Щом започваме отново, ето и от мен нещичко различно. Аз съм Вероника, Рони, Ронда, Роне. От Плевен съм, на 21. Следвам акушерство, 3 та година съм. Интересите ми по настояще са свързани предимно с волейбол и музика. ...хайде толкова този път, че 100 описания ми станаха.
Автор
Съобщение
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 19 Дек 2012, 16:41
Толкова зарибен фен съм от скоро - 2 години. Преди това съм гледала по-малко, кефила съм се, но не до такава степен. Рали започна да гледа преди мен по-задълбочено и покрай нея и аз попаднах в капана. Изобщо няма да избирам. Въпросът е глупав, съжалявам. Както мама и тате са ми на едно ниво, така е и с музиката и волейбола поне на този етап. И концерт, разбира се. Мачове колкото искаш. Пък и за какво са ми на едно място като мога да ида не на един, а на 10 мача и да ги видя всичките пак. Тази година пропуснах примерно 2 мача, защото бях на София Рокс, беше ми гадно, ама 2-3 преди това поне бях компенсирала и някак си оживях ;д
И сериозно, въпроси от рода на - избирай между 2 много важни за теб неща са абсурдни(поне за мен) Особено щом става дума за хора.
LordSpitfire Newbie
Брой мнения : 65 Рейтинг : 4 Registration date : 11.09.2012
Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 30 Дек 2012, 18:48
.
Последната промяна е направена от LordSpitfire на Съб 20 Юли 2013, 20:19; мнението е било променяно общо 1 път
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 11 Май 2013, 17:12
По събирания с приятели сме пели техни песни. Точно тази май не, но други със сигурност
LordSpitfire Newbie
Брой мнения : 65 Рейтинг : 4 Registration date : 11.09.2012
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 11 Май 2013, 17:29
.
Последната промяна е направена от LordSpitfire на Съб 20 Юли 2013, 20:16; мнението е било променяно общо 1 път
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 11 Май 2013, 17:46
Оо, наистина ли? Сега ще проверя! Със сигурност не съм аз. Имам само едно клипче, качено в youtube, на което "пея" на една форумна, но по-скоро е мрънкане под носа без да знам, че ме снимат.
Fofo0 Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 21 Сеп 2013, 20:04
Рониииии, вчера те видях от тролея. Беше прекрасна както винаги! :3 Какво си намислила след като завършиш университета? Каква е най-голямото ти желание в момента? Коя песен слуша за последно? А последния филм който гледа?
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Чет 26 Сеп 2013, 23:55
Здравей, слънчо Мерси, не се намирам за прекрасна тия дни, имайки предвид, че нямам почти никакво време за нищо, особено за сън. Като завърша, ще работя и ще уча задочно да изкарам и една магистратура. Мисля като начало да си остана в Плевен, пък после ще му мислим, време за това има. Най-голямото ми желание в момента е България да вземе медал на Европейското по волейбол тази година. Скромничко ;д Последно слушах The Script - Hall of Fame А за филм наистина не си спомням, защото така или иначе гледам рядко дори и когато имам време. Виж, Naruto все още си го пускам - по една серия преди лягане, така че ако се брои това хахах <3
Азор Ахай Advanced
Age : 32 Брой мнения : 109 Location : Varna Интереси : Art, music, history, mythology Рейтинг : 6 Registration date : 12.12.2012
Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 29 Сеп 2013, 15:57
Вероничкоооо дай пак да ти се скарам, дето не ми дойде на гости в Студентски (не, няма да млъкна за това) Кога ще пием бира бре? Мятай се тая седмица насам, че в мола има седмица на Октоберфест и бирата е хубава Ще ми дойдеш ли на гости в Германия? А лютеница ще ми донесеш ли? Ако имам бебе, ще го изродиш ли ти? Какъв цвят ти е косата в момента?
Целувки
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 01 Окт 2013, 00:54
ААаа, не си права, Деничке :* Разминахме се нещо единия път, а после като ти звънях, ти си беше във Варна, амаха! Много бих желала да дойда, но уви графикът ми тези месеци е плътен. Карам в момента едни 12 часови смени, нямам време и за бира, честно ;д Ще ти дойда на гости, стига да ме заведеш на волейболен мач хахах. Не бе, ще дойда и без мачовете. И лютеница, и ракия ще ти донеса! Ще имаш бебе и ще се радвам да бъда твоята акушерка, мац пис пис. Медно руса ми е тиквата, да речем. Затрудни ме малко с този въпрос ;д Целувки и от мен :*
Азор Ахай Advanced
Age : 32 Брой мнения : 109 Location : Varna Интереси : Art, music, history, mythology Рейтинг : 6 Registration date : 12.12.2012
Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 09 Окт 2013, 22:26
Виж ся, ще те заведа на волейболен мач, и на два, ако искаш, само недей да носиш ракия А в Студентски ти ми се ската, аз ти звъня да дойдеш с нас да се катериш през терасата и да ядеш желирани бонбони, ама не та не А що карате 12-часови смени, не ви ли е много? В смисъл, лично на мен съчетанието "изморен медицински служител" хич не ми звучи добре...
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Пет 11 Окт 2013, 17:10
Нека бъдат направо 3, 2 едва ли ще ми стигнат ;д Ех, просто нямах възможност, бях на гости и нямаше как да си тръгна, за да се катеря по терасите на хората хаха. Виж, за желираните бонбони е нещо друго, трябвало е да акцентираш на тях и нещата можеше и да са по-различни ;д Такива са ни дежурствата - дневна от 7 30 до 19 30 и нощна от 19 30 до 7 30. Не е толкова натоварващо. Може би така ми се струва, защото съм...млада, виж акушерките с по-сериозен стаж се натоварват. В крайна сметка, ако няма работа винаги можеш да си опънеш краката. Аз в момента съм в родилна зала и там е малко по-динамично, никога не знаеш кога какво ще дойде и вечер се спи с едно око, ако отделението е празно, тъй като за 10 минутки може и да се напълни. Но пък е готино и динамично, и много, много ми харесва. Даже тази вечер ще взема Рала с мен.
deathrose Moderator
Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
Заглавие: Re: Ронда, част трета Пет 18 Окт 2013, 18:18
Понииииии, честит рожден ден. Жива и здрава, и все така малка
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 20 Окт 2013, 08:35
Бях забравила колко е прекрасно чувството някой да ти честити рождения ден тук. Благодаря ти, че ми го припомни <3333
Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 22:15
Спамя те, 'щото мога!
Какво те накара последно да се усмихнеш? Ще ми идваш ли на гости да гледаме волейбол? Поздрави ме с песен? Сподели цитат, който те вдъхновява?
Липсваш ми. Обичам те. <3 джаф.
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 22:21
Gunslinger^^ написа:
Спамя те, 'щото мога!
Отговарям ти, 'щото така ми харесва ;д
Gunslinger^^ написа:
Какво те накара последно да се усмихнеш?
За трети път днес може би - активността тук
Gunslinger^^ написа:
Ще ми идваш ли на гости да гледаме волейбол?
Силно се надявам. Желанието го има, зависи от графика ми :/
Gunslinger^^ написа:
Поздрави ме с песен?
Gunslinger^^ написа:
Сподели цитат, който те вдъхновява?
"Kill them with your kindness Ignorance is blindness"
Gunslinger^^ написа:
Липсваш ми. Обичам те. <3 джаф.
И ти ми липсваш, агънце <333
deathrose Moderator
Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 22:56
Рони, Рони, Рони .... Кога ще те изпробвам на волейбол ?? На концерт на коя група искаш да отидеш ?? (само 1) Подариха ли ти розово слонче ??
Поздрави ме с песента, която слушаш в момента ( с моя късмет нищо няма да слушаш ... ама айде :Д )
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 23:03
deathrose написа:
Рони, Рони, Рони ....
Бате, бате, батееееееееее
deathrose написа:
Кога ще те изпробвам на волейбол ??
Когато събереш нужните играчи за един мач, ми се обади, за да бъда вашата волейболна топка хаха
deathrose написа:
На концерт на коя група искаш да отидеш ?? (само 1)
Avenged Sevenfold (много си гаден да искаш само една, пфу)
deathrose написа:
Подариха ли ти розово слонче ??
2009 лятото Дидо ми подари сиво-розова слонче. След това не съм получавала друго, саад
deathrose написа:
Поздрави ме с песента, която слушаш в момента ( с моя късмет нищо няма да слушаш ... ама айде :Д )
Наистина не слушам нищо в момента, но пък ще те поздравя с последното, което съм слушала, съветвайки се с хисторитo ми в ютуб
deathrose Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 23:07
А защо не слушаш нищо ?? Иначе за концерта май трябваше да изключа и Avenged. Отговора беше прекалено лесен :Д
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 23:10
Сестра ми чета, а аз изпитвам мързел да стана да си взема слушалки. Пък и да речем, че се наслаждам на тишината
AxL Great
Age : 28 Брой мнения : 376 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 19.01.2010
Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 28 Яну 2014, 23:58
Хееей Как си ? Какво правиш? Портокали или мандарини? Гледаш ли блийч? Какви спортове гледаш освен волейбол ? Защо не мога да се сетя още въпроси ?
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 29 Яну 2014, 00:14
AxL написа:
Хееей
Здравееееееееей (hug)
AxL написа:
Как си ?
Да речем, че съм била и по-добре, но съм със сериозните намерения да се оправя. Също така умирам за сън и отговоря ли ти, си лягам
AxL написа:
Какво правиш?
Тази вечер предимно прекарах тук, в останалото гонех котката из стаята ми хаха
AxL написа:
Портокали или мандарини?
Мандарини! Много обичам. Онази вечер изядох огромно количество даже.
AxL написа:
Гледаш ли блийч?
Не, не съм го гледала.
AxL написа:
Какви спортове гледаш освен волейбол ?
Обръщам доста голямо внимание на тениса и плуването, интересувам се, следя събития и т.н. Обичам да гледам лека атлетика и скокове във вода.
AxL написа:
Защо не мога да се сетя още въпроси ?
Защото ти се спи! ;д
deathrose Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 08 Фев 2014, 01:37
Форумно джудже
Ще гледаш ли олимпиадата ?? Как е университета ?? Ще завършваме ли ?? Липсват ли ти форумните ?? Коя глупост от форумна искаш пак да направиш ?? Ако Motley имат прощален концерт и в България, ще отидеш ли ?? За кои концерти, от досега обявените, си надъхана ??
За сега ти стига толкова
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Съб 08 Фев 2014, 15:31
deathrose написа:
Форумно джудже
Хайде, парадирай ми за сантиметри, хубаво ;д
deathrose написа:
Ще гледаш ли олимпиадата ??
Бих гледала определени неща, стига да имам време. Разбира се и дисциплини, в които има наши представители. Когато бях по-малка всъщност следях по-обстойно зимните олимпиади, сега обаче е тъкмо обратното.
deathrose написа:
Как е университета ?? Ще завършваме ли ??
Университетът....бива хаха. Тежко е, наистина съм натоварена с 1000 неща. Стаж, изпити, курсова работа, отделно почвам и платена практика. Смятам да завърша, да. Бях се поотпуснала последните месеци, но след последната седмица, която изкарах полудявайки от нерви и учене, сваляйки 3-4 килограма за няколко дни само от стрес, не смятам да си позволявам вече такова отпускане и да се стегна.
deathrose написа:
Липсват ли ти форумните ??
Много!
deathrose написа:
Коя глупост от форумна искаш пак да направиш ??
Не знам, наистина. Сякаш преди време глупостите, които съм правила днес или ще ми изглеждат абсурдни, или като нещо съвсем нормално. Но не отричам, че ще е удоволствие да се напия, да ида на плаж, да гримирам някой от вас и т.н.
deathrose написа:
Ако Motley имат прощален концерт и в България, ще отидеш ли ??
Иска ли питане
deathrose написа:
За кои концерти, от досега обявените, си надъхана ??
Надъхана съм за не един, но обстоятелствата едва ли ще позволят да ида, соу...фок ит ;д
deathrose написа:
За сега ти стига толкова
Давай още хахах
deathrose Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 09 Фев 2014, 00:50
Отслабнала си 3-4 кг ?? Та колко си била и колко си сега Така и не каза конкретна глупост от форумна, която искаш да повториш. Нито концерт, на който искаш да отидеш . (това е само, за да те дразня, че няма да отидеш).
Колко ти е дълга косата ?? Нали знаеш, че на теб ще ти трябва най-малко, за да станеш форумен Рапунцел :Д Кога за последно се напи ?? И с какво ?? И какво по-забавно можеш да разкажеш (или са ти разказали) за тогава ?? Ще се напиеш ли на следващата форумна ?? Каква ще си на следващия хелоуин ??
Ае, отговаряй.
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 09 Фев 2014, 10:04
deathrose написа:
Отслабнала си 3-4 кг ?? Та колко си била и колко си сега
Уел, абе бях си някъде 53, в по-лошите ми дни 54, но в петък като се премерих бях станала 50 кила ;д Убедена съм, че 2 дена по-късно след като се натъпках като прасе, съм си ги възстановила ;д
deathrose написа:
Така и не каза конкретна глупост от форумна, която искаш да повториш.
Глупост на форумна явно просто не мога да се сетя сега.
deathrose написа:
Нито концерт, на който искаш да отидеш . (това е само, за да те дразня, че няма да отидеш).
Казвам, че ми се ходи на Metal All Stars и то много. Също так на Aerosmith. Гадина!
Нали знаеш, че на теб ще ти трябва най-малко, за да станеш форумен Рапунцел :Д
Не мисля така ;д
deathrose написа:
Кога за последно се напи ?? И с какво ?? И какво по-забавно можеш да разкажеш (или са ти разказали) за тогава ??
Ако говорим за качествено напиване, а не да съм прилично препила, то беше септември някъде. Един приятел беше дошъл на гости и с Рали отидохме до метъл кръчмето. Предварително се бяхме разбрали да си спазим традицията и да пием 5 вида алкохол. Започнахме с по един голям ром, преминахме на голям Джак, мента, текила и за финал по биричка. Всичко това стана за не повече от 2 часа и половина. Аз и Рали се туширахме отвсякъде ;д Но тъй като тя беше доста по-зле от мен, на мен ми се наложи да изтрезнея преждевременно, за да мога да я прибера. Беше забавно. Някакъв непознат рандъм гай ни помогна, закара до нас, един приятел мъкнеше Рала на ръце, защото и беше трудно да ходи. И тъй ;д Забавно беше и преди 1 месец, когато Кънчо ми беше на гости и в същото заведение изпих огромно количество ром до 3 сутринта, прибрахме се, заспахме в 4 и нещо и станахме в 6, защото той трябваше да пътува, а аз бях на дежурство.
deathrose написа:
Ще се напиеш ли на следващата форумна ??
Обстоятелствата ще го кажат
deathrose написа:
Каква ще си на следващия хелоуин ??
Най-вероятно ще съм акушерка - на работа. Или ще спя у нас. Няма да празнувам. Пък и да, много е рано да знам какво ще съм
deathrose написа:
Ае, отговаряй.
Ае, стига ти толкова ;д
Последната промяна е направена от D(emo)n_Hunter на Вто 11 Фев 2014, 11:28; мнението е било променяно общо 1 път