Благодаря за приветствията!
Сега ще отговоря на въпросите:
1. С какво се занимаваш? - От професионална гледна точка, в момента уча в ПУ със специалност "Информатика", а музикален аспект съм китарист.

(Непрофесионално, хоби ми е);
2. Снимка! - В профилът си съм посочил линк към фейсбук, ако някой иска да разгледа снимки, може да погледне там. Просто не искам сега да ровя из компютъра да търся снимки.
3. Пиеш ли боза? - Бозата си я пия в компанията на баничка.

4. Гледаш ли спорт? (какъв?) - Не съм голям фен на спорта, но харесвам футбол, волейбол, борба, олимпийските игри, най-вече когато има българско участие.
5. Играеш ли PS/PC игри? - Да, още от малък обичам да играя компютърни игри, но при мен винаги е присъствал проблема със слабият компютър, което доста ме ограничава откъм избор на игри. Харесвам стратегии, симулатори, рейсинг, шуутъри, рпг, градивни игри, приключенски и т.н.
6. Любима група? - Без съмнение "Metallica".
7. Какви концерти си посещавал? (Кой те изкефи най много) - За съжаление, имах възможността да отида единствено на Slash преди няколко години. Изпуснах голямата 4-ка и другите яки групи, като Rammstein и AC/DC, Maiden и др. около 2010-11, за което много ме е яд. Но сега просто стоя и дебна някоя банда която харесвам да дойде, за да отида да ги видя.
8. Мечтана професия? - Като малък много исках да стана машинист, но както винаги става в живота, поемаш по други пътища и оставяш детската мечта настрана. Все още не съм се отказал от мечтата си, но просто в момента съм поел по друг път, в края на който, се надявам да достигна кръстовището, което ще ме отведе до мечтаната професия.
9. Предпочитана ракия? - Нямам предпочитания, щом е ракия.

10. Искаш ли тениска на рокплейс? ( Ако да - какъв размер) - Да, искам тениска. Но размерът ми е труден да определя какъв. Тъй като съм висок 2 метра, а размерите често ми се случва да не съвпадат един с друг. Но в повечето случаи нося 2XL.
Поздрави!