JuliaVid Newbie

Age : 28 Брой мнения : 13 Location : Виена Интереси : Театър, Философия, Психология... МакДоналдс Рейтинг : 2 Registration date : 27.10.2015
 | Заглавие: Любов Пет 30 Окт 2015, 11:24 | |
| Моля те, никога не си отивай, не ме оставяй тук сама. Късно е, по-добре заспивай, заедно ще посрещнем сутринта. Ще дойде и този ден печален, ще си отидеш тихо, смирено. Целият ти живот, тежък и жален Ще застине на лицето ти тъй уморено. Аз те гледам, още ми се смееш. Както ми се смееше, когато бях бебе. Да заплачеш , ах ти никога не смееш, за сълзи не ти остава и минута време. Аз познавам аромата ти единствен. Примамлив, успокоителен и жив. Да се сгуша в теб за миг убийствен, убийствено кратък, убийствено красив. Аз помня колко хубаво беше да спя до теб, да слушам дъха ти. И знаех ти колко спокойно спеше, с мечти и стремежи бе пълен ума ти. Обичам те мамо, обичам те до болка, знаеш. Гледам те, усещам как и теб те боли. Че не съм това, за което ти мечтаеш, но от тебе, мамо, душата наследих. И всичко хубаво във мене от теб е, всяка малка красота. И ако някой някога от мен те отнеме, страшно е, мамо, но аз ще умра.
НУМЕР ЦВАЙ:
Кому е нужно? Паун, разперил надменно пера красиви, кичозни. Кому е нужно тяло тленно, скрило мисли грозни?
Аз пак ще те обичам, даже да си без пера. А ти дали ще ме обичаш, ако млъкне моята уста?
Дали ще ме обичаш мълчалива, с поглед празен и зловещ, наперена, но пак страхлива, стопяваща се свещ?
Дали ще ме обичаш тъжна, безпомощно превила гръб. по неписани закони длъжна да споделя с теб свойта скръб?
Ако аз млъкна, мили ако отрежа своите ръце, ако спра да следвам твойте дири, ако скрия с маска своето лице,
дали ще ме обичаш още, дали ще искаш да си с мен? Дали ще помниш вечно снощи, или ще търсиш друга в утрешния ден?
Кому е нужно тяло тленно, щом душата мъртва мълчи? Кому е нужно всичко земно, щом сърце на кол стърчи?
| |
|
badfish6 Newbie

Брой мнения : 15 Location : Louisiana Интереси : beers,friends,drugs Рейтинг : 0 Registration date : 08.11.2015
 | Заглавие: Re: Любов Вто 10 Ное 2015, 23:31 | |
| страхотно е и определено много фино докосва чувствата по някакъв собствен начин.. продължавай в същия дух :  | |
|
JuliaVid Newbie

Age : 28 Брой мнения : 13 Location : Виена Интереси : Театър, Философия, Психология... МакДоналдс Рейтинг : 2 Registration date : 27.10.2015
 | Заглавие: Re: Любов Съб 14 Ное 2015, 11:10 | |
| | |
|