eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Siyana Kasabova Photography a.k.a снимките на eMm Пон 17 Дек 2012, 00:12 | |
| Така, които иска да види мои снимки от преди 1-2-3-4 години - тук[/url]. Казвам се Сияна Kасабова, но всички тук ме знаят като Eм. Занимавам се (вече) сериозно с фотография. Следвам BA Photography в Coventry University. Най-много ме влече портретната фотография и по-специално fashion и fine art. Също така обичам да снимам случващото се около мен - малките неща, които невинаги забелязваме, но които са неразделна част от живота ни. Тук в тази тема ще поствам снимки, които съм снимала преди, и които снимам сега Надявам се да ви харесат. Всякакви критични коментари са добре дошли.
Благодаря за вниманието, ваша Ем.
P.S. https://www.facebook.com/SiyanaKasabovaPhotography - facebook page http://siyanakasabovaphotography.wordpress.com/ - blogИи като за начало нещо прясно, прясно, от днес   Canal Basin (много красиво място в Ковънтри)  Lilly  Pi.Di.  Emilia.  littleMICROBE  | |
|
Missy Great

Age : 31 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Siyana Kasabova Photography a.k.a снимките на eMm Пон 17 Дек 2012, 21:03 | |
| Не мисля, че някой ще има критично мнение за снимките ти. Наистина са много добри | |
|
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Siyana Kasabova Photography a.k.a снимките на eMm Пет 21 Дек 2012, 14:35 | |
| Критично не означава отрицателно. Въпреки че не всеки ще хареса това, което правя, невъзможно е. Но критично означава аналитично. "Това ми харесва/не ми харесва, защото..", "Бих променил/а осветлението, защото мисля, че бла бла", "Тук мисля че можеше да направиш еди-как-си" и така нататък.
А моята работа има нужда от критика, защото изобщо не е перфектна. Ще мине доста време, докато стане  | |
|
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Siyana Kasabova Photography a.k.a снимките на eMm  | |
| |
|