Age : 29 Брой мнения : 460 Location : Варна Рейтинг : 8 Registration date : 23.06.2009
Заглавие: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пон 08 Мар 2010, 23:38
Ех, как може да няма тема за едни от законодателите в този жанр. Аз до преди малко мислех че съществува ;p.
Тъй де, представяне не смятам че им трябва. Достатъчно е да се знае, че без абсолютно никакви уговорки могат да бъдат сравнявани с титани като Assuck, Repulsion и Terrorizer. Не е да са безизвестна банда че да се хабя да пиша история, албуми и подобни. Не мисля че има смисъл, но все пак, тези които си падат по по-екстремните неща, но са пропуснали да се запознаят с творчеството на Brutal Truth, мисля че добро начало за тях ще са:
Или пък? А защо не?
Личен фаворит ми е Sounds of The Animal Kingdom. Бруталния албум, по мое мнение, стигат върха на възможностите си там.
Та, мнения за бандата и за последния албум по-специално?
stunnka Epic
Age : 29 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пон 08 Мар 2010, 23:43
Много любими, обичам ги ! Къде е първия албум, луд? Той е най-големия, след него почват много да експериментират.Но всичко тяхно е яко.
GRIND UP YOUR ARSE !!!!!!!!
Adept Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пон 08 Мар 2010, 23:44
Pubstomper написа:
Личен фаворит ми е Sounds of The Animal Kingdom. Бруталния албум, по мое мнение, стигат върха на възможностите си там.
Доста правилно си го каза. Sounds of the Animal Kingdom е доста любим албум. От доста време не си бях пускам Brutal Truth и сега ми напомни . Групата е уникално зверска! Поздравявам феновете с:
Определено любима песен!
Pubstomper Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 460 Location : Варна Рейтинг : 8 Registration date : 23.06.2009
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пон 08 Мар 2010, 23:52
Цитат :
Къде е първия албум, луд?
Значи, аз съм казал кои албуми биха били добро начало, за човек който тепърва ще чуе нещо тяхно. Дебюта не съм го турил, понеже поне според мен е малко по-трудно смилаем, a не защото не го харесвам. Най-горната обложка естествено е на Sound-a, той най-лесно се възприема от хората (поне по моите наблюдения), също така е любимец на не един или двама, ама то при Brutal лабаво нямa.
stunnka Epic
Age : 29 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пон 08 Мар 2010, 23:58
Мене пък Саунда ми е най-трудно смилаем, смисъл - адски странен.
Pubstomper Rockplacer
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Вто 09 Мар 2010, 00:01
Е, всеки с вкуса си, аз точно със Sounds of the Animal Kingdom се зарибих. Мнения за последния, аз поне останах доста доволен. Тея дни даже ще си го зацикля ^_^
Thrashler Newbie
Age : 30 Брой мнения : 17 Location : София Интереси : Книги, Футбол, Байкинг и Слушане на тежка музика :) Рейтинг : 0 Registration date : 03.02.2010
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore) Пет 19 Мар 2010, 22:27
Поздравления за темата! За групата наистина няма какво толкова да се говори, пускаш и всичко ти става ясно. Просто за подобни групи и албуми използмам израза - "Стабилна месомелачка!" В последния албум се поосраха малко, но това си е мое мнение. Поздрав с III NEGLECT!!!
Sponsored content
Заглавие: Re: BRUTAL TRUTH (Death Metal/Grindcore)