| Bubble | |
|
+4Bubble Ванс Bryan bubble_f93 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
bubble_f93 Newbie

Age : 30 Брой мнения : 32 Location : Svishtov Рейтинг : 0 Registration date : 13.03.2011
 | Заглавие: Bubble Вто 29 Мар 2011, 11:21 | |
| Казвам се Аглика.Всички ми казват Аги,Bubble или Bub Ам нз как да се опиша. хД Мога да бъда и много кротка и много дива ама не знам най-точно могат да ме опишат моите приятели. Е ако имате въпроси питайте.
Последната промяна е направена от bubble_f93 на Вто 29 Мар 2011, 14:51; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bubble Вто 29 Мар 2011, 12:39 | |
| | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

Age : 30 Брой мнения : 32 Location : Svishtov Рейтинг : 0 Registration date : 13.03.2011
 | Заглавие: Re: Bubble Вто 29 Мар 2011, 14:50 | |
| | |
|
 | |
Ванс Newbie

Age : 26 Брой мнения : 100 Location : Плевен Интереси : много са :д Рейтинг : 0 Registration date : 31.05.2010
 | Заглавие: Re: Bubble Пет 01 Апр 2011, 19:31 | |
| Хеей  аз съм Ванс ^^ та.. 1 захарен памук или сладолед? 2 море или планина? 3 гледаш ли анимета? 4 харесваш ли лъвчетата? :3 5 любим цвят? 6 любимо число? е тва е за сега..чаоо ;д | |
|
 | |
Bubble Fan

Age : 28 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
 | Заглавие: Re: Bubble Съб 02 Апр 2011, 23:14 | |
| Хах още един бъбъл друг път ;Д До ся друг тру бъбъл не съм срещнала ;Д (дано Сирмето и Бинева не видят това) Грррр  Друг бъбъл друг път! Аз съм единствена и уникална като имам впредвид и лошите ми качества ;Д По-тъп бъбъл от мен няя намерите ама и по як няма! | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

| Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 16:16 | |
| - Ванс написа:
- Хеей
аз съм Ванс ^^ та..
1 захарен памук или сладолед? 2 море или планина? 3 гледаш ли анимета? 4 харесваш ли лъвчетата? :3 5 любим цвят? 6 любимо число?
е тва е за сега..чаоо ;д 1.Ами честно казано и двете ^^ 2.Планина. 3.Ами горе долу. 4.Ами честно казано и аз не знам хД 5.Лилавоооооооо 6.7  П.П. Bubble ако обичаш без нападки или некви такива нито съм казала,че съм единствена нито нищо просто така се е случило не е нарочно | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | |
 | |
Влади Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 18:28 | |
| Здравей, Аз съм Влади - Цитат :
- П.П.Bubble ако обичаш без нападки или некви такива нито съм казала,че съм единствена нито нищо просто така се е случило не е нарочно Smile
Аз го разбрах по-скоро като фукане, от колкото като нападка  Не го приемай навътре  А какво всъщност те доведе в нашето малко форумче?  Познаваш ли някого от форума? Какво учиш? А какво искаш да правиш след като завършиш училище? Спортуваш ли нещо? А някакви компютърни игри игареш ли? | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

| Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 19:30 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
- Здрасти и от мен
 1. Любима група? 2. А песен, която те описва най-добре? 3. Хоби имаш ли си? 4. На какво се усмихна последно? 1.Точно определена любима група нямам 2.Песен която да ме описва най добре????Ами не съм се замисляла над това хД 3.Ами като хоби пея и пиша стихотвореня понякой път ^^ 4.На последната простотя която изръси най-добрата ми приятелка хД - Влади написа:
- Здравей,
Аз съм Влади 
- Цитат :
- П.П.Bubble ако обичаш без нападки или некви такива нито съм казала,че съм единствена нито нищо просто така се е случило не е нарочно Smile
Аз го разбрах по-скоро като фукане, от колкото като нападка Не го приемай навътре 
А какво всъщност те доведе в нашето малко форумче?  Познаваш ли някого от форума? Какво учиш? А какво искаш да правиш след като завършиш училище? Спортуваш ли нещо? А някакви компютърни игри игареш ли? Ами просто случайно попаднах на него Дам познавам Сега уча икономика в СОУ "Николай Катранов" Гр.Свищов Ами мисля да запиша Английска фиология някаде. Ами не не се занимавам с спорт Не не си падам мн по компютарните игри Избягвай дъбълпост. Имаш бутонче "Edit" Selena c: | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 20:12 | |
| Абе, чисто заяждане си е, мене ако питаш, от страна на уникалната, неповторимата, единствената Bubble в нашето скромно форумче, във Варна (където вече всеки я избягва, понеже е твърде единствена, за да я търпи някой), в Пловдив - където също е неповторима и единствена... всъщност тя е по-единствена и от галактическия стопаджия... Та, добре дошла, и не си го слагай много на сърце, че така скоро се намери някой да ти умърси темата с претенциите си за уникалност. Забавлявай се, общувай, пък за останалото има кой да се погрижи. Поне тук. 
Последната промяна е направена от Руто на Нед 03 Апр 2011, 20:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 20:15 | |
| ... и не дабълпоствай. И добре дошла. Приятно прекарване във форума. | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

| Заглавие: Re: Bubble Нед 03 Апр 2011, 20:32 | |
| - Руто написа:
- Абе, чисто заяждане си е, мене ако питаш, от страна на уникалната, неповторимата, единствената Bubble в нашето скромно форумче, във Варна (където вече всеки я избягва, понеже е твърде единствена, за да я търпи някои), в Пловдив - където също е неповторима и единствена... всъщност тя е по-единствена и от галактическия стопаджия...
Та, добре дошла, и не си го слагай много на сърце, че така скоро се намери някой да ти умърси темата с претенциите си за уникалност. Забавлявай се, общувай, пък за останалото има кой да се погрижи. Поне тук.  Нито си го слагам на сърце нито нищо  Мерси за доброто посрещане и съжелявам за дабълопостването не съм го направила нарочно прсто се чудех как да отговоря на двата поста едновременно хД  | |
|
 | |
Влади Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Bubble Пон 04 Апр 2011, 14:11 | |
| | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

| Заглавие: Re: Bubble Пон 04 Апр 2011, 14:17 | |
| Ами горе долу се познавам със Здравко | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Bubble Пон 04 Апр 2011, 14:23 | |
| Кой не познава нашия Здравко ;д Ама вие вярно сте си близичко, Белене - Свищов - нищо работа ;д Към Плевен имаш ли намерение да наминаваш скоро? Ако да, казвай, със Здравко ще те разходим (: | |
|
 | |
bubble_f93 Newbie

| Заглавие: Re: Bubble Пон 04 Апр 2011, 20:37 | |
| Ами другия или по другия месец може да намина към Плевен стига да имам кинти то с влака ефтино пъкя ми е към 6 лв отиване и връщане общо хД | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bubble  | |
| |
|
 | |
| Bubble | |
|