| HauntingMe | |
|
+5D(emo)n_Hunter Мо7о_ейнджъл Лили. Цвет HauntingMe 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
HauntingMe Newbie

Age : 30 Брой мнения : 14 Рейтинг : 0 Registration date : 13.12.2012
 | Заглавие: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 01:19 | |
| Здравейте! Най-накрая се реших да се представя и аз ;д Аз съм Рен. На 19 съм (все още). По принцип мразя всякакъв вид лични представяния,защото никога не знам какво точно да кажа. ахах В много отношения съм доста странна. Меня си настроенията почти през 5-10 мин. Едно от нещата, които най-много мразя е да ми плюят по музикалния вкус! И за сега...мисля,че това е достатъчно. (: | |
|
 | |
Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 01:37 | |
| Здравеей! Кажи малко повече за музикалния си вкус? Групички ? | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 01:48 | |
| Музикалния ми вкус много често зависи от настроенията ми. хаха Като цяло слушам глем. Но понякога разнообразявам с каквото ми попадне пред очите и ми хареса хаха. Има страшно много банди на които съм страшен фен,но като цяло бандата,която най-много обичам е Skid Row (с Бах). Тези пичове винаги могат да ми оправят настроението и да ме накарат да се чувствам добре. Иначе други банди,които са ми в списъка с любима музика са: Poison,Motley Crue,Bulletboys,Cinderella,Mr.Big,Reckless love,Crashdiet,Sixx:A.M.,Slaughter,Tesla,Bon Jovi,Faster pussycat,Danger Danger,Warrant,Alleycat Scratch,Ratt,Tuff,Steelheart,Black Tide,Black Veil Brides,Asking Alexandria и да...мисля,че тези са достатъчни за да добиеш някаква представа хаха. (: | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | |
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 10:18 | |
| Здрастеее, добре дошла.  1. Коя зодия си? 2. Hardline слушаш ли? 3. Снимка? 4. Какво предпочиташ - кученце или котенце? 5. Домашен любимец имаш ли? 6. Любима миризма? 7. Коя беше първата песничка, която чу днес? Толкова от мен | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | |
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 16:22 | |
| Ихааа :р Няма какво да ти се плюе по музикалния вкус ;р Аз искам само снимки :р | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 17:25 | |
| Мерси за поздрава! Откъде си?-От Карнобат съм. Как научи за форума? -За форума научих от Рон (D(emo)n_Hunter) Любима книга?-Много рядко намирам книга,която да ме грабне и да ми хареса,но "Портретът на Дориан Грей" ми е един от фаворитите. А филм?-Доста са,но "Мулен Руж" със сигурност е един от филмите,които обожавам. Как пиеш кафето си - чисто или със захар?-Със захар. И е нужно да отбележа,че без кафе не мога да функционирам нормално! Ако можеше да си животно, какво би било то?-Не съм се замисляла,но бих се насочила към някой хищник (по-силния винаги оцелява в джунглата). Колко често се усмихваш?-Изключително рядко хаха Позитивизъм или песимизъм?-Чист,100% песимизъм. ;д
1. Коя зодия си?-Риби. 2. Hardline слушаш ли?-Не. 3. Снимка? 4. Какво предпочиташ - кученце или котенце? -Кученце,определено кученце.Не съм голям фен на котките. 5. Домашен любимец имаш ли?-Не. 6. Любима миризма? -На прясно смляно кафе <33 7. Коя беше първата песничка, която чу днес? -Още не съм слушала нищо.
| |
|
 | |
MimsBlue Newbie

Age : 27 Брой мнения : 27 Интереси : музика Рейтинг : 0 Registration date : 17.12.2012
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 17:33 | |
| Хей, хей! Кой ти е любимият цвят? Как обичаш да оползотворяваш свободното си време? Какви чужди езици знаеш ли? Най- голямата ти мечта каква е? Какво следваш/работиш? | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 17:41 | |
| - MimsBlue написа:
- Хей, хей!
Кой ти е любимият цвят? Как обичаш да оползотворяваш свободното си време? Какви чужди езици знаеш ли? Най- голямата ти мечта каква е? Какво следваш/работиш? Хей! (: Колкото и тривиално да звучи,любим цвят-черен. Това как обичам да оползотворявам свободното си време също много зависи от настроенията ми. Най-често просто излизам с приятели. Обожавам да слушам музика. Също така сега съм навлязла в някаква творческа фаза и се опитвам да пиша разни неща. Чужди езици..само английски. Уу,най-голямата ми мечта..имала съм доста такива хахах..забелязах,че с времето мечтите ми доста се измениха..от доста време не съм си мечтала за нещо. Може би,защото песимизма ми е по-голям от всичко и това някак си,ми стои като преграда м/у мен самата и мечтите..като цяло. Ами завърших тази година,но нещата не се получиха както аз ги бях планирала и в момента не уча. В процес на търсене на работа съм. В днешно време е доста трудно да се намери такава. | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 17:44 | |
| Ще се радваме да ни покажеш някой път част от нещата, които пишеш. (има специална секция за талантите ни тук) | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 17:48 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
- Ще се радваме да ни покажеш някой път част от нещата, които пишеш. (има специална секция за талантите ни тук)
Видях я. Но аз съм от срамежливите и едва ли ще покажа нещо..скоро ;д  Ето и снимка на татуса ми,по желание на Рон. (:  И още една,за останалите,които поискаха. | |
|
 | |
Азор Ахай Advanced

Age : 32 Брой мнения : 109 Location : Varna Интереси : Art, music, history, mythology Рейтинг : 6 Registration date : 12.12.2012
 | Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 22:36 | |
| Здрасти, и успех с търсенето на работа, наистина е много трудно в момента (пък и не само). Към кой сектор си се насочила?  (стига със сериозните въпроси) Биричка или концентрат? Кое е най-далечното от дома място, на което си била? | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| Заглавие: Re: HauntingMe Пон 17 Дек 2012, 23:15 | |
| - Азор Ахай написа:
- Здрасти, и успех с търсенето на работа, наистина е много трудно в момента (пък и не само). Към кой сектор си се насочила?

(стига със сериозните въпроси)
Биричка или концентрат? Кое е най-далечното от дома място, на което си била? Не съм се насочила към нищо конкретно.Каквото и да е,е добре дошло,не му е времето за претенции. Срамна работа няма. Зависи от концентрата...абе не се лишавам нито от едното,нито от другото..от време на време. Най-далечното място...Дания,2010 г. Бях там за 2 месеца. Беше едно прекрасно изживяване. Нагледах се на красоти. Най-силно впечатление ми направиха хората там и като цяло начина им на живот. Абе,беше страхотно! (: | |
|
 | |
MimsBlue Newbie

Age : 27 Брой мнения : 27 Интереси : музика Рейтинг : 0 Registration date : 17.12.2012
 | |
 | |
HauntingMe Newbie

| |
 | |
RoCkOrDiE Newbie

Age : 29 Брой мнения : 15 Location : Smolian Интереси : Музика, китара, фотография, поезия, рисуване и бойни изкуства. Рейтинг : 0 Registration date : 17.12.2012
 | Заглавие: Re: HauntingMe Вто 25 Дек 2012, 04:26 | |
| Здравей и добре дошла! 1. Най-любима песен? 2. Вярваш ли в чудеса? 3. Къде би искала да си на почивка? 4. Може ли да ми покажеш нещо което си писала? 5. Ако имаше 1 желание какво щеше да си пожелаеш? Междо другото страхотна музикална листа. | |
|
 | |
HauntingMe Newbie

| |
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: HauntingMe  | |
| |
|
 | |
| HauntingMe | |