| dinoesRAWRxP | |
|
+11Armageddon ^^ <33 vellit Ками D(emo)n_Hunter Unforgiven skyforger Fofo0 Different~girl nikoletito Ванс dinoesRAWRxP 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dinoesRAWRxP Newbie

Age : 26 Брой мнения : 59 Location : Плевен ^^ Интереси : Оу много са =DD Рейтинг : 0 Registration date : 27.06.2010
 | Заглавие: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 14:07 | |
| Хелоу! ^^ Аз съм Павлета, викат ми Паф. На почти 14 съм, от Плевен. Уча в ГПЧЕ в паралелката испански/английски. ъЪ не харевам много неща, като например хората без собствено мнение, тези които живеят за да подръжават (За да станеш част от стадо овце, трябва ти самия да станеш овца) Мразя тиквички и карфиол. Обичам да дрънкам на китарата ми, да пиша (песни, не домашни xDD) да пея, да рисувам, да чета, да слушам музика и да мързелувам =D Та.. Това е от мен, ако имате въпроси - питайте ^^
Последната промяна е направена от dinoesRAWRxP на Съб 11 Сеп 2010, 00:54; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Ванс Newbie

Age : 26 Брой мнения : 100 Location : Плевен Интереси : много са :д Рейтинг : 0 Registration date : 31.05.2010
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 14:13 | |
| Хайоо Паф 1. Любимо число? 2. Любима група? 3. Рамен или суши? :Д 4. Ден или нощ? 5. Нали ще се видим утре? :Д бай ^.^ :Д | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

Age : 26 Брой мнения : 59 Location : Плевен ^^ Интереси : Оу много са =DD Рейтинг : 0 Registration date : 27.06.2010
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 14:22 | |
| Несии <3 ЗДРАВЕЙ! =D 1. 13 xD 2. Емии Nirvana, Three Days Grace, Limp Wrist. Те са ми на 1во място ^^ 3. РАМЕНН! Иу, сушито е неопечена (понякога все още жива) риба! >.< 4. Нощ. Тогава никой не ме закача ; D 5. Естествено! ^^ Bah-Bye ^^ | |
|
 | |
nikoletito Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 16:17 | |
| Хей. Николетито съм. *ръчичките от скайп ;д*
Мнение за УайтСнейк? Обичаш ли гъби? А прясно мляко? А таратор? Любимо занимание? Любима книга? Любим/а писател/ка? Любим филм? Какво би променила в теб? А в хората около теб? Кога ще дойдеш в Пловдив? Стига толкова съм те тормозила. Чао. ХъгХ3487503928475 ^________^ | |
|
 | |
Different~girl Great

Age : 28 Брой мнения : 252 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : -2 Registration date : 06.12.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 18:07 | |
| Здр Паф Как си днес? Какво си правиш? Обичаш ли гарваните? Ако имаш възможност да си животно какво ще си? Ден или нощ? Слънце или Луна? Това е от мен чао | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 21:09 | |
| ПАфф? Олее не мога да повярвам! Как си,сладур? Кой ти каза за форума? На форумни ще идваш ли? Може ли да ти пипам косата? Знаеш ли,че днес едвам те познах? ;д
Та това е от мен.Чао. <3 *гушш* | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 21:50 | |
| - nikoletito написа:
- Хей.
Николетито съм. *ръчичките от скайп ;д*
Мнение за УайтСнейк? Обичаш ли гъби? А прясно мляко? А таратор? Любимо занимание? Любима книга? Любим/а писател/ка? Любим филм? Какво би променила в теб? А в хората около теб? Кога ще дойдеш в Пловдив? Стига толкова съм те тормозила. Чао. ХъгХ3487503928475 ^________^ Оу Невероятни!! Is this love that I`m feelin' Is this looove... xDD Мдаа МНОГО! Повечето хора ги мразят, но аз ги обожавам ^^ Стига да е с вода и оцет. Ако е с кисело мляко не ми се нрави, ама пак го пия :] Както написах по-горе, обичам да се занимавам с музика и рисуване : Р Може би "Мемоарите на една гейша" Стивън Кинг Tenacious D And The Pick Of Destiny <33 Голяма част от характера си.. Емии искам хората да бъдат по-толерантни към вкуса на другите ляляля Оо, не знам xD Някой ден, може би ^^ Не ме тормозиш! Прегръдки! - Different~girl написа:
- Здр Паф
Как си днес? Какво си правиш? Обичаш ли гарваните? Ако имаш възможност да си животно какво ще си? Ден или нощ? Слънце или Луна? Това е от мен чао Здравей! ^^ Невероятно =D Допреди малко слушах майка ми как ми реве кат Тиранозавър Рекс на главата xDD Дамм! Ау, прекрасни създания! Перата им са просто.. *_* Може би кон (ама див) или пеперуда.. Нощ =D Луна.. =P Чао ^^ - Fofo0 написа:
- ПАфф? Олее не мога да повярвам!
Как си,сладур? Кой ти каза за форума? На форумни ще идваш ли? Може ли да ти пипам косата? Знаеш ли,че днес едвам те познах? ;д
Та това е от мен.Чао. <3 *гушш* Да, същата xDD не знам що по-рано не се регнах.. =D Много добре, сладур ^^ Ванс! Ако не беше тя нямаше даже да знам, че съществува подобно нещо О.о Даа! ^^ Естествено, че да! На теб сичко ти е позволено ^^ Даа, ако не те бях сръчкала щеше да ме подминеш кат пътен знак! =D Чао-Чао *2 пъти гушш* | |
|
 | |
skyforger Fan

Age : 29 Брой мнения : 579 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 30.12.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 23:23 | |
| Здравеей, аз съм Анелия. - С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове? - Водка или бира? - Любимо число? - Какво те зарежда с енергия? - Какво мислиш за Alice Cooper? - Какво правиш, когато ти стане скучно? - Има ли някой, който смяташ за неудачникът на годината? - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.) - Коя група трябва да се разпадне според теб? - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувалa? - А най- хубавият сън? - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек? - Какво харесваш най-много в себе си? | |
|
 | |
Unforgiven Fan

Age : 27 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Нед 27 Юни 2010, 23:28 | |
| Хейо Любима песен на 3DG? На какви чаршафи спиш? Правата или къдрава коса харесваш повече? А момчета с дълга или къса коса? Какъв цвят са ти очите? А какви очи харесваш? | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 00:05 | |
| - skyforger написа:
- Здравеей, аз съм Анелия.
- С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове? - Водка или бира? - Любимо число? - Какво те зарежда с енергия? - Какво мислиш за Alice Cooper? - Какво правиш, когато ти стане скучно? - Има ли някой, който смяташ за неудачникът на годината? - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.) - Коя група трябва да се разпадне според теб? - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувалa? - А най- хубавият сън? - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек? - Какво харесваш най-много в себе си? Приятно ми е ^^ Самата емоция която се изразява в текстовете ме кара да се замисля колко много имам и колко съм загубила заради нравът си. Бира. 13 Спането Оо xDD Знам само една негова песен - Poison но МНОГО ме кефи ;дд Рядко ми е скучно, но ако по случайност стане си приказвам с телевизора =D Дамм.. Миленче, ако го прочетеш това, да знаеш, че си мноу тъпа и противна xDD (ама ти тфа си го знаеш Оо) Емии не съм се замисляла ;д Според мен не трябва да се разпада никоя група, трябва да се свири докато има живец в членовете =) Имам проблем с кошмарите - всяка нощ сънувам един и същ от към месец, това е най-големия ми страх (който се сбъдна) и само 2ма човека знаят за какво става на въпрос, не смятам да се впускам в подробности ;д Мм.. да спя спокойно, без сънища :] Очите.. Това е едно от най-важните неща във външния вид на човека. Не говоря за цвят или форма, а за чувствата които изразяват :] Че съм непукист през повечето време =] - Unforgiven написа:
- Хейо
Любима песен на 3DG? На какви чаршафи спиш? Правата или къдрава коса харесваш повече? А момчета с дълга или къса коса? Какъв цвят са ти очите? А какви очи харесваш? Capfan Здрасти =] 100% Gone Forever Сини ;д Права Дългааа! Като видя момче които старите хора биха сбъркали с момиче ми става топло на душицата xDD Сини Черни и много светло сини. Не ми харесват зелените и пъстрите
Последната промяна е направена от dinoesRAWRxP на Съб 07 Авг 2010, 00:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 00:28 | |
| Аз тъй като съм нахална ще ти кажа само едно нещо!
КАЧИ НЯКОЛКО СНИМКИ!!! ^^ | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 01:00 | |
| | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| |
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 13:50 | |
| Имаш много хубави очи  Дани до теб се прави на майстор,хаха Поздрави го от Рони  Надявам се скоро да те видим на някоя форумна среща  | |
|
 | |
Ками Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 877 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 13.12.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 14:07 | |
| Хеей, аз съм Камелия  Що мразиш тиквички :O :O ? Любима група ? Песента, по която си се зарибила най-много в момента ? Беше ли на Сонисфиър ? Домашни любимци ? | |
|
 | |
vellit Newbie

Брой мнения : 85 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : 0 Registration date : 29.05.2010
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 14:30 | |
| Здравей Паф  аз съм Велко приятно ми е  Как се чувстваш- Какво правиш- В момента кво слушаш- Как е времето при теб- Слънце/Луна?- | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Пон 28 Юни 2010, 19:35 | |
| - vellit написа:
- Здравей Паф
аз съм Велко приятно ми е 
Как се чувстваш- Какво правиш- В момента кво слушаш- Как е времето при теб- Слънце/Луна?- Здрасти! И на мен ^^ Емии.. Нормално =] Занимавам се с едни приятели xD Моята си музика ;д Слънчево =] Луна - Ками написа:
- Хеей, аз съм Камелия

Що мразиш тиквички :O :O ? Любима група ? Песента, по която си се зарибила най-много в момента ? Беше ли на Сонисфиър ? Домашни любимци ?
Емии.. Гнусни са xDD Nirvana Falling Inside the Black Не Нямам.. Наще не ми дават да си гледам, тъй като ги убивам -_-' Не дабълпоствай.~Puppet Master | |
|
 | |
Armageddon ^^ <33 Newbie

Age : 27 Брой мнения : 91 Location : Плевен Интереси : Музика,приятели иии комп.. Рейтинг : 0 Registration date : 04.04.2010
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Вто 13 Юли 2010, 20:32 | |
| Хей ПАФФФ!!! <333 Как си вее?? Утре ще излизаме ли? ;дд Любим цвят? Любима песен? Любима книга? Обичаш ли шоколад? Това е от мен Чауиии | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| |
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Сря 14 Юли 2010, 15:24 | |
| - Fofo0 написа:
- Паф! <3
Дъщеря мииии! Как си,дудд? Имаш ли Туитър? Оптимист,реалист или песимист си? За какво живееш? А за какво би убила? Мразиш ли тревомани? Аа нацисти?
Айде,това е от мен,чао. Обичам те дъще! Хайоо!! ^^ Добре съм, мерси! =D Не, тфа е простащина която разправа на всичко що флезе където трябва къде си по всяко време и тн .. >> По-скоро песимист, но по никакъв начин реалист ;д И аз тфа се питам ;дд По-скоро за кого.. =] Не ;дд Не ;дд (аз не мразя никой) xDD | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Сря 14 Юли 2010, 15:27 | |
| Отговори и на Русито! ;дд | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Сря 14 Юли 2010, 15:33 | |
| - Armageddon ^^ <33 написа:
- Хей ПАФФФ!!! <333
Как си вее?? Утре ще излизаме ли? ;дд Любим цвят? Любима песен? Любима книга? Обичаш ли шоколад? Това е от мен Чауиии Хейй!! Суперр ^^ Стига да искаш :] Лилаво, черно и електриково розово Много са Ромео и Жулиета <33 Дамм Бай-байййй =DD | |
|
 | |
Annieh Fan

Age : 28 Брой мнения : 539 Location : Where the mad people are.. Интереси : фотография, литература Рейтинг : 1 Registration date : 26.11.2009
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Сря 14 Юли 2010, 15:43 | |
| Здравей страннико! ^^
~ Как си днес? ~ Усмихна ли се? ~ Защо? ~ Какво виждаш в дъгата? ~ Тя за кого ти напомня? ~ Какво се крие на края й? ~ Би ли искала да живееш на друга планета? ~ (Ако да) На коя? ~ Защо? ~ Обичаш ли да седиш и да гледаш безцелно нощното небе? ~ Защо? ~ Притежаваш ли предмет, който да има сантиментална стойност за теб? ~ Какъв е той? ~ Историята му...
Оставям те.. ^^ | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

| Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Чет 15 Юли 2010, 00:01 | |
| - larissaxhurricane написа:
- Здравей страннико! ^^
~ Как си днес? ~ Усмихна ли се? ~ Защо? ~ Какво виждаш в дъгата? ~ Тя за кого ти напомня? ~ Какво се крие на края й? ~ Би ли искала да живееш на друга планета? ~ (Ако да) На коя? ~ Защо? ~ Обичаш ли да седиш и да гледаш безцелно нощното небе? ~ Защо? ~ Притежаваш ли предмет, който да има сантиментална стойност за теб? ~ Какъв е той? ~ Историята му...
Оставям те.. ^^ Здрасти ^^ Нормално =Р Не ;д Няма за какво =D Оптична илюзия създадена с помощтта на дъждовните капки и слънчевите лъчи ^^ И все пак е много красива! =D На едно момче.. Красива лъжа О.о =] A pot of gold! xDD Не, добре съм си тук ^^ ~ ~ Едно от любимите ми нощни занимания е.. За да си спомня колко съм малка и незначителна, колко голяма е всъщност вселената и да се мотивирам от мен да стане нещо значително... Да. Една гривничка. Не ми се разказва xDD (съжелявам! >.<) | |
|
 | |
dragons_eat_apples!! Unique

Age : 27 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP Чет 15 Юли 2010, 01:33 | |
| Яя, кой бил тук  <3 . Kaк си? стига толкова  . | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: dinoesRAWRxP  | |
| |
|
 | |
| dinoesRAWRxP | |
|