|
|
| Похвали се | |
|
+18Лили. Frankie Roll Железен sunshine13 Бавен_Клошар Пате Биби Fofo0 PartyBat Азор Ахай Немезида Carnage D(emo)n_Hunter Руто LordSpitfire New Age Messiah Missy Ania 22 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Похвали се Нед 22 Юли 2012, 12:31 | |
| First topic message reminder :Надявам се тая тема да е по-активна от "Оплачи се". Пиши, естествени подборе, за хубавите неща в живота! ~ Мама ми купи електронна цигара. Омг, омг, омг! Познайте кой ще може спокойно да си пуши в заведенията вече. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Патица Newbie
Брой мнения : 3 Рейтинг : 0 Registration date : 10.03.2021
| Заглавие: Re: Похвали се Сря 10 Мар 2021, 21:43 | |
| Здравейте, хора! Много, много се зарадвах като видях поста на Руто във фейса Обаче нали съм от патките, съм си забравила паролата за стария профил и мейла не си помня. Аве патешка му работа. С какво да ви се похваляя - първо, мога да се регистрирам с чиста съвест във форуми, защото имам навършени цели 24 години - Патица (бях на 12 г.като се регистрирах в рокплейс, супер нелегална biggrin) И най-вълнуващите неща около мен са, че ще се омъжвам на 12-ти септемрви, открих си моето момче-франсе преди 5-6 години, много е готин, много го обичам. Другото е, че уча медицина в МУ-Варна и съм тепърва втори курс. Никога досега не съм била толкова запалена, отдадена и удовлетворена от това, което уча. Харесва ми, сега 2-ри курс, лятната сесия ще си е доста гърч, учим някои неща онлайн, но това ще го коментирам в ,,Оплачи се'' Прегръщам вии | |
| | | Bryan King of Spammerlandia
Age : 31 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Похвали се Съб 20 Мар 2021, 11:28 | |
| Започнах да се занимавам с активен и здравословен начин на живот и да помагам на хора да живеят по-добре и да спортуват. Нищо, че като малък се наливах като прасе, пуших цигари и до преди някво време думках супер много трева. xD Вече съм оставил всичко (освен пиенето, но в по-леки количества) и гледам да се грижа повече за себе си | |
| | | malfunction. Newbie
Брой мнения : 10 Рейтинг : 0 Registration date : 11.03.2020
| Заглавие: Re: Похвали се Съб 20 Мар 2021, 13:15 | |
| - Патица написа:
- Здравейте, хора! Много, много се зарадвах като видях поста на Руто във фейса
Обаче нали съм от патките, съм си забравила паролата за стария профил и мейла не си помня. Аве патешка му работа.
С какво да ви се похваляя - първо, мога да се регистрирам с чиста съвест във форуми, защото имам навършени цели 24 години - Патица (бях на 12 г.като се регистрирах в рокплейс, супер нелегална biggrin) И най-вълнуващите неща около мен са, че ще се омъжвам на 12-ти септемрви, открих си моето момче-франсе преди 5-6 години, много е готин, много го обичам. Другото е, че уча медицина в МУ-Варна и съм тепърва втори курс. Никога досега не съм била толкова запалена, отдадена и удовлетворена от това, което уча. Харесва ми, сега 2-ри курс, лятната сесия ще си е доста гърч, учим някои неща онлайн, но това ще го коментирам в ,,Оплачи се''
Прегръщам вии Честито за всичко, ти изби рибата, човек как да се хвали след теб? <3 Аз ще замина лятото за Холандия. Не е точно като да се хваля с това, но е нещо, което чакам (нещо, което винаги чакам) с нетърпение - да съм някъде другаде. Да ми се случват непредвидени неща. Да си счупя ръцете от работа. Да гледам как зайци скачат през полето и всичко останало. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Похвали се | |
| |
| | | | Похвали се | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |