|
| | Т'ва ромче направо ми пълни душата! | |
|
+8D(emo)n_Hunter Влади Вилито Bryan Кент Phantom 1912 Yob CrazY 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Вто 02 Ное 2010, 14:11 | |
| | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Кент Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 974 Location : Пловдив Рейтинг : 27 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Съб 06 Ное 2010, 02:24 | |
| Щом не проси,да направи благотворителен концерт | |
|  | | Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Съб 06 Ное 2010, 02:29 | |
| Сега... че ромчето го прави от сърце, прави го. Че дразни яко слуха - абе дразни го.
- Цитат :
- Къде са ви сръбските уши бе
"Па шта си ти?" - можеш ли да си го преведеш? Погледни малко историята и Вазовото произведение, което се казва така. След това се замисли как всъщност приемам това с ушите. | |
|  | | CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Съб 06 Ное 2010, 03:56 | |
| Прочетох произведението на Вазов току що и ми светна как тези клипчета ти се отразяват.
И все пак аз не свързвам певческите способности (дразнещи или не) на едно съвременно цигане с Вазови произведения. Ако трябва изобщо нещо да свързвам с историята ни, значи трябва да излеза навън с един ятаган и да почна да коля наред всичко що не е българин.
ПП: Тая тема отиде в ташкент.. ;д | |

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Съб 06 Ное 2010, 08:06 | |
| Явно нищо не си разбрал от произведението, щото говорех за това със "сръбските уши". Съжалявам, но е жалко, когато се обръща внимание на няк'во сръбско цигане, вместо на положението с българската музикална сцена, което между другото е трагедия. | |
|  | | Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Съб 06 Ное 2010, 12:37 | |
| - Кент написа:
- А за какво пее според теб,ако не да проси ? Точно си проси,мога да кажа
Ако не иска да проси,да не взима парите на хората,лесно е  Ама ти и Пешо сте много забавни. Мисълта ми, драги, беше, че пее, а не като другите "дай, како, 20 стинки" или да ходи да краде. Сещаше се, нали. | |
|  | | Yob Great

Брой мнения : 346 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 09.03.2010
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 21:26 | |
| - Железен написа:
"Па шта си ти?" - можеш ли да си го преведеш? Погледни малко историята и Вазовото произведение, което се казва така. След това се замисли как всъщност приемам това с ушите. Ако пък му дадеш да прочете "В окопа" съвсем ще се обърка. | |
|  | | Wicked Child Advanced

Брой мнения : 191 Рейтинг : 0 Registration date : 23.11.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 21:49 | |
| А така, избивайте комплексите си, породени от неща, които не сте изпитали, върху хора, които не са ги причинили. Да живее националната гордост! Три пъти "ура" за българите, на които светът им е крив, че са им малки п*шките. Светът от доста време се отърсва от разбирания като вашите, за щастие. Впрочем, един интересен факт за Вазов, който не знам дали се споменава в училище - той участва в Сопотския революционен комитет, но когато избухва въстанието, се посира и бяга. Това между другото де. А ромчето не ме кефи - ама не щото е циганче, щото пее сръбски песни или щото проси. А просто щото музиката и изпълнението не ми харесват.
Edit: P.S. Това за п*шките е съвсем фигуративно и не цели да обиди никого.
Последната промяна е направена от Wicked Child на Нед 07 Ное 2010, 22:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Yob Great

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 21:59 | |
| - Wicked Child написа:
- А така, избивайте комплексите си, породени от неща, които не сте изпитали, върху хора, които не са ги причинили. Да живее националната гордост! Три пъти "ура" за българите, на които светът им е крив, че са им малки п*шките.
Разбрахме и от другите ти постове,че си мургавичък,не овъртай. | |
|  | | Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 22:04 | |
| ^ Не смятам, че цвета на кожата има значение... Просто хора, не ценете националноста, цвета на кожата,п**ките или каквото там още си казахте.... Кога ще оцените таланта? Да, не отирчам момчето е от ромски произход, но пее ли хубаво? Пее : ) Останалото за мен няма значение. Все пак една от певиците с най-голям диапазон - 5 октави е от ромски произход.
| |

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 22:13 | |
| - Yob написа:
- Wicked Child написа:
- А така, избивайте комплексите си, породени от неща, които не сте изпитали, върху хора, които не са ги причинили. Да живее националната гордост! Три пъти "ура" за българите, на които светът им е крив, че са им малки п*шките.
Разбрахме и от другите ти постове,че си мургавичък,не овъртай. "Увъртам" се пише, ученико на Климента и Наума. Ех, език свещен... А това, че съм циганин, никога не съм го отричал, нито пък ме е срам от него. Така че, забележката ти се получава леко комична. | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 22:19 | |
| - Yob написа:
- Wicked Child написа:
Разбрахме и от другите ти постове,че си мургавичък,не овъртай. Yob, това беше доста не на място, човек. Не мисля, че имаш право да нападаш когото и да е било по този начин, само защото мненията ви не съвпадат. | |

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Нед 07 Ное 2010, 22:37 | |
| Технически, аз съм инициаторът. После си промених мнението, за да е ясно, че не говоря буквално. | |
|  | | CrazY Rockplacer

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Пон 08 Ное 2010, 00:19 | |
| - Yob написа:
- Железен написа:
"Па шта си ти?" - можеш ли да си го преведеш? Погледни малко историята и Вазовото произведение, което се казва така. След това се замисли как всъщност приемам това с ушите. Ако пък му дадеш да прочете "В окопа" съвсем ще се обърка. Ти недей са прай на много умен. Уикед +++ | |
|  | | Yob Great

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Пон 08 Ное 2010, 14:35 | |
| - Wicked Child написа:
А това, че съм циганин, никога не съм го отричал, нито пък ме е срам от него. Що не си го каза още в началото,нямаше да се тормозим с анти-българските ти мнения. А крейзи,говорех че двете Вазови произведения имат напълно различно отношение към сърбите,ако ги прочете. D(emo)n_Hunter,той човека си се гордее с циганския произход,не виждал да съм го обидил хаха. | |

| Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Пон 08 Ное 2010, 16:20 | |
| - Wicked Child написа:
- А така, избивайте комплексите си, породени от неща, които не сте изпитали, върху хора, които не са ги причинили.
Комплекси? Опитах се да покажа, че това със "сръбските уши" ме обижда. Ако приемаш нежеланието ми да бъда обиждан, макар и нецеленасочено като комплекс, значи имаш проблем.
- Wicked Child написа:
- Светът от доста време се отърсва от разбирания като вашите, за щастие.
Да, виждаме докъде води това. Долу с правото да застанеш зад собствената си култура, религия, език и род. Да живее САЩ! Да живее нихилизмът и мъдреците, за които той е начин на живот.
- Wicked Child написа:
- Впрочем, един интересен факт за Вазов, който не знам дали се споменава в училище - той участва в Сопотския революционен комитет, но когато избухва въстанието, се посира и бяга.
Как го описа... сякаш си бил там. Всъщност неучастието му в боевете води до огромната му творческа продуктивност и изявата на онези писателски качества, които го превръщат в "Патриарха на българската литература". Дали щеше да допринесе повече за Освобождението и възстановяването на България след това, ако беше умрял още в първите битки?
- Wicked Child написа:
- А ромчето не ме кефи - ама не щото е циганче, щото пее сръбски песни или щото проси. А просто щото музиката и изпълнението не ми харесват.
Тук поне сме на едно мнение. | |
|  | | Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Пон 08 Ное 2010, 21:14 | |
| Нужно ли е всяка подпбна тема да става адския спор.... Ако трябва направете отделна тема, за националности и расизма в България : ) Като гледам има какво да се каже...
| |
|  | | Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата! Пон 08 Ное 2010, 22:03 | |
| Мноо' исках да видя до къде ще се стигне.  - Вилито написа:
- Нужно ли е всяка подобна тема да става адския спор...
Не. Хората издребняват. И не, не казвам, че е лошо да споделяш мнението си, но да знаеш по какъв начин да го представиш. В цялата тая история виждам леко чукване на - Administrator написа:
- 2. Зад всеки ник стои човек. Не забравяйте това и ние няма да го забравим. Всякаква проява, демонстрираща липсата на обикновено човешко държание, ще бъде НАКАЗАНА според разбиранията на Администрацията.
(или просто ми е удобно да го използвам, както желаете го приемайте). Заключвам темата със същата мисъл, с която преди време се заключваха или триеха всички теми на основа, примерно, различна сексуалност с главна точка за разискване граничеща с нетолерантността и обидата. Темата се измести прекалено много към разните ви "комплекси" и идеологии. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Т'ва ромче направо ми пълни душата!  | |
| |
|  | | | Т'ва ромче направо ми пълни душата! | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |