| Рони | |
|
+63nikoletito Хаджи Доцент Бинева nelcho Imperial deathrose ~different Ralie Katie_Rock Screamer Fofo0 ilianamorphine VampireHeart Ash.... debora Бавен_Клошар LoaDinG Mycaka I Cum Blood ! stunnka Жоро "Рури" Dizzle_Wizzle nutty Downingtn Almos7_GoD Zupaman balduran Annie Мо7о_ейнджъл Apple Щорко Стеф Gunslinger^^ Вилито Kecko_pld eMm littleMICROBE Руто Bryan Немезида Илмари vurkolak4y Opheliac Rally_Shadows (s)Ain't Jacob In_Flames91 Марто! temples of death vengeance Мия Вильо. remy Кънчо Пате nameless fonix Puppet Master Ади_Психаря RockPlace Ania D(emo)n_Hunter 67 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:32 | |
| Здравейте и от мен  Казвам се Вероника, но може да ми викате Рони. От Плевен съм на 17. Грр...как не обичам да говоря за себе си ама все пак ще кажа там някоя глупост  Почти обичам училището..ходя заради някои хора(сестра ми и приятели) Спортувах айкидо до преди няколко месеца, но вече нямам време и предпочитам да излизам с приятели, да ле лигавя още докато съм млада и мога и да се натискам на момичета, би съм (angel) Иначе съм тренирала хокей на трева и волейбол ама съм супер ниска...няма да казвам колко^^ Китариииииииииииии и китаристи... слабост са ми и то голяма. Не пия! Не пуша! Говоря съвсем свободно на всякакви теми и ако съм в настроение се хиля като олигофреен... Имам по-малка сестра...не се караме и я обичам супер много. Обичам много и приятелите си и наистина държа на тях...другите не ем интересуват, не ме интересува и чуждото мнение на хора, които не ме познават. Обожавам да слушам музика и да пея(много фалшиво...) Не мога да измисля нищо повече май^^ - Spoiler:
Реших година и нещо по-късно да си едитна леко описанието, не че голяма част от хората тук не са запознати с промените, но нека да видим дали има градация или деградация. Ще запазя първото, разбира се  Името ми и до ден днешен си стои същото, някак си не успя да се промени. Моя милост стана пълнолетна, даже кара 19та година(грр) Пуша рядко. Пия рядко.(ето пример за деградация ;д) Би ли съм? Ммм..май беше част от израстването ми, вече съм си само хомо...(шегувка). Сестра ми все още е по-малка от мен, но не и на ръст. Рок Плейс е много важна част от живота ми, от ежедневието ми, Рок Плейс е навсякъде около мен ;д Година и нещо по-късно вече познавам лично оггромна част от вас и за мен не сте просто форумници, а нещо много по-специално : ) Мм...още пея фалшиво, още обожавам да слушам музиак постоянно. Няма да казвам "ако има нещо - питайте", защото сте ме питали доста неща ;дд (прозвуча тъпо) Амии нека да е това..след някой месец мога да добавя още нещичко ;д
- Spoiler:
С риск темата ми да не се разтегля много, редактирам поста си така  Жал ми е да трия предишните описания, защото са си сравнително важна част от темата и от въпросите задавани ми в нея, така че ще ги оставям и явно ще добавям нови описания, когато преценя, че имам да казвам нещо изключително важно. Изминаха почти 2 години, от както съм в РП и това май е мястото, на което най - много съм се задържала. По принцип съм непостоянна, било то с нещата, с които се занимавам, чувствата си, нещата които харесвам. Е, напоследък наблюдавам значително развитие. Моя милост успя да завърши училище(каква изненада ;д) Вече съм студентка 1ва година в Медицински университет(Плевен) със специалност - акушерка и повярвайте ми за 1 месец ми се случиха толкова интересни неща, за които мога да разказвам с часове. Определено ме очакват динамични години  От музикална гледна точка също се развих бая. Слушам предимно хард рок. От по-новите групички останаха малко...май само Avenged Sevenfold най - вече и още няколко по-маловажни. Бг групи: Plastic Bo Пуша все по-често, за съжаление. Пия 2-3 пъти в годината, естествено ако не броим 1 бира за вечеря и то 1 път в седмицата. Край :д

Последната промяна е направена от D(emo)n_Hunter на Вто 02 Ное 2010, 16:29; мнението е било променяно общо 9 пъти | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:34 | |
| Можеш,че си адски сладка, ужасяващо секси и ,че Аня те обожава И ти е намислила изненада за когато дойдеш във Варна | |
|
 | |
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:36 | |
| Брей навъдихте се и тука женолюбки.. ае успокойте се.. Ем ко да кажа, Добре Дошла надявам се да ти хареса. Аз съм малкото-шефче тук. Тъй, че можеш да ме псуваш колкот искаш.
Последната промяна е направена от Frankie на Пон 10 Ное 2008, 21:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:37 | |
| друго ще те правя,няма да те псувам^^ | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:37 | |
| Ъм..привет? Обичаш ли да четеш? Чела ли си във рейса? Обичаш ли да снимаш? Тъмно-сини или червени чадъри? Такам. | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| |
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:39 | |
| Франкии..... да не ти казвам ко ще ти отрежа и на какво ще те обеся ако ми земеш Ронито !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:40 | |
| Бира пиеш ли?Любима марка? Пижама? Драконология или Демонология? От Уика да се интересуваш? Диму Бургията знаеш ли кой е? А ,Данчо Мръсното? Някакъв звяр да си гледаш? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:41 | |
| Честно казано обичам повече да чета, от колкото да си уча уроците. КОгато пътувам на далечни разстояния чета,иначе не използвам градски транспорт и нямам тази възможност, но пък в часовете наваксвам  Иначе и даа се снимам обичам(не знам защо...) а за чадърите...тъмно сини^^ | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:43 | |
| Преди пиех вече не... Тениска и боксерки Демонология определено  Диму Боргията..хъх  тоз е от моя клас  (Данчо) звяр...да, сестра ми  ..всичко друго умря  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:46 | |
| - Frankie написа:
- Аз съм малкото-шефче тук.
Ха, познай кво съм аз тогава. Здрасти и от мен. Франки, баси не искат да те псуват хората. В къв свят живеем вече. За да те напсува някой трябва да логнеш на зевс.  |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:49 | |
| Стига бе.. вече не джъткам зевс.. само наспами на момичето темата.. бива ли така.. Кажи и нещо ко е туй здрасти се едно и казваш яж ми чурата и чао.  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:50 | |
| - Frankie написа:
- Стига бе.. вече не джъткам зевс.. само наспами на момичето темата.. бива ли така..
Кажи и нещо ко е туй здрасти се едно и казваш яж ми чурата и чао.  сбийте сееее! ^^ Аня, не ме пази чак толкова,от момичетата ти си единствена  | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:52 | |
| - Demon_Hunter написа:
сбийте сееее! ^^
Не ме карай, щот последния път когато го направихме падна на колене и ми изпя химна белкем съм го пощадил. | |
|
 | |
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:55 | |
| - Ania написа:
- Франкии..... да не ти казвам ко ще ти отрежа и на какво ще те обеся ако ми земеш Ронито !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Споко Франки аз ще те пазя  мятай се  Даже може да ми дойдеш на гости в Плевен  Там Аня няма как да те стигне. хм аз какво да попитам ?! Айде нещо банално Любима книга ? Любимо място да прекарваш времето си ? | |
|
 | |
Ania Moderator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:58 | |
| | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:58 | |
| Обичаш ли спонтанността или по-скоро трябва да планираш всичко предварително? Какво харесваш у себе си? А какво не харесваш? Има ли човек,на който можеш да разчиташ изцяло? | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:59 | |
| Ей, за любима книга и аз питам.  Защо да е банално. Добре де, банално е, но ми е интересно. Та: Откога познаваш Аня? Куче или котка? Мед или шоколад? Какво ти е настроението в момента? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 21:59 | |
| Спасителят в ръжта, Здрач, Мъртвата зона, Анита Блей ловецът на вампири-,,Кафенето на лунатиците", Новолуние и доста криминални  Иначе обичам да се събирам на един паметник с приятели в Плевен..казват му ,,Вейдъра" Мога да вися там с часове  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:05 | |
| - Frankie написа:
- ко е туй здрасти се едно и казваш яж ми чурата и чао.
 Ти от де знаеш, че тва не е всичко дето съм искал да кажа? Може да не мога да измислям интересни екзистенциални въпроси. Чеки ще се напънем. Частния самолет на Рокплейс се разбива на необитаем остров в Индонезийско море. Оцеляват почти всички, но след необичайна поредица от нещастни случаи оставаме живи аз, Франки и ти. Кой ще е най-вкусен, гарниран с кокос? Същата ситуация, ама Франки е мъртъв. Били ми помогнала да го заровим преди да дойдат онез бунаци от сървайвър? Същата ситуация, ама не се разбиваме никъде. Колко далече ще стигнем преди да осъзнаем, че нямаме самолет и трябва да спрем да дишаме лепило? |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:19 | |
| Може ли аз да отговоря? Е ще се напъна .. ке съм задал некой въпрос. Така.. Понеже сме изостанали хомо сапиенс индивиди ще бия направо. Ние сме хора (Остави го Онибака, той е Кроманьонец) , Ситуацията е такава, Аз съм ЖИВ, Онибака е мъртъв, какво би направила, за да се отървем по бързо от неговото вече започващо да вуни мършаво боди? Същата ситуация ама Онибака пак е мъртъв. Би ли го метнала в окена, за да гледаш как акулите си чешат зъбаците с костите му? И ако имаше лаФка наблизо, би ли си купила пуканки,че да ти стане по интересно. Същата ситуация ама само онибака се разбива някъде. В последния момент разбира, че си е прискрипал главата на тоалетната чиния. Би ли му помогнала? | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:20 | |
| Помниш ли ония път Франкито като опита да прави смешното, ама не му се получи?  |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:22 | |
| А помниш ли когато Онибака наистина си беше прискрипал главата на тоалетната чиния или някой тогава му беше помогнал?  | |
|
 | |
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:25 | |
| Аз само да напомня, че уж сте админи. Они чуй поне своя глас ако не моя  - Onibaka написа:
в) Тез мелодрами може да ги паркирате някъде извън Рокплейс. Даже ще ги резна от темата, за да си ги опаковате и занесете вкъщи. Само кажи от къде да почна. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Рони Пон 10 Ное 2008, 22:35 | |
| Той почна.  |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Рони  | |
| |
|
 | |