| Скейтбординг | |
|
+47affected_smiling_face Mr.Crowley Fofo0 Imperial dragons_eat_apples!! Thor kit-kat Лили. TripleBrutal motorrbreath Annieh Erinrung !!!FurioN!!! Жоро H3r3tiC bellz Руто Железен БАМ RaZeR13 Мо7о_ейнджъл Пешо I Cum Blood ! Billy Mo. Miss Fatty Holly Barbie Bubble MaDe In HeLL Rancid amigo <.LeX. > Homer Apple scum Илмари Щорко BreaK_Stuff Bryan In_Flames91 FAIRY nameless Massacre RockPlace heart Пате Rock star 51 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Rock star Advanced
Age : 32 Брой мнения : 104 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 16:42 | |
| Харесвате ли да карате скейт? Какви номерца умеете? Къде карате (защото във варна май нама много места)? | |
|
| |
Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 19:47 | |
| Да, бе няма.. в живота си съм се казчала точно 7 пъти.. Яко е.. ноо.. : )) | |
|
| |
heart Advanced
Age : 31 Брой мнения : 122 Рейтинг : -1 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 21:57 | |
| Не съм се качвала на скейт...е ако 2 пъти се брои .Иначе много искам да се науча да карам...А за номерцата знам един много як-падане по гръб.Много съм добра в него | |
|
| |
Rock star Advanced
Age : 32 Брой мнения : 104 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 22:05 | |
| то и аз така... като се опитвах да се науча да карам паднах доста пъти... | |
|
| |
heart Advanced
Age : 31 Брой мнения : 122 Рейтинг : -1 Registration date : 29.10.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 22:17 | |
| - Rock star написа:
- то и аз така... като се опитвах да се науча да карам паднах доста пъти...
В крайна сметка научи ли се? | |
|
| |
Rock star Advanced
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 23:29 | |
| ако стоянето 1 мин на скейта в неподвижно състояние сграбчила здраво притежателя му за да не падна е научено... значи да | |
|
| |
RockPlace Administrator
Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Нед 02 Ное 2008, 14:18 | |
| Това е едно от новите ми постоянни занимания | |
|
| |
Massacre Newbie
Age : 31 Брой мнения : 76 Рейтинг : 2 Registration date : 14.11.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пон 24 Ное 2008, 23:23 | |
| охоооооооо.........кефффффффффф.. Не знаех,че има такава тема Аз карам вече от година и половина ...и тва ми е като дрога. Тва е нещото,което супер много ме вдъхновява и без което може би в момента живота ми няма особено голям смисъл. Искам да карам по цял ден,за жалост не мога.Но почти цялото си време прекарвам в каране. Това лято ще си го свързвам най-много с тва,че по цял ден скейтвах ..и ми беше супер мега якото.. Чувството е несравнимо .....мога да го сравня с чувстото,когато си влюбен ..не че това не е друг вид любов ..но карай Освен тва,ми е кеф дори само,когато се бутам ..пърхат ми пеперудки в корема прекрасно чувство..винаги ми помага да се пренеса в друга реалност,далеч от проблемите..просто забравям за всичко .. Верно е,че доста често се свързва с болката,ноо.....екстремен спорт е,няма как. Не знам какво друго да кажа | |
|
| |
Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Сря 26 Ное 2008, 03:18 | |
| Бла, бла ако не беше Ванката нямаше да се кача.. Чефо започна да ме зарибява.. ама.. абсурд пребивам се веднага не искам да си чупя и левия крак ;д | |
|
| |
nameless Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Сря 26 Ное 2008, 09:17 | |
| Аз съм пробвала миналото лято на раковина ме накараха..и въпреки,че не се убих не мисля,че ми се отдава. | |
|
| |
FAIRY Newbie
Брой мнения : 63 Рейтинг : 0 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 27 Дек 2008, 19:15 | |
| Гот е. Аз съм За!Само че не за себе си,да го гледам от страни...доставя ми удоволствие. | |
|
| |
Пате Rockplacer
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 27 Дек 2008, 19:17 | |
| И на мен ми доставя голямо удоволствие да зяпам как някой се пребива или как си прави няк'ви трикчета с дъската! Куул:-) | |
|
| |
In_Flames91 Banned
Age : 33 Брой мнения : 552 Location : Land of cybernation Рейтинг : 1 Registration date : 15.01.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Нед 18 Яну 2009, 21:20 | |
| Преди време карах,но не съм стъпвал на "дъска" от около 3 години.Личи си,че просто е било поредната мания... | |
|
| |
Bryan King of Spammerlandia
Age : 31 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Сря 04 Фев 2009, 16:39 | |
| аз преди карах ама нещо ми омръзна | |
|
| |
BreaK_Stuff Advanced
Age : 34 Брой мнения : 159 Location : Varna Интереси : Всичко.. Рейтинг : 15 Registration date : 22.02.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Чет 05 Мар 2009, 19:55 | |
| тва е най -малоумното изобретение правено някога :D:D голям човек на малка дъска с мънички колелца и бута с крачето в отчаян опит да се придвижи до наклон за да си почине от бутането а за триковете рядко съм виждал някй "скейтър" да направи нещо различно от това да се пречука в жалак опит да дигне бившия цепеник ,който кара във въздуха скейт sucks | |
|
| |
Щорко Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пет 06 Мар 2009, 23:08 | |
| Аз преди доста карах,можех що-годе добри трикове-кикфлип,фейк бексайд вериъл хийлфлип,фронссайд кикфлип,почнах да уча и ноли 360 биг спин шоув ит ама с течение на времето се отказах,защото за мен скейта беше скачане от височини,стълби,грандове,слайдове..такива работи, а не от флет (да си скачаш без рампички и подобни,просто се бурташ и от земята си мяташ дъската) а мен ме е страх от високо :| Много ме е яд ама кво да се прави. BreaK_Stuff,недей така,това е изкуство и чара му-да мяташ една проста дъска по всевъзможни начини. Има си стилове,начини...колкото скейтъри толкова и стилове накаране... Примерно имаше един Ангел,рапер,и така го мяташе тоя скейт, че то ти е кеф да седнеш и да гледаш Скачаше високо,въртеше бавно дъската и се приземяваше перфектно(на болотове). Иначе освен триковете най-голямото ми постижение е прескачане на 7 скейта,сложенинастрани.Не помна вече кво се водеше..Имам предвид шкурката сочеше настрани. Като цяло доста красив,но опасен спорт.Успех на всички скейтъри | |
|
| |
BreaK_Stuff Advanced
Age : 34 Брой мнения : 159 Location : Varna Интереси : Всичко.. Рейтинг : 15 Registration date : 22.02.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 07 Мар 2009, 22:42 | |
| Finrod Ти говориш за хора ,които могат да правят супер яки нечовешки нешта и едва ли не да летят с тея дасчици аз ти казвам че в бг.. масата са некви 12 13 годишни пишлеменца които са пребиват с години без да научат да правят каквото и да е .. Това е все едно аз 3 години да уча как се държи китарата.... | |
|
| |
Илмари Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Нед 08 Мар 2009, 22:57 | |
| Скейта е яко нещо, много ми се искаше преди да карам, ама тъйкато съм голям ПЪН и не ми се занимаваше да зимам по-дебела дъска и сигурно често щях да сменям машинки и подобни работи така че..ако си голям и широк...скейта не е за тебе | |
|
| |
RockPlace Administrator
Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Нед 08 Мар 2009, 23:07 | |
| На мен ли говориш.. нямаш си напредстава к'ва мъка.. Последните 45 кила цял месец ги свалях.. представяш ли си | |
|
| |
scum Great
Age : 35 Брой мнения : 240 Интереси : killing you Рейтинг : 4 Registration date : 09.03.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пон 09 Мар 2009, 16:03 | |
| Карам вече почти 4 години Това си е начин на живот, спорт без уграничения. Най вече е нужно желание и време, не става за 3, 4 или 5 години... То е според човека, не е като китарата да заучаваш едно и също всеки ден...Триковете идват и стила идват сми. Всяко каране, всяко стъпване на дъската е различно, новите места, новите хора(въпреки че напоследък новите скейтъри са пълни лайна). Харесва ми това, че когато карам спирам да мисля за всичко останало и просто си вдигам адреналина и се кефя на живота... Важното е да го чувстваш и да не го правиш заради другите, а заради себе си Тъкмо преди да седна пред компютъра си правех сметки как да си заделя пари за нова дъска. | |
|
| |
Apple Fan
Age : 30 Брой мнения : 476 Location : Kalofer above everything. Интереси : Уоу, френдове, Уоу, френдове, цигари, алкохол, простотия, лиготия и прочие.. Рейтинг : 3 Registration date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пет 10 Апр 2009, 14:57 | |
| | |
|
| |
Bryan King of Spammerlandia
Age : 31 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пет 10 Апр 2009, 14:59 | |
| | |
|
| |
Homer Newbie
Брой мнения : 9 Рейтинг : 0 Registration date : 11.04.2009
| |
| |
Щорко Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пон 13 Апр 2009, 19:36 | |
| - Nordri написа:
- Скейта е яко нещо, много ми се искаше преди да карам, ама тъйкато съм голям ПЪН и не ми се занимаваше да зимам по-дебела дъска и сигурно често щях да сменям машинки и подобни работи така че..ако си голям и широк...скейта не е за тебе
Има и големи и широки дъски, както и здрави машини Не си искал просто. BreaK_Stuff, такива наистина е най-добре да се откажат. И все пак тва не го прави тъп. | |
|
| |
<.LeX. > Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 259 Location : България-Варна Интереси : музика, рокплейс Рейтинг : 8 Registration date : 24.03.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пон 13 Апр 2009, 19:43 | |
| мм това е монго яко занимание мн ми харесва да карам и макар че карам от началото на зимата вече почвам да се пооправям и с номерцата... бтв това е мн як спорт но и мн рискован.. а на мен именно това ми харесва в него-риска ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скейтбординг | |
| |
|
| |
| Скейтбординг | |
|