Ааа да, Bryan ми е брат

"Ся!" :
Как прослушах музиката - тя винаги се е слушала у дома. Като цяло през годините съм минал през много стилове музика (rap, techno, house, trance и т.н.) , но рано или късно винаги се се връщах към hard rock- а и (като съм фен heavy mertal предимно на hard rock). В началото почнах с heavy metal групи и с времето се ориентирах по към класическите hard rock групи. Сега в общи линии слушам различен рок или blues спрямо настроението ми. Също така харесвам и jazz, chill out и класическа музика.
1. Коя беше първата ти любима група? - Iron Maiden
2. Защо? - Пф, защото са Iron Maiden !

По-сериозен отговор: Бяха една от първите групи, които чух и веднага ме грабнаха с невероятни заряд на вокала, дългите сола на 3-мата китаристи и цялостната визия на групата.
Тогава нямаше mp3, или торенти, така че се събираха пари от закуска за да си купиш CD, което слушаш по 20 пъти на ден

. 1-во CD на Maiden - The Number Of The Beast.
3. Имаш ли любима твоя снимка/портрет (Която ти си снимал)? - Хм, ами чак любима май още нямам.. Имам някои, които си харесва. Една от тях е много много стара (от 1-вите ми опити за фотография), но ми харесва.

. И още една, с която спечелих 1-вата си награда от мини фото конкурс

4. Качи снимка да те видят тея благи хора колко си як. - Че на аватара не се ли вижда
5. Гледам, че си се зарибил да четеш книги яко та имаш ли някой цитат дето ти е останал в главата от някоя книга? :
"Вярно е, и честта има степени, но човек защитава само едни принципи. Постъпи, както намериш за правилно. Избери си позиция в живота. За определени неща човек трябва да сам да взема решение. Знам, понякога е необходимо да се приспособяваш към обстоятелствата. Но, моля те, пази себе си си съвестта си, защото никой друг няма да те пази, и знай, че в даден момент едно погрешно решение може да те унищожи по-сигурно и от куршум."
из Цар плъх от Джеймс Клавел