Автор | Съобщение |
---|
wolf-eyes Fan

Age : 33 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 01:44 | |
| | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 09:52 | |
| Те сами си стават смешни по едно време..това им се превръща в един вид мания.. | |
|
 | |
wolf-eyes Fan

Age : 33 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 11:08 | |
| Ами,какво да ти кажа...повече помпат а не разбират нищо от цялата работа..като напримери влизат и даже една загрявка на тялото не могат да направят..но не е моя работа да им казвам какво да правят...така че тяхно си е тялото....да правят каквото искът  | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 11:19 | |
| | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 114 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 11:26 | |
| Винаги са ми били интересни бойните изкуства. Това ще бъде доста забавно, ако дори го видя на живо. Супер. <3 | |
|
 | |
wolf-eyes Fan

| Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Съб 03 Яну 2009, 11:35 | |
| - Мия написа:
- Винаги са ми били интересни бойните изкуства.
Това ще бъде доста забавно, ако дори го видя на живо. Супер. <3 ....хм ако говориш изобщо за тях...не мисля че му е мястото..тук при фитнеса  или си видяла моят профил..и просто коментираш  | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 114 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | |
 | |
wolf-eyes Fan

| |
 | |
HARD ROCK MONSTER Newbie

Age : 32 Брой мнения : 97 Location : Разград с.Гецово Интереси : Изкуство, музика, авто, документални филми, образователни канали Рейтинг : 6 Registration date : 16.03.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Чет 29 Окт 2009, 00:53 | |
| Както казахте за бойните изкуства, наистина са интересни, и аз с удоволствие гледам ако по някой канал хвана нещо, преди година две имах възможност да тренирам Кьо ку шин кай (незнам дали се пише така), но нямах никакво време за трениране. За фитнеса...аз преди ходих известно време защото бях адски слаб (и все още съм, но не съм вземал никакви добавки и разни химии), след това в нас си тренирах от време на време, бях си направил специална програма за различни видове лицеви, много напреднах, но ме домързя и спрях, скоро мисля пак да почвам, че цяла зима не ми се мисли в нас какво да правя.. | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 29 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Чет 29 Окт 2009, 11:18 | |
| - Rancid написа:
- 1-во Тва не е спорт а простотия.2-От фитнеса не печелиш нищо освен мусколи които на 25 години стават само кожя.3-то Който не е съгласен нека ме обори с факти че е полезен.
Не съм сагласен  Това си е баш спорт! И да печелиш само физически но нали за това е този спорт.Като се видим на живо ще ти раскажа някой работи.  И по темата, ходя на фитнес,заеднос това тренирам и муай тай. | |
|
 | |
Cheshire Cat Great

Age : 29 Брой мнения : 329 Location : Varna Интереси : art, surreal, tanasinn, retro looks Рейтинг : 16 Registration date : 13.03.2009
 | |
 | |
RJDIO Newbie

Брой мнения : 68 Рейтинг : 0 Registration date : 19.06.2010
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Пет 25 Юни 2010, 13:23 | |
| Ходим,но фитнеса много вдървява тялото.Трябва да се смесва и с друг спорт,иначе ставаш дърво . | |
|
 | |
denityyy666 Fan

Age : 30 Брой мнения : 447 Location : Пловдив Интереси : Психология, фотография, музика, литература! :) Рейтинг : 0 Registration date : 03.12.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Нед 27 Юни 2010, 00:49 | |
| Миналата година ходих, но ме домързя. Това лято мисля пак да тръгна | |
|
 | |
Pubstomper Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 460 Location : Варна Рейтинг : 8 Registration date : 23.06.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Чет 01 Юли 2010, 23:40 | |
| ''Залите с гадния въздух'' - На който не му харесва, винаги може да играе ''Не се сърди човече'', покемони, Ю Ги О и т.н.
''Нямало смисъл, било простотия'' - Няма смисъл, ако ходиш заради нещо друго, освен себе си. Най-малкото, когато резултата стане видим, самочувствието става по-голямо, хората гледат на теб по различен начин. Човек става по-силен и по-издръжлив . А и покрай фитнеса могат да се научат много интересни неща, освен кое упражнение как се прави.
Желанието му е майката, има ли го, ни въздух, ни хорските глупости могат да попречат на човек да постигне резултата. Аз смъкнах 20 кила за по-малко от 2 месеца. Заформих гърди, гърба се разшири, мога да си видя пръсеца, свалих 15 санта от корема, ръката ми прилича на нещо вече. Единственото за което съжалявам е, че го спрях преди половин година. На който не му харесва - да ходи кльщав или дебел.
А т'ва за вдървяването на тялото не разбрах какво трябва да значи. Точно с фитнеса тялото започва да прилича на нещо. Грозно става, ако се вземат стероиди (и то не каквито и както трябва). Иначе в чистите тренировки му е майката, много се чака, бавно се заформя тялото, но след някоя година човек като се види в огледалото, може само да се усмихва.
| |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг Пет 21 Яну 2011, 07:18 | |
| Абе вредно било. Да пиеш савой също е вредно, но понякога се налага, нали Аз от следващата седмица се почвам иии жа видим колко ще ми хареса. :prance: | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Фитнес и бодибилдинг  | |
| |
|
 | |
| Фитнес и бодибилдинг | |
|