Age : 32 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
Заглавие: YouTube каналите, които следим. Чет 02 Сеп 2010, 14:20
Нямам си друга работа, та пълня раздела
Всички гледаме разни видеа в YouTube. Ако някой отрече - значи почти е сигурно че лъже. Част от нас си имат и акаунти (my Google account rlz xD). И в тях следят каналите на разни други хора.
Това горе на нищо не замяза... Както и да е. Предполагам, че повечето си имате любими YouTube канали, които следите. Въпросът на темата е:
Кои са любимите ви YouTube канали?
Покажете какво следите Може някой да намери интересни вашите канали Те може да са всякакви - смешни, идиотски, vlogs.... // моите ще ги покажа по-късно *спамерчето в мен се обади*
Едит: Ако някой даскал ми види поста ще ми плясне двойка за повторения....
Илмари Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
Заглавие: Re: YouTube каналите, които следим. Чет 02 Сеп 2010, 14:39
Ами аз поне, следя: "=3", "OutbackZack", "Annoying Orange"
засега са само тези..кой знае какво може друго да м исе стори интересно
Борко Fan
Age : 27 Брой мнения : 403 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 12.04.2010
Заглавие: Re: YouTube каналите, които следим. Чет 02 Сеп 2010, 14:52
Аз следя само канала на frettedamericana(не знам дали така се пише)та въпросния канал има клипчета на разни fender-и и Gibson-и
Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
Пуснах темата, мързеше ме, сега нямам какво да правя и ето ги и моите:
На първо място - един от каналите от които не си позволявам да пропусна видео - vlogbrothers Те са братя и са нещо като основатели на Nerdfighteria. Всичко е обяснено тук:
Второ и много важно което открих сравнително скоро - ThoughtBubbler На кратко - знаете какво са всъщност тези балони в комиксите - мисли и идеи. Не мога да го обясня добре, така че - Thought Bubble Explaned Едно от любимите ми клипчета:
Други канали които следя: vkgoeswild - невероятна пианистка, която прави изумителни пиано кавъри на известни песни, както изпълнява и импровизации и класически произведения. Просто е невероятна. Никога не съм мислела ще ще чуя Raining Blood на пиано или Chop Suey или... почти всичко което свири. Sabaton - естествено следя техния канал и гледам клиповете които правят от турнето phrog801 - известен още като Nymh. От време на време излиза с хубави WoW песни jonlajoie - дам... всички го знаем
jimathers - канала е готин. Авторът прави кратки анимации. Поддържа предимно 2 "поредици" но иначе са общо взето 4 или 5. Главната е с една мнооого мрънкаща катерица. Но за някои неща си е прав. Като изключим че е постоянно недоволен от нещо. CollegeHumor RayWilliamJohnson (=3) meekakitty
Аз си следя музикални най-вече. Инак обичам jonlajoie, =3 и charliesocoolike (акцента, акцента, акцента ). Музикални: queenofficial. roadrunnerrecords, atlanticvideos, motorheadbander, 80sClassicMetal, ExtremeVEVO (hate vevo!). Малко са, защото скоро не съм се занимавала с няк'ви неща в тубата. Има още доста групи, които трябва да добавя, но ще видим кога. ^^
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008