Автор | Съобщение |
---|
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 09 Фев 2014, 11:02 | |
| Котката колко тежи ?? Става ли за ядене ?? Може ли да я запознаем с пинчера ми ?? :Д | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 09 Фев 2014, 11:18 | |
| Котката тежи сигурно 1700грама някъде, не съм я мерила последните 2 седмици. Става за пълнене, идеална е даже хахах Чиба! ;д | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 10 Фев 2014, 02:05 | |
| Аз пък ти обичам котката! Трябва да я запознаем с моите 2! :д
За други животни мислила ли си? Ако имаше куче - как би го кръстила? А нещо по - различно от най - срещаните домашни любимци? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 11 Фев 2014, 11:20 | |
| - Fofo0 написа:
- Аз пък ти обичам котката!
Трябва да я запознаем с моите 2! :д Тя е страшно сладурче. Даже и в този момент спи в мен като от време на време се бъди и търси ръката ми, за да я ближе. Искам да я изям, честно! Ще ги запознаем, иска ли питане ;д - Fofo0 написа:
- За други животни мислила ли си?
По-скоро не, котките са ми фаворите от доста години насам. - Fofo0 написа:
- Ако имаше куче - как би го кръстила?
Може би Джими, не знам - Fofo0 написа:
- А нещо по - различно от най - срещаните домашни любимци?
Вчера на дежурство си говорехме в с медицинската сестра в кабинета и тя ми каза, че си има чинчила при което аз направо полудях от вълнение. Чинчила точно не съм искала да имам, но самата идея е доста сладка. Като малка исках да имам динозавър, което е...невъзможно, сад. Другата ни грандиозна идея с Рала беше косатка, което разбира се пак няма как да стане - още по-сад.
| |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 11 Фев 2014, 22:55 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
Като малка исках да имам динозавър, което е...невъзможно, сад.
По - добре. Аз съм искала да стана динозавър. Хахаха. А какво мислиш за декоративните порчета? Мислиш ли за още някой татус? Ако да - какъв? Кой чужд език ти се иска да научиш? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 12 Фев 2014, 00:59 | |
| - Fofo0 написа:
- По - добре. Аз съм искала да стана динозавър. Хахаха.
Това е далеч по-притеснително. Аз исках да стана чалга певица  - Fofo0 написа:
- А какво мислиш за декоративните порчета?
Предполагам бих могла да гледам и такова, ако обстоятелствата го позволяват. Като цяло обичам всички животни. - Fofo0 написа:
- Мислиш ли за още някой татус? Ако да - какъв?
Точно последните дни мисля за нов татус всъщност. Колебая се за няколко неща, които искам доста, някои от тях даже от доста години, но сякаш някаква сила ме дърпа към едно конкретно, което смятам до 1-2 месеца да украси дясната ми ключица. Тъкмо да не скучае и да не завижда на вече татуирана лява хаха. Но няма още да казвам, не защото искам да го пазя в тайна, а просто, ако се случи така, че се разубедя или не успея близките месеци да не се налага да обяснявам и т.н. Ще споделя само, че този път съм се спряла на надпис. - Fofo0 написа:
- Кой чужд език ти се иска да научиш?
Японски! От доста време насам искам, но имам само скромни познания за малък капацитет от думи заради изгледани анимета. Италиански! Искам от съвсем скоро - година може би. Също имам скромни познания от изгледани мачове от по волейбол от италианското първенство. Ще се радвам, ако имам възможност да подобря и латинския си и да го допълня не само с медицинска терминология и граматика, която трябва да си преговоря и припомня на всичкото отгоре . | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 03 Мар 2014, 13:42 | |
| Роньееееее, здравей. Честит празник!
Как си, слънце? Домъчняло ми е за теб, трябва скоро да се видим когато и двете сме свободни! И за да не е спам..качи последната твоя снимка, която направи!
| |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 03 Мар 2014, 16:07 | |
| - Fofo0 написа:
- Роньееееее, здравей.
Здравей, Фофо  - Fofo0 написа:
- Честит празник!
Честит празник и на теб! - Fofo0 написа:
- Как си, слънце?
Всъщност съм идеално. Почивам днес, наспах се, натъпках се като прасе, а след малко мисля да почета. Не се оплаквам изобщо - Fofo0 написа:
- Домъчняло ми е за теб, трябва скоро да се видим когато и двете сме свободни!
Трябва, напълно съм съгласна, може даже да се разберем нещо за тази седмица, очертава се да не ми е особено натоварена. - Fofo0 написа:
- И за да не е спам..качи последната твоя снимка, която направи!
Така като гледа, е тази | |
|
 | |
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 03 Мар 2014, 17:51 | |
| | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 03 Мар 2014, 18:29 | |
| Форумен Мъник! Нека бъдем точни! хаха | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Пон 03 Мар 2014, 19:28 | |
| Ако те боядисаме синя, може да станеш и форумен смърф  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 04 Мар 2014, 21:36 | |
| А ако ме боядисаш зелена, ще стана ли като него | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 05 Мар 2014, 09:31 | |
| Не, не си достатъчно топчеста :Д | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 05 Мар 2014, 19:16 | |
| | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Чет 06 Мар 2014, 07:37 | |
| Рони. Рони. Рони. Рони. Рони. Рони. Рони. Кога имаш свободно време и легло за мен? Със сестра ти гледахте ли Frozen? Обичаш ли ме? ...защото аз те обичам много. Напиши ми свой любим стих. Подарявам ти това гифче:  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Нед 09 Мар 2014, 15:39 | |
| Фофка откачи ;д - Ania написа:
- Рони. Рони. Рони. Рони. Рони. Рони. Рони.
Аня, Аняяя, Аняяяяя, Аняяяяяяяяя, Аняяяяяяяяяяяяяя! - Ania написа:
- Кога имаш свободно време и легло за мен?
За теб винаги бих намерила и двете. И каквото друго си поискаш - Ania написа:
- Със сестра ти гледахте ли Frozen?
Не, не сме го гледали още. - Ania написа:
- Обичаш ли ме?
Обичам те, обожавам те..вече 7 години сигурно станаха....Не мога да повярвам - Ania написа:
- ...защото аз те обичам много.
Как би могла да не ме хахахах - Ania написа:
- Напиши ми свой любим стих.
Той го написа за мен. После изчезна. Но то още седи тук. И си го обичам. Много. В градина от плевели цвете расте с красота и нежност то сърцето сгрява аромат благоухаен из въздуха носи се изпада духът в безметежна забрава Градината в черни, мрачни пазви се е приютила тръни в тъмата престорено се смеят но лазурен лъч пронизва мътната мъгла и в небето птици отново ще се реят Песен сладка високо се понася разбива тя покоят ледено пуст само вятърът на промяната възхитено приглася „Ще бъде пак светъл и китен великий август!”
- Ania написа:
- Подарявам ти това гифче:
Пиша бавно само с лявата ръка, другата е заета със сериозна дейност  | |
|
 | |
AxL Great

Age : 28 Брой мнения : 376 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 19.01.2010
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 15:45 | |
| 1.как си ? 2. какво правиш? 3 Ядеш ли вафли? 4. обичаш ли Сиринье? | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 15:51 | |
| Пораснал малчо, Как мина рождения ден ? Какви подаръци получи ? А какви не получи, а много искаше ?  Много ли си голяма вече ?  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 16:00 | |
| - AxL написа:
- 1.как си ?
Ами малко изморена, но след малко ще поправя грешката - AxL написа:
- 2. какво правиш?
Тъкмо се прибрах от работа и хапнах. Сега обмислям да полежа, а след тога да сготвя нещо - AxL написа:
- 3 Ядеш ли вафли?
Рядко, по принцип не обичам много сладко - AxL написа:
- 4. обичаш ли Сиринье?
Всъщност, не. Не ям сирене. - deathrose написа:
- Пораснал малчо,
Здравей, батееее  - deathrose написа:
- Как мина рождения ден ?
Чудесно, първоначално много спокойно, после афтър партито беше един път - deathrose написа:
- Какви подаръци получи ?
Пари, часовник, портмоне и разни джунджурийки - deathrose написа:
- А какви не получи, а много искаше ?
 Втора котка - deathrose написа:
- Много ли си голяма вече ?
 Същото 1 53 хобитче | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 16:05 | |
| Кой беше най-пиян на афтърпартито  | |
|
 | |
Petar Motörhead Ultimate Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 258 Location : Somewhere in time Интереси : Музика, психология, пиене Рейтинг : 5 Registration date : 15.07.2008
 | |
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 19:34 | |
| Бате, колкото и да не ви се вярва, бях аз хахах. Но бях прилично подпийнала, колкото да ми е кеф на макс!
Пешкооо, тук съм млада, гиздава, симпатична дама. Пък сега...хахаха | |
|
 | |
Petar Motörhead Ultimate Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 258 Location : Somewhere in time Интереси : Музика, психология, пиене Рейтинг : 5 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 19:50 | |
| Че ти и сега си. К'во се правиш | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Вто 27 Окт 2015, 19:55 | |
| Е, сега, беше ми по-приятно да го чуя и от теб :* | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

| Заглавие: Re: Ронда, част трета Сря 28 Окт 2015, 01:19 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Ронда, част трета  | |
| |
|
 | |
| Ронда, част трета | |
|