|
| Digital art | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Азор Ахай Advanced
Age : 33 Брой мнения : 109 Location : Varna Интереси : Art, music, history, mythology Рейтинг : 6 Registration date : 12.12.2012
| Заглавие: Digital art Нед 23 Дек 2012, 00:15 | |
| | |
| | | eMm Administrator
Age : 31 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
| Заглавие: Re: Digital art Вто 25 Дек 2012, 20:19 | |
| Много ми харесват. А можеш ли да покажеш нещо преди-сега? | |
| | | Азор Ахай Advanced
Age : 33 Брой мнения : 109 Location : Varna Интереси : Art, music, history, mythology Рейтинг : 6 Registration date : 12.12.2012
| Заглавие: Re: Digital art Вто 25 Дек 2012, 20:57 | |
| | |
| | | Железен Ultimate Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
| Заглавие: Re: Digital art Вто 25 Дек 2012, 21:22 | |
| Много ми харесват! Личи си, че доста се занимаваш с дигитална обработка и наистина резултатите са страхотни. Имам само един въпрос: Каква е ролята на пистолета и розата в последното изображение? Стоят ми малко неестествено, като че ли не им е там мястото. Някаква конкретна идея ли стои зад това или случайно се е получило така? | |
| | | New Age Messiah Great
Age : 29 Брой мнения : 307 Location : Пловдив Интереси : Търсене на нещо по-голямо Рейтинг : 9 Registration date : 23.05.2010
| | | | Азор Ахай Advanced
| Заглавие: Re: Digital art Сря 26 Дек 2012, 01:44 | |
| Хехехехе. Благодаря за комплиментите. По принцип винаги имам някакво вдъхновение, било то повече или по-малко конкретно, в общия случай емоция, атмосфера, идея, която искам да предам, оттам нататък всичко е отворено за интерпретация от зрителя. В случая с последното изображение, "Hail to the gun", обаче, случаят е друг, имах много точна и ясна идея какво исках да изобразя и защо. Вдъхнових се, четейки за пореден път "Тъмната кула" на Стивън Кинг. Не се целех в конкретен момент от книгата, по-скоро исках да извърша един вид артистичен поклон към неговия герой Роланд, тъй че съвсем умишлено комбинирах точно тези елементи Зная, че стоят супер не на мястото си иначе, ноооо не искам да ги махам от там, ever ;D За да не е тотален спам, ето и най-новото ми изчадие, родено от твърде много слушане на KYPCK през последната седмица, както и от невероятната снимка на Кахина Спирит, дано ви се хареса: След една-две седмици се надявам да ми пристигне и поръчаният таблет, което да увеличи качеството на нещата ми хехе | |
| | | Азор Ахай Advanced
| Заглавие: Re: Digital art Сря 09 Яну 2013, 23:42 | |
| Дабълпоствам, но пък много си харесвам последното нещо, което направих: "All your love will be exorcised" Ресурси от kahinaspirit.deviantart.com ; sed-rah-stock.deviantart.com | |
| | | Азор Ахай Advanced
| Заглавие: Re: Digital art Пон 25 Фев 2013, 23:32 | |
| Тъъъй, Ем ми писа преди време и ми прати една снимка с въпроса "Искаш ли да си поиграеш с това?" Малко позакъсняло ми се яви вдъхновението, но си харесвам крайния резултат: Модел: Лилия Андреева Фотограф: Сияна Касабова (emmm! <3) ресурси тук* * * Вдъхновено от стихове на У.Б. Йейтс С много благодарности към Джес Тръскот ресурси тук... | |
| | | Азор Ахай Advanced
| | | | Азор Ахай Advanced
| Заглавие: Re: Digital art Нед 29 Сеп 2013, 16:47 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Digital art | |
| |
| | | | Digital art | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |