Автор | Съобщение |
---|
MaDe In HeLL Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 379 Интереси : scubadiving,car races,muscle & hot-rod car, offroad, drift, photography Рейтинг : 14 Registration date : 22.05.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Съб 14 Ное 2009, 14:32 | |
| в даскало има обаче много рядко работят а и ги слагаха точно преди изпитите за след 7-ми клас и заради това и ги сложиха | |
|
| |
IllusionForYou Newbie
Age : 32 Брой мнения : 75 Location : Пловдив Интереси : Музика Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Чет 31 Дек 2009, 00:04 | |
| Еми в нащо има камери ... но никой не му пука ... и да има и да няма се йм е 1 | |
|
| |
Fallen Angel Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 455 Location : Пловдив Интереси : Музика и rockplace Рейтинг : 0 Registration date : 14.11.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Чет 31 Дек 2009, 00:07 | |
| При нас има само на двора!Повече не ни е трябват! | |
|
| |
All.Nightmare.Long Advanced
Age : 28 Брой мнения : 124 Location : Plovdiv Рейтинг : 0 Registration date : 28.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пон 04 Яну 2010, 11:09 | |
| Е, не! Започват много да прекаляват! Първо униформи, а сега и видеонаблюдение.. държът ни като затворници >___< | |
|
| |
Ellie Fan
Брой мнения : 404 Интереси : майка ти Рейтинг : 1 Registration date : 14.08.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пон 04 Яну 2010, 14:53 | |
| Видеонаблюдението във всяка стая го намирам за прекалено. | |
|
| |
motorrbreath Great
Age : 30 Брой мнения : 305 Location : Пловдив Интереси : музика,ски ... Рейтинг : 0 Registration date : 02.01.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пон 04 Яну 2010, 20:00 | |
| В даскалото ми също сложиха камери в коридорите ( но не мисля , че въобще бачкат) - WingsOfDemise написа:
- Видеонаблюдението във всяка стая го намирам за прекалено.
Абсолютно СЪГЛАСЕН!! При нас сложииха стойки(само стойки ,без камери ) в стаите и сега УЖ чакали камерите !! Освен всичко стойките са сложени над бюрото но даскалите ?? -- И кво ще постигнат ?? Нито ще ни е страх да преписваме ,нито ще спрем!! Просто пълна простотия !! | |
|
| |
skyforger Fan
Age : 31 Брой мнения : 579 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 30.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пет 08 Яну 2010, 09:41 | |
| | |
|
| |
TripleBrutal Epic
Age : 28 Брой мнения : 653 Location : Асеновград Рейтинг : -1 Registration date : 02.01.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 10 Яну 2010, 23:16 | |
| те па добре,че в тоалетните не са сложили ;д ... тогава хич няма да се влиза там ;д | |
|
| |
Imperial Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 31 Яну 2010, 18:53 | |
| Все ми е едно дали има или не... В моето даскало има във всяка стая камера, която гледа 24/7.
Не сме от гетата, опитай се да не пишеш на "българския", когото говорят живущите там. ~Железен | |
|
| |
Unforgiven Fan
Age : 28 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 31 Яну 2010, 20:27 | |
| Да...и в моето има(първа) и дори и в стаята, но май на никой не му пречи ;дд“ Учителката танцува и се плези пред камерата...та какво остава за нас ;д | |
|
| |
Thor Advanced
Age : 30 Брой мнения : 189 Location : Плевен. Интереси : Мухахахаахаха Рейтинг : 0 Registration date : 17.01.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 31 Яну 2010, 21:43 | |
| При нас има тук-там но не изцяло. Не виждам смисъл. Един го бяха нападнали рпед дирекцияата (където има камери) или са прости или имат връзки. Не знам какво е станало след това де. | |
|
| |
Soulhunter Advanced
Age : 29 Брой мнения : 131 Интереси : Музика, Фотография, Рисуване, Волейбол и шлаене из града като клошар ^^^ Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 31 Яну 2010, 22:24 | |
| В мачалото на учебната година имаше камери в класните стаи .. сега ги махнаха и ги сложиха в коридорите :Д аз съм против тея шибани камери понеже имаме шибан директор който постоянно минава -.- | |
|
| |
Жоро Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 31 Яну 2010, 23:55 | |
| Аз мисля, че задължително трябва да има, поне ако аз бях директор на училището щях да се подсигуря и да сложа камери във всяка от стаите!Все пак не всички трябва да страдат заради поразиите на другите и да хвърлят пари по тях. | |
|
| |
Mr.Crowley Advanced
Age : 29 Брой мнения : 192 Location : City of fallen angels where the ocean meets the sand Интереси : история, кино, музика.. Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Вто 02 Фев 2010, 16:11 | |
| В старото ми училище имаше по коридорите, е и ... правели сме много глупости с и без тях. А сега в новото има и в стаите ( което от моя гледна точка е гадно ) но пък определно си ги заслужаваме. | |
|
| |
Elmo Newbie
Age : 32 Брой мнения : 8 Location : Сливен Интереси : баскет музика мария :D последното най много Рейтинг : 0 Registration date : 04.02.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Чет 04 Фев 2010, 21:02 | |
| в моето даскало сложиха миналата година и е доста забавно да се лигавиш пред камерата и в края на месеца директорката идва и те гледа злобно :D | |
|
| |
Fofo0 Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пет 05 Фев 2010, 01:13 | |
| Амии при нас е малко сложно...имаме камера точно пред наща класна стая...ии специално нашия коридор е под наблюдение,но не само коридора,а нашия клас...а как ли ви се струва да не ни наблюдават като си изкарваме по 1 докладничка всеки ден | |
|
| |
denityyy666 Fan
Age : 31 Брой мнения : 447 Location : Пловдив Интереси : Психология, фотография, музика, литература! :) Рейтинг : 0 Registration date : 03.12.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пон 12 Апр 2010, 22:09 | |
| Донякъде съм ЗА, защото по този начин се въвежда известен ред, но от друга страна не можеш да дишаш.. където и да отидеш се знае | |
|
| |
gadulka Newbie
Брой мнения : 6 Рейтинг : 0 Registration date : 18.04.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 18 Апр 2010, 21:50 | |
| - fewgtg написа:
- И за и против съм. В моето даскало сложиха началото на годината.
това беше най точно изразеното мнение което някога съм прочитал за или против сте И ЗА И ПРОТИВ но защо? ЗАЩОТО ТАКА иначе съм твърдо за, защото обичам да си мисля как ме гледат докато съм в тоалетната и си върша работата, в смисъл ,някакси ме възбужда и често преоткривам в себе си странни наклонности. НО САМ НОРМАЛЕН | |
|
| |
deathrose Moderator
Age : 33 Брой мнения : 1902 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 18 Апр 2010, 22:27 | |
| Камерата, която е на коридора в мойто даскало гледа точно към класната ми стая. Иначе съм ЗА камерите. Лично аз не правя нищо, което трябва да крия и да не може да се гледа на камерите Те даже щяха да слагат и във всяка стая преди матурите, но няма да е тази година | |
|
| |
thundergod Newbie
Age : 31 Брой мнения : 32 Рейтинг : 0 Registration date : 02.04.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Пон 19 Апр 2010, 20:13 | |
| не стига че баи брадар н предава н живо в дерекцията | |
|
| |
Ellie Fan
Брой мнения : 404 Интереси : майка ти Рейтинг : 1 Registration date : 14.08.2009
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Съб 24 Апр 2010, 23:58 | |
| Ако искат, нека сложат камери по коридорите и в стаите. Все ми е едно, защото не правя нищо нередно. | |
|
| |
dragons_eat_apples!! Unique
Age : 29 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало Нед 25 Апр 2010, 12:30 | |
| - Fofo0 написа:
- Амии при нас е малко сложно...имаме камера точно пред наща класна стая...ии специално нашия коридор е под наблюдение,но не само коридора,а нашия клас...а как ли ви се струва да не ни наблюдават като си изкарваме по 1 докладничка всеки ден
Фофо, въобще не е сложно От близо 20 камери най-много 5 работят, почти всеки ден ходя при директора за различни "провинения" и много добре съм заглеждала монитора на който той "постоянно гледа" Пред 401 и 402 стая камерата НЕ работи , нито пък тази на игрището. Мен като ме гонят всеки ден от някой час, да не мислиш, че някой ме е видял на "великата камера" и е дошъл да ми се "скара" ... хах не , затова въобще не се притиснявай от тъпите камери, които честно казано май ги сложиха, за да се изгъзарят пред другите училища, колко сме "елитни" ние ... пхаха зле | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Видеонаблюдението в даскало | |
| |
|
| |
| Видеонаблюдението в даскало | |
|