|
| | Руто с описание :P | |
|
+7Frankie Roll Phantom 1912 Ania Пате D(emo)n_Hunter Downingtn Руто 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Руто с описание :P Вто 09 Окт 2012, 20:02 | |
| First topic message reminder :Понеже във Фейсбук някои хора ме обвиниха, че ми се свидели описанията, реших щедро да ви удостоя с едно такова. Не че не бих ви препоръчал да прочетете и останалите ми амнайси, но, въх - май винаги имам какво ново да кажа за себе си. Така, аз съм Руто! Ру-то: 3л.ед.ч. Викайте ми Ру! Бе, и Руто да ми викате, пак ще се обърна. Подвизавам се тука като Админ. Злощастен. Щото общо-взето нищо не правя. Поне да ми плащаха за това, че нищо не правя. Щеше да е баси яката работа. В никакъв случай не ми казвайте чичко, защото обикновено това поражда у мен желание да дърпам уши, което обаче обикновено завършва с почерпка Джак. За щастие едва ли ще се намери някой тук да ме попита: "Пич, ти металика ли си?" Та, в този ред на мисли, явявам се дърто куче метъл (и метълист става, макар че последно време това определение е повече в устите на непросветените, макар че не виждам проблем и в него). Харесвам класическия хеви метъл, макар че през повечето време наблягам на power. Някои мои приятели се опитаха да ме привлекат към глема, ама не им се получи. Дано да не са плачкали много. Разбира се, добрият стар рок има специално място в сърцето ми. Не съм сатанист!  Християнин съм, ама не много добър. От онези, дето не си спомнят кога последно са ходили на църква. Но ако ме подхванете на тая тема, ще останете учудени. За завършек (само на описанието, не въздишайте облекчено) - не се привързвайте към мен! Аз съм като вятъра... | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Нед 08 Ное 2015, 21:09 | |
| - Железен написа:
- Ето ти един по-сложен въпрос: Каква музика (в банди) те разпива напоследък?
Няма голяма промяна в това отношение. Обичайните заподозрени: Iron Maiden Judas Priest Avantasia Edguy Gamma Ray... И повечко Kreator въртя напоследък. Някак си ме дъха тяхната агресия. А, и три албума на Metallica съм си метнал в плейлиста. След 15 годишна пауза ми звучат свежарски.  | |
|  | | Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Нед 08 Ное 2015, 21:36 | |
| Ехе, супер! На Kreator по-старичките и по-брутални неща ли въртиш или по-новите и по-бързи тави (от Outcast насам)?
От Металица? Kill 'em All, Ride the Lightning и Master-a?
Как ти се струва The Book of Souls? | |
|  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Нед 08 Ное 2015, 22:22 | |
| Kreator от Endorama-та насам, включително. Metallica - Master-a, And Justice For All... и Черния. The Book Of Souls още ми стои във фурната. Чакам си подходящия момент да си ми влезе както трябва.^^ | |
|  | | Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Нед 08 Ное 2015, 22:47 | |
| Евала за ...And Justice-a. Това за мен им е най-добрия албум. А на Megadeth кефиш ли се, Ру? П.С. Часовникът пак е напред  | |

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Пон 09 Ное 2015, 10:41 | |
| Кефя се и на Megadeth. Което ме сеща, че трябва да измъдря как да си освободя малко памет, че да ги метна и тях в плейлиста.  Часовникът си е ОК. На тебе ти върви напред заради настройките на профила ти. PROFILE ---> Преференции ---> Часова зона  | |
|  | | Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Пон 09 Ное 2015, 12:09 | |
| | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Пон 09 Ное 2015, 12:40 | |
| Кога за последно беше на палатки?? И къде?? Кога и къде планираш да са следващите?? Тази година на какви концерти ще ходиш?? Джак или Джак с мед?? Уиски с кола или кола с уиски?? | |

| |  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Пон 09 Ное 2015, 13:54 | |
| Внимавай с колата, вредна е  | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | |  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Пет 13 Ное 2015, 08:39 | |
| Колко пъти сме те обсъждали не мога да кажа с точност, но съм те банвал около седем пъти.  | |

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Чет 22 Авг 2019, 00:55 | |
| Бахти - нацелих си паролата от втория път! | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | |  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P Вто 10 Мар 2020, 09:18 | |
| Кое е най-важното за теб? Поживял си доста (според мен) и имаш наблюдения и достатъчно ситуации, през годините този отговор най-вероятно се е променял, но сега какво би казал? | |

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Вто 10 Мар 2020, 10:41 | |
| | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Вто 10 Мар 2020, 16:30 | |
| Аз не съм дърт, но и за мен едно от важните неща е спокойствието.. ;д Искаш ли да си организираме едно празнуване на следващия рожден ден някъде? | |

| Заглавие: Re: Руто с описание :P Вто 10 Мар 2020, 17:18 | |
| - Bryan написа:
- Искаш ли да си организираме едно празнуване на следващия рожден ден някъде?
О, да! Липсват ми нощните плажове с лагерен огън и пиячка. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Руто с описание :P  | |
| |
|  | | | Руто с описание :P | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |