Age : 27 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Лили. Вто 27 Окт 2009, 18:21
First topic message reminder :
Не знам какво да напиша, това си е моята тема. Познавате ме. И това е. biggrin
Spoiler:
Spoiler:
Уф..бях забравила какво е да си правиш тема в "Идентифицирай се" и сега ми е леко странно..та, помолих Руто да изтрие старата ми тема, тъй като:
Цитат :
в началото, едва ли не, не знаех къде се намирам, не познавах никой и самото ми представяне беше смотано..мисля, че сега, когато познавам лично голяма част от хората тук, ще ми бъде по-лесно да се представя наново и да си развия темата, както трябва :д
От това описание ще разберете малко неща за мен. По-напред в темата има "Описания" - там можете да ме видите в очите на другите.
Част от това, което съм написала за себе си (в блога).
Цитат :
тук се очаква да напиша нещо за мен. не обичам да се описвам. подценявам се, надценявам се. като първото е в изобилие. а и за мен не е характерно да се откривам напълно. хората казват, че съм потайна. знам, че няма да е много успешно (но, всъщност, какво ми спира да опитам) и въпреки това, оставам частта с описването на вас. или поне на тези, които ме познават. ..или си мислят така.
Сега ще се опитам да напиша нещо по-успешно (не гарантирам, че ще се получи нещо, но..) Повечето ме знаете като Лили. Позната съм още с имената Уиуи, Лилчо, Лиле иии производните им. Аз съм едно от онези вечно усмихнати човечета. Трябва да е станало нещо мнооого сериозно, за да ме видите намръщена. Обичам маската на вечното щастие. Заради това казват, че съм някво лъчезарна...и искам, не искам - вярвам им. Обичам прекалено много неща, че да ги изброявам. Обожавам да слушам за чуждите болежки, но за сметка на това не съм почитател на споделянето. Моите проблеми са си мои проблеми. Няма да е уместно да говоря за любими групи, тъй като увлеченията ми по-различните банди са на периоди (е, разбира се, има няколко all-time фаворита).
Ей ви картинка ;D
Обичам да отговарям на въпросите вии, тъй че, ако искате да разберете нещо повече - питайте ме, опознайте ме, но всичко е на ваша отговорност.
..ваш ред е :р
Well, дойде времето и аз да си променя малко описанието. Като чета какво съм писала преди това, хм..няма особено голяма разлика, като изключим частта с маски и тем подобни глупости. Та научих, че няма смисъл от тези неща. Стремя се да се показвам на хората в най-натуралната си форма. Все още не съм станала нудист, де. Разнообразих още повече музикалния си вкус и мога да се похваля с най-яките бебчета, които открих и които ми помагат във всеки един момент - Jaya the Cat. Продължавам с манията си да помагам на хората, тъй като осъзнах, че това ме кара да се чувствам значима по някакъв начин. Продължавам да се усмихвам. Пука ми по-малко. На моменти чак се озлобявам, но това го преглъщаме в момента. Струва ми се, че повече се интересувам от чуждото мнение, но и това се опитвам да го изключа. И все пак, въпреки малките промени, си оставям Лили. (с точка)!
Последната промяна е направена от Лили. на Вто 10 Ное 2015, 10:54; мнението е било променяно общо 14 пъти
Автор
Съобщение
Roshko Advanced
Age : 30 Брой мнения : 172 Location : Stara Zagora, Plovdiv, Bulgaria Интереси : -core music, guitar, mosh Рейтинг : 0 Registration date : 02.11.2010
Заглавие: Re: Лили. Сря 09 Фев 2011, 23:55
Лили. написа:
Водка със сок от портокали? ;D
Хммммм
Лили. Moderator
Age : 27 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Re: Лили. Чет 17 Фев 2011, 23:49
Това за "да" ли да го приема? ;D
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Съб 30 Апр 2011, 22:10
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 30 Брой мнения : 3539 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 14:15
Усмивкее <3 Много хубави снимчици си качила, shine ^^ 1. Мислила ли си вече с какво ще кандидатстваш след като завършиш? 2. Колко остана до Варна, 2 седмици май, 100% нямаш търпение (: 3. А до Плевен колко време остава *кашляне* 4. На лято ще се видим на РП рд тази година, налиии? 5. Как ти минаха почивните дни? Гуш & кис (:
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 14:27
D(emo)n_Hunter написа:
Усмивкее <3
Ронеееееее <3<3<3
D(emo)n_Hunter написа:
Много хубави снимчици си качила, shine ^^
Благодаря! (:
D(emo)n_Hunter написа:
1. Мислила ли си вече с какво ще кандидатстваш след като завършиш?
Ой..нямам представа, наистина. :/
D(emo)n_Hunter написа:
2. Колко остана до Варна, 2 седмици май, 100% нямаш търпение (:
Ох, и питаш - още 14 ставания. ^^
D(emo)n_Hunter написа:
3. А до Плевен колко време остава *кашляне*
Това покана ли беше? ;D С удоволствие бих ви посетила. (:
D(emo)n_Hunter написа:
4. На лято ще се видим на РП рд тази година, налиии?
Надявам се.
D(emo)n_Hunter написа:
5. Как ти минаха почивните дни?
Ем..разнообразно. Оздравявах, празнувах и тем подобни. ;д
D(emo)n_Hunter написа:
Гуш & кис (:
(hug) ;**
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 30 Брой мнения : 3539 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 14:29
Бе покана...да знам кога да не съм в Плевен, че да се разминем.. ШЕГУВАМ СЕ
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 14:33
Да беше казала така. Поне сега ще ти намираме извинение пред вашите за неочаквани пътувания нанякъде. ;D
Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 26 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 16:15
Сладур такъв прекрасен <3 Мразя те. Как може на всички снимки да сиии <333333333
Та..к'во става Лилеее <3 Тази сутрин с усмивка ли се събуди? Кога ще те видя? :/ Поздрави ме с нещо. Обичаш ли време като днешното? Кога за последно плака? А се усмихна? От колко време ходиш на уроци по пеене? Опиши ме с една дума.
Ох..оставям те..стига съм спамила, love yaa
Вилито Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
Заглавие: Re: Лили. Нед 08 Май 2011, 17:16
ляляя <3 След месец съм в Пловдив На 10-ти юни пристигам Ако успея да ви събера ще трябва да сме пред хотел "Тримонцциум", че мама се притеснява D: Ти как сии <3 Поздравления за инциативата <3
Лили. Moderator
Мразя те. Как може на всички снимки да сиии <333333333
Не знам. Убий ме с камъни.
Gunslinger^^ написа:
Та..к'во става Лилеее <3
Яденето става в кухнята..ммм!
Gunslinger^^ написа:
Тази сутрин с усмивка ли се събуди?
Риторичен въпрос? ^^
Gunslinger^^ написа:
Кога ще те видя? :/
Следващата седмица? Айде ще отидам да зарадваме Доцентката!
Gunslinger^^ написа:
Поздрави ме с нещо.
Gunslinger^^ написа:
Обичаш ли време като днешното?
Особено, ако го гледам отвътре. ;дд Иначе - нямам проблем с времето. Не ми действа.
Gunslinger^^ написа:
Кога за последно плака?
Не мога да си спомня. Като ми стане кофти за нещо, намирам с какво да се разсея ии минава.
Gunslinger^^ написа:
А се усмихна?
Днеска.
Gunslinger^^ написа:
От колко време ходиш на уроци по пеене?
Мм..от 6-7 години май..не знам и аз вече.
Gunslinger^^ написа:
Опиши ме с една дума.
DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDE.
Gunslinger^^ написа:
Ох..оставям те..стига съм спамила, love yaa
ДА, ДА, ДА, ДА, ДА! <3<3<3<3<3 ;*
Вилито написа:
ляляя <3
Виуииииииииииии ^^
Вилито написа:
След месец съм в Пловдив Smile
Вилито написа:
На 10-ти юни пристигам
Там смеее!!
Вилито написа:
Ако успея да ви събера ще трябва да сме пред хотел "Тримонцциум", че мама се притеснява biggrin D:
Нямаш проблем. ;D ^^
Вилито написа:
Ти как сии <3
Суперско! ^^
Вилито написа:
Поздравления за инциативата <3
Благодаря. Поздравления на вас за това, че го приехте сериозно и малко посъживихме нашето си местенце!
Последната промяна е направена от Лили. на Вто 05 Юли 2011, 20:13; мнението е било променяно общо 1 път
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Лили. Съб 25 Юни 2011, 23:41
Лилиииииии :* Това с писъмцата супер яко взе да става (sun) Проверявам си пощата през половин час, а преди я проверявах на всеки половин месец хаха Eто, проверих я пак веднага след като написах горните редове, че се сетих (: Та тъй като всичо дето имах да ти казвам и питам днес, го направих, просто ще те поздравя с нещо, защото май само това забравих по-рано(волейболът беше виновен)
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Пон 27 Юни 2011, 17:51
Ронии написа:
Лилиииииии :*
Ронииииииииииииии <3333
Ронии написа:
Това с писъмцата супер яко взе да става (sun)
Налиии..аз започнах да се пристрастявам! ^^
Ронии написа:
Проверявам си пощата през половин час, а преди я проверявах на всеки половин месец хаха
Аз всеки път като се добера до нещо, което има интернет..даже вечер като седна и по няколко пъти, дори да знам, че няма..: D
Ронии написа:
Eто, проверих я пак веднага след като написах горните редове, че се сетих (:
Аз този път ще изчакам до довечера..или пък до края на часа.. : D
Ронии написа:
Та тъй като всичо дето имах да ти казвам и питам днес, го направих, просто ще те поздравя с нещо, защото май само това забравих по-рано(волейболът беше виновен)
Волейболът, мисля, че ще единственото оправдание, което ще ти приемам..ии alley-четата също ^^
Ронии написа:
<33333333333333 обичам гиии!! ^^^
айди и от мен поздравче! ;**
Bryan King of Spammerlandia
Age : 28 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
Заглавие: Re: Лили. Вто 05 Юли 2011, 20:10
^ Ей, зайче-спамерче : DD <333333333333 ;***
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:34
by Puppet Master
Айди, радвайте
Последната промяна е направена от Лили. на Сря 17 Авг 2011, 20:36; мнението е било променяно общо 1 път
D(emo)n_Hunter Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:35
Чудничкото ми РЛВ
deathrose Moderator
Age : 31 Брой мнения : 1899 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:38
Кфа си заспала
_________________ Everything is dust in the wind.
I don't want to start any blasphemous Rumours but I think that God's got a sick sense of humour and when I die I expect to find him laughing
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:46
Лоне, чудно, чудно, колко да е чудно. Добсчи, недей така - цяло изкуство си е тва. :DDD
Befana Great
Age : 27 Брой мнения : 232 Location : Over the hills and far away Интереси : -self Рейтинг : 1 Registration date : 19.06.2011
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:50
Мени пък ме кефи. Какво ти се хапва вмомента? Куче?Коте?Брат?Сестра?
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 20:54
Befana написа:
Мени пък ме кефи.
Ухууу ^^
Befana написа:
Какво ти се хапва вмомента?
Пълнени чушки с ориз. И майонеза към тях.
Befana написа:
Куче?Коте?Брат?Сестра?
Куче в минало време. Коте на село. Брат на морето. Сестра - некръвна.
Mu6o Great
Age : 32 Брой мнения : 266 Location : Русе Интереси : meh Рейтинг : 4 Registration date : 15.08.2011
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 21:26
Какви момчета харесваш? Какви не харесваш? Би ли пяла пред форума? Би ли пила пред форума? Мислиш ли някой ден да участваш в някоя група? На колко концерти си ходила? Любима емотикона/изражение от форума и извън форума. Защо пишеш из форумите? Свириш ли на нещо? Колко приятеля си имала? Привличат ли те жените? Съревноваш ли се с други жени? Гаден ли съм? Кефиш ли се на генстъ рап? Какво мислиш за българската музика преди(5-10 години) и сега? Какво учиш? Имаш ли яки колежки? Къде учиш? Какво мислиш за фейсбук?
cop&paste like a boss!
M-M-M-ONSTER KILL!
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 21:37
Mu6o написа:
Какви момчета харесваш?
Нямам определен тип. Всяко едно от момчетата, с които съм излизала, ме е привличало с различно нещо.
Mu6o написа:
Какви не харесваш?
Прекалено самовлюбените. Лъжците. (това се отнася за всички хора, всъщност)
Mu6o написа:
Би ли пяла пред форума?
Dоne that.
Mu6o написа:
Би ли пила пред форума?
Done that, too.
Mu6o написа:
Мислиш ли някой ден да участваш в някоя група?
С удоволствие бих.
Mu6o написа:
На колко концерти си ходила?
Много малко. :/
Mu6o написа:
Любима емотикона/изражение от форума и извън форума.
От форума - :prance: :prance: Извън форума - не се сещам.
Mu6o написа:
Защо пишеш из форумите?
Обичам да общувам с хора. Обичам новите познанства. И такива работи.
Mu6o написа:
Свириш ли на нещо?
Гласни струни. ;д
Mu6o написа:
Колко приятеля си имала?
Чеки да извадя тефтера.. :DD Не знам точната бройка. ((:
Mu6o написа:
Привличат ли те жените?
М, не съвсем.
Mu6o написа:
Съревноваш ли се с други жени?
Не.
Mu6o написа:
Гаден ли съм?
Тоз пък. Не.
Mu6o написа:
Кефиш ли се на генстъ рап?
Би'а, е. ;д
Mu6o написа:
Какво мислиш за българската музика преди(5-10 години) и сега?
Винаги може и да е по-добре. Жал ме е, че реализацията за българските рок групи е трудна. За разлика от тази в други стилове. Но, все пак, ако има желание - има и начин. Вярвам, че с достатъчно усилия, всеки един музикант може да постигне върхове. ((:
Mu6o написа:
Какво учиш?
Език..?
Mu6o написа:
Имаш ли яки колежки?
Имам съученички. ;д
Mu6o написа:
Къде учиш?
В Пловдив - Английската.
Mu6o написа:
Какво мислиш за фейсбук?
Времегубка.
Mu6o Great
Age : 32 Брой мнения : 266 Location : Русе Интереси : meh Рейтинг : 4 Registration date : 15.08.2011
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 21:39
Клип на пеенето ти, моля.
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Лили. Сря 17 Авг 2011, 21:39
Нямам такива екстри. Изпълненията са на живо. ;д
Mu6o Great