|
| | За изборите с омерзение | |
|
+4deathrose Frankie Roll Руто D(emo)n_Hunter 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 19:34 | |
| Дойдоха, видяха и пак минаха, както всеки път. Какво мислите за изборите и всичко, което се случи около тях? Тук включвам и смешните wannabe кметове. Тук включвам войната Волен-НАТФИЗ. Тук включвам вълнените чорапи за предизборно гъделичкане. Тук включвам припадащите в Зала Арена Армеец.
Аз съм все още потресена. По някое време ще дам адекватно мнение по въпроса. | |
|  | | Jane666 Newbie

Age : 27 Брой мнения : 58 Location : Smolyan Рейтинг : 4 Registration date : 04.02.2013
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 20:37 | |
| Много се радвам, че на Волен най-накрая му забиха тиквата, даже повече трябваше. Много взе да си позволява напоследък. Припадащите някой трябваше да ги замества и да има по-добра организация и това да не се допуска, но все пак да не забравяме, че сме в България... | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 20:40 | |
| Няма да се изненадам обаче, ако Волен си е платил да му забият някой друг в кратуната. Пълен цирк с цел манипулация беше това според мен. | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 21:26 | |
| Излезе информация, че човека, забил му крошето му е близък. До колко е истина, не знам, но му се възхищавам, че е имал честта да го удари. Толкова желаещи, а на теб да се падне тази чест, то си е за завист Болен СПИНеров когато и да го пребият, да му вземат имунитета, да го осъдят, каквото и да е, все му е късно. Просто каквото и да става, той ще си пее, че това е платена атака с/у него и е жертва, а не насилник и т.н. Това е цирк, който до един момент ще е интересен, след това .... по-добре да не се стига до там.
Относно изборите и организацията - самият факт, че хората са затворени в залата толкова време говори достатъчно. Дори и в Пловдив 1 ден не им стигна да преброят бюлетините, какво остава София, която е 4 пъти по-голяма ... А всичко се прави с цел да му е по-лесно на народа .... Много му е лесно, няма що ...
Според мен на всички избори трябва да има и графа - никой от изброените, за да не се налага хората да пускат невалидни бюлетини като израз на мнение. Все някога ще поискат да гласуваме задължително, трябва тогава поне да предоставят и тази опция.
Мен ме е яд, че за Асеновград не избраха моя кандидат, щеше да е прекрасно тогава. | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 21:45 | |
| Това много ми прилича на "атентата" срещу Доган.  | |
|  | | Frankie Roll Administrator

Age : 30 Брой мнения : 469 Location : Варна Рейтинг : 20 Registration date : 27.12.2009
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 22:02 | |
| Да..., а пистолетът се замени с круше! | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 23:07 | |
| Крушето бе по-успешно, факт. :Д | |
|  | | Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 23:09 | |
| | |
|  | | Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Пон 26 Окт 2015, 23:22 | |
|  Всичко е един театър, една постановка. Снощи докато гледах какво се случва в НАТФИЗ, имах чувството, че гледам някое зле скроено реалити шоу. Тъжно е, деградирало е. В момента властват популизмът, простотията и липсата на нравственост и ценности. П.П. Това е карикатурка, която надрасках за онлайн медията, за която работя. В нея общо взето изказвам какво ми е мнението за тоя клоун. Темата беше колаборация между мен и Аня, която написа невероятен текст по темата.  | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Вто 27 Окт 2015, 07:28 | |
| Волен отиде в НАТФИЗ и им изнесе такава театрална постановка, че актьорчетата дори не се усетиха. Цялата им академия я сложи в малкия си джоб. После отвън имаше шоу и за целокупния български народ, който получи оргазъм от един токат. На следващата вечер имаше протест. Срещу манипулирането на изборите ли, ще попита някой. Срещу безумието, случващо се в Арена "Армеец"? Срещу плановете на ЕС да бъде превърната България в буферна зона за ислямистките орди, нахлуващи в Европа? Неее! Какви са тези маловажни неща! Имунитетът на Волен е къде-къде по-належащ! Това е то, пиянството на един народ, но не по Вазов. | |
|  | | Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Чет 29 Окт 2015, 02:54 | |
| Ру, макар да съм съгласен с теб...
Аз намирам подобен фокус за напълно логичен по няколко причини. Първо, Воленовите неволи са значително по-близки до ежедневнието на широката общественост. Второ, сеирджиството е част от българското. Кой не обича изпълнено със скандали и битовизми реалити, без следобработка?! Трето - смятам за правилна, последователността на развръзката. За да съм максимално кратък и ясен, ще аналогизирам (което не съм сигурен дали е истинска дума):
Да си представим, че една по-добра политко-икономическа позиция за България е като желано работно място. За да го вземе, тя си праща документите до работодателя и трябва да отиде на интервю. България трябва да се облече сравнително официално, но има само една подходяща риза - политическия (псевдо)елит. Ризата е надъфкана от молци и покрита с петна, но има едно особено очеизвадно леке (Волен), което няма как да не остави катастрофално впечатление и да не намали шансовете за успех.
България има мръсно бельо, оръфани обувки и протъркано сако, но това жалко лекенце е първото нещо, което всички виждат. Разбира се, че тя трябва да изпере първо ризата и тогава да се заеме с всичко останало. | |
|  | | Jane666 Newbie

Age : 27 Брой мнения : 58 Location : Smolyan Рейтинг : 4 Registration date : 04.02.2013
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение Чет 29 Окт 2015, 23:36 | |
| Ееее, много ми хареса аналогията! Като бъдещ филолог те поздравявам за това, което написа! | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: За изборите с омерзение  | |
| |
|  | | | За изборите с омерзение | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|