Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
Заглавие: По-открити или потайни сте щом се запознаете с някого Пет 04 Фев 2011, 23:05
First topic message reminder :
Непрекъснато се запознаваме с нови хора. По интернет, с приятели на приятели и пр.
Когато се запознаете с някого говорите ли за себе си - какво обичате, с какво се занимавате или по-скоро предпочитате да не се разкривате и да поддържате ''мистерия'' около себе си.
В интернет някои не споделят никаква лична информация. Напоследък се случва в чата на форума да влизат хора, които не са регистрирани. Едни дори не казват името си, други за 2 часа показват и кътните си зъби. Естествено има и средно положение
А, някога прикривали ли сте се? Случвало ли се е да не разкривате истинската информация за себе си и да не разкривате личността си само, за да си побъбрите с някого?
Към кой тип се придържате - на прекалено откритите, твърде потайните или и от двете по малко.
Последната промяна е направена от Пате на Съб 05 Фев 2011, 20:33; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
Neronis Newbie
Age : 25 Брой мнения : 25 Location : Пловдив, България Интереси : Музика Рейтинг : 2 Registration date : 28.01.2014
Заглавие: Re: По-открити или потайни сте щом се запознаете с някого Сря 29 Яну 2014, 21:58
Изцяло зависи от самия човек. Има хора, които ги познавам от 10 години и повече и не ме познават толкова, колкото някои хора с които съм се запознал преди месец-два. Според мен и първото впечатление има доста голямо значение за цялата работа. Относно тва кво впечатление гледам да създам също си зависи от човека: ако не ми е приятен просто се правя на някъв пълен малоумник и се получава работата в повечето случаи :Д
По-открити или потайни сте щом се запознаете с някого