|
| | Лили. | |
|
+79Ayame_Akatsu <.LeX. > Mu6o Befana Roshko DT TripleBrutal Eve. Misery sunshine13 Fallen Angel Руто New Age Messiah Сакс StormCrow Unforgiven Пате Phantom 1912 Йен AxL Downingtn ТехФлаш dilaila1 ~different Katie_Rock "Рури" Ками Любс !? CrazY Немезида Blaze pi4estiq Thrak (s)Ain't Влади Imperial Бавен_Клошар Petar Motörhead D(emo)n_Hunter Щорко Purblindd Fofo0 motorrbreath All.Nightmare.Long Линн Доцент Бинева Ане VampireHeart Fr0st NoVa Gunslinger^^ Clown. EmmyCannibal eMm Devils.Reject luna_lovegood Johnny Alister Apple Adept Kryptonite nameless nikoletito LoaDinG 4eh1l hav0k Nienor Вилито fn.0.rd Bryan Mycaka littleMICROBE Илмари Жоро Rainoffire Clyde The Orangutan deathrose Puppet Master fonix Ади_Психаря Лили. 83 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Лили. Вто 27 Окт 2009, 18:21 | |
| First topic message reminder :Не знам какво да напиша, това си е моята тема. Познавате ме. И това е. biggrin - Spoiler:
- Spoiler:
Уф..бях забравила какво е да си правиш тема в "Идентифицирай се" и сега ми е леко странно..та, помолих Руто да изтрие старата ми тема, тъй като: - Цитат :
- в началото, едва ли не, не знаех къде се намирам, не познавах никой и самото ми представяне беше смотано..мисля, че сега, когато познавам лично голяма част от хората тук, ще ми бъде по-лесно да се представя наново и да си развия темата, както трябва :д
От това описание ще разберете малко неща за мен. По-напред в темата има "Описания" - там можете да ме видите в очите на другите.
Част от това, което съм написала за себе си (в блога).
- Цитат :
- тук се очаква да напиша нещо за мен.
не обичам да се описвам. подценявам се, надценявам се. като първото е в изобилие. а и за мен не е характерно да се откривам напълно. хората казват, че съм потайна. знам, че няма да е много успешно (но, всъщност, какво ми спира да опитам) и въпреки това, оставам частта с описването на вас. или поне на тези, които ме познават. ..или си мислят така.
Сега ще се опитам да напиша нещо по-успешно (не гарантирам, че ще се получи нещо, но..) Повечето ме знаете като Лили. Позната съм още с имената Уиуи, Лилчо, Лиле иии производните им. Аз съм едно от онези вечно усмихнати човечета. Трябва да е станало нещо мнооого сериозно, за да ме видите намръщена. Обичам маската на вечното щастие. Заради това казват, че съм някво лъчезарна...и искам, не искам - вярвам им. Обичам прекалено много неща, че да ги изброявам. Обожавам да слушам за чуждите болежки, но за сметка на това не съм почитател на споделянето. Моите проблеми са си мои проблеми. Няма да е уместно да говоря за любими групи, тъй като увлеченията ми по-различните банди са на периоди (е, разбира се, има няколко all-time фаворита).
Ей ви картинка ;D

Обичам да отговарям на въпросите вии, тъй че, ако искате да разберете нещо повече - питайте ме, опознайте ме, но всичко е на ваша отговорност.
..ваш ред е :рWell, дойде времето и аз да си променя малко описанието. Като чета какво съм писала преди това, хм..няма особено голяма разлика, като изключим частта с маски и тем подобни глупости. Та научих, че няма смисъл от тези неща. Стремя се да се показвам на хората в най-натуралната си форма. Все още не съм станала нудист, де.  Разнообразих още повече музикалния си вкус и мога да се похваля с най-яките бебчета, които открих и които ми помагат във всеки един момент - Jaya the Cat. Продължавам с манията си да помагам на хората, тъй като осъзнах, че това ме кара да се чувствам значима по някакъв начин. Продължавам да се усмихвам. Пука ми по-малко. На моменти чак се озлобявам, но това го преглъщаме в момента. Струва ми се, че повече се интересувам от чуждото мнение, но и това се опитвам да го изключа. И все пак, въпреки малките промени, си оставям Лили. (с точка)!
Последната промяна е направена от Лили. на Вто 10 Ное 2015, 10:54; мнението е било променяно общо 14 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Сря 28 Окт 2015, 09:32 | |
| Мараба, Лиле Знаеш ли от колко време не съм те гъделичкал, направо ме сърбят пръстите  Кога ще спретнем 1 двубой?? | |
|  | | Frankie Roll Administrator

Age : 30 Брой мнения : 469 Location : Варна Рейтинг : 20 Registration date : 27.12.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Сря 28 Окт 2015, 14:09 | |
| Лелееееееееееееееее <3 Как е времето в Пловдив? | |
|  | | Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Сря 28 Окт 2015, 16:11 | |
| - Frankie Roll написа:
- Лелееееееееееееееее <3
Франиии ^_^ - Frankie Roll написа:
- Как е времето в Пловдив?
Мъчно.. сутрин и вечер е кучи студ, през деня е слънчево, даже на моменти става топло... ии още няма цветно по дръвчетата, че да се усети есента. Ама.. какво ти обяснявам, като дойдеш да го видиш, сам ще разбереш.  | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Сря 28 Окт 2015, 19:00 | |
| Тъй като нямам честта да ви познавам, бихте ли били така добра да ми кажете нещо повече за ваша милост? | |
|  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Чет 29 Окт 2015, 21:54 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
- Тъй като нямам честта да ви познавам, бихте ли били така добра да ми кажете нещо повече за ваша милост?
Здравей, девойче. Нещо повече - името ми е Лиляна и съм пълна шматка. | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Чет 29 Окт 2015, 22:52 | |
| Благодаря за ценната информация, наистина нямах представа, че така стоят нещата при вас | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Пет 30 Окт 2015, 08:16 | |
| Оле, сефте разбирам на Лили цялото име.  Цял живот съм си мислил, че е просто Лили. (с точката накрая) | |
|  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Пет 30 Окт 2015, 12:40 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
- Благодаря за ценната информация, наистина нямах представа, че така стоят нещата при вас
Колко да нямаш представа..  Доста време се чудих как да отговоря на въпроса ти, но мисля, че това бе най-правилният начин.  - deathrose написа:
- Оле, сефте разбирам на Лили цялото име.

Цял живот съм си мислил, че е просто Лили. (с точката накрая) Да, Добс, и аз едно време, като се запознахме още из Английската и Руската, мислех, че се казваш Иван... но, нали, винаги е хубаво като научаваш нови неща за хората. | |
|  | | Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Пет 30 Окт 2015, 12:58 | |
| Ще празнуваме ли ден деня ти? | |
|  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Съб 31 Окт 2015, 10:05 | |
| - Ania написа:
- Ще празнуваме ли ден деня ти?
Оу, йеъ, все още не знам кога - дали ще е утре, или в Понеделник. Къде ще е (най-вероятно пак по паркове и градини). Но ще се чуем и ще се разберем.  | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Съб 31 Окт 2015, 14:00 | |
| Абе ей! Ти нямаше ли си тема? xD | |
|  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Нед 01 Ное 2015, 09:33 | |
| Имах си, сега събира прах в архива. :-D | |
|  | | deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2015, 08:28 | |
| Лили, честито ти одъртяване с още една година. Жива и здрава, права и корава, и все така руса. | |
|  | | Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | |  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2015, 12:30 | |
| Благодаря ви! | |
|  | | Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Пет 06 Ное 2015, 13:25 | |
| - Лили. написа:
- Не знам какво да напиша, това си е моята тема.
Познавате ме. И това е.  Hey there, Лили. Аз пък, тъй като не те познавам особено ще те питам едно-две неща  С какво се занимаваш в момента? Какво прави през годините, когато никой не пишеше тук | |
|  | | Лили. Moderator

| Заглавие: Лили. Вто 10 Ное 2015, 10:12 | |
| - Downingtn написа:
Hey there, Лили. Хелоу! - Downingtn написа:
- Аз пък, тъй като не те познавам особено ще те питам едно-две неща
 Shoot! - Downingtn написа:
- С какво се занимаваш в момента?
В момента.. пия кафе. А иначе - наскоро приключих с работата си и в момента ходя само на университет и те тъй. - Downingtn написа:
- Какво прави през годините, когато никой не пишеше тук
Аааам.. завърших гимназия, вече успешно се справям с 3-та година в ПУ-то, междувременно продължавам да научавам постоянно неща и да се развивам. Забавлявах се, създавах нови познанства и приятели и все такива ти ми работи.  | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Лили.  | |
| |
|  | | | Лили. | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |