|
| | Nameless | |
|
+31BlazeOfGlory Кент Kecko_pld Марто! Железен Щорко Phantom 1912 Bryan Илмари eMm (s)Ain't remy littleMICROBE vurkolak4y CrazY vengeance Kaamos Руто RockPlace Вильо. Ania Мия fonix Пате D(emo)n_Hunter Tincheto_ heart Кънчо Massacre Ади_Психаря nameless 35 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Nameless Пет 14 Ное 2008, 22:47 | |
| First topic message reminder :Пфф..най-накрая се реших да понапиша някои неща за себе си.Та казвам се Глория..викат ми Гло,Ло..и разни такива производни,кратки и ясни.  На 15 и нещо съм и имам що годе различни интереси.Не мисля,че стилът е най-важното в един човек..това опира до самата личност,характер и т.н..затова и не определям хората по него..има и по-важни неща,които биха могли да ми направят впечатление в дадения човек  .Обичам тези,които вярват и държат на мен..понякога съм прекалено доверчива и това ми пречи,затова свиквам да не показвам всичките си чувства и мисли на околните..това което преценя споделям само с най-близките си приятели,на които имам пълно доверие.Прекалено директна съм,а това не винаги се харесва на околните,често дори се обиждат,но предпочитам да казвам всичко в очите,когато е нужно.Гледам странно,затова повечето нови познати често си мислят,че не ми допадат и умишлено ги гледам гадно..ох,говорила съм вече по тази тема мисля xD .Самокритична съм до някаква степен.Мразя лицемерите,комплексарите..има ли смисъл да изброявам? Имам сестра по-малка сестра други няма ;d.Аа не..нищонемога да измисля в момента..ще ме извинявате.  | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 20:07 | |
| Мерсии.. ;D бай дъ уей аз съм горда,че част от мен е попаднала в тази снимка.. | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 20:21 | |
| Аз съм горд, че нито една част от мен не е попаднала на таз снимка. Обикновенно новогодишните ни снимки могат в мнозинството си да надцакат Ади(или поне да я изравнят), ама таз година "тц". ААААААААААААААААААААА! А да, въпрос: След 2 поредни години страхотни новогодишни избухвания(граничещи едновременно с временната невменяемост, полу-анимационния абсурд и перверзията) да се окаже, че не само няма да може да надцакаш миналогодишното изпълнение, ами няма въобще да празнуваш. Подобно поругаване на една от най-яките традиции в живота ти не си ли струва да си забодеш нож в окото? |
|  | | nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 20:24 | |
| Не.Просто ще си го изкарам на някой и ще гледам за следващата година всичко да е сигурно..и да имам очи..  | |
|  | | Гост Гост
 | |  | | Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 20:56 | |
| Гло..тъпо ли ти е? Да, знам че ти е тъпо. Излиза ли ти се утре евентуално? Кожата ти бързо ли почернява лятото? Кое е едно от най-гадните неща, които са ти казвали?
Последната промяна е направена от Ади_Психаря на Съб 27 Дек 2008, 21:00; мнението е било променяно общо 1 път | |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 20:59 | |
| 1.Да..цял ден.Умирам от скука и мързел. 2.Ами зависи как се чувствам. 3.За жалост да. 4.Не си правя труда да помня подобни неща.  | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 21:53 | |
| Темата е прилично обезпаразитена, боклучките са в Лафплейса, ако някой още му (или някога му е било) интересно.
Кажи, баба, тенкю. |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 21:54 | |
| | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 21:59 | |
| нп, затва съм тука.... затва и щото ми е фън, но само едното от двете ми е в задълженията.
Били ходила някога със скейтър? (баси въпроса, нали? ский ква е логиката - ако тръгнеш с него никога няма да можеш да избягаш от sk8er boy песничката на оназ дето няма да я споменаваме в твойта тема) Та би ли могла да подържаш връзка, която кара всички около вас да си тананикат нещо такова? |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:02 | |
| Защо пък не..естествено че бих..зависи от момчето,не мисля,че една песен би ме спряла да бъда с момче,което харесвам или обичам..всъщност аз дори не се бях сетила преди ти да поясниш. ;D | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:05 | |
| и сега тва ще е първото нещо, за което ще се сетиш като видиш хубав скейтър... добре че те не съществуват в природата.
Коя игра издава повече за хората "truth or dare" или "бутилка"? |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:08 | |
| truth or dare..бих казала,че е по-разнообразно..въпреки,че почти никой не споделя истината. ;D | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:17 | |
| ем, предполагам, че и лъжата казва много за хората, стига да я различаваш от истината.
За мен лично таз игра е малко безсмислена. Винаги казвам истината, защото така е по-забавно, а и да каже "dare" e по-скоро обида към човека отсреща, защото един вид подценявам способностите му да измисля гадни неща(което е основна човешка функция).
От таз гледна точка, "бутилка" казва повече. Защото гледаш как хората реагират на нещо истинско, щото няма лъжа при целувката... с чувство или не, добър или не, тва си ти. И на това трябва да реагират както човека отсреща така и тез около тебе(интрижка, смигвания и т.н. ... ех, незабравимо детство... казваш незабравимо и после се сещаш кви огромни дупки има в паметта ти... значи само "ех, детство" ).
Раздаването на форумни оскари - добра идея или не? Защото? |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:23 | |
| Идеята на бутилката е глупава..не можеш да разбереш почти нищо за отсрещния при целувката,защото в повечето случай липсват чувствата..
Идеята е страхотна,защото така все повече потребители ще влизат в правия път,а оскарите ще бъдат мотивацията. | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:33 | |
| ъъъ, ("стоп" си каза Они сам, преди да каже нещо глупаво и плитко, абсолютно типично за прасе като него) и без чувства целувката е доста добра визитка от "с колко момичета си спал" "оффф, пак ли тоз въпрос, нали знаеш че не мога да броя до толкоз". Плюс тва някой от нас живеят с илюзията, че наистина добрата целувка - поражда чувства, когато те липсват(глей кво красиво стана, ей прасе с речник съм аз ей).
Кво те кара да мислиш, че форумните оскари ще приличат повече на оскари от колкото на... малинки или златни скунксове? |

| Заглавие: Re: Nameless Съб 27 Дек 2008, 22:54 | |
| Ами,каквито и да са те служат за награда и предполагам за повечето ще е гордост да са наградени.  | |
|  | | Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | |  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 10:16 | |
| Вильо..ти си един малък дразнител хах | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 10:20 | |
| |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 10:23 | |
| защото е по-малък от мен иначе той ще каже  | |
|  | | Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 10:26 | |
| ай стига е Они, нещо казал ли съм ти на тебе бе ? ... | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 10:41 | |
| не ве, аз съм та виждал... в тебе нема нищо "малко"  |

| Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 13:02 | |
| Забелязала съм,че обожаваш да ме дразниш Вильо..xD | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 13:13 | |
| ем, всеки трябва да си има хоби... пише го в конституцията... ако не го пише, би трябвало  |

| Заглавие: Re: Nameless Нед 28 Дек 2008, 13:17 | |
| Чудя се кво ли е било хобито на Вильо преди да се запознаем и то да стане това прословуто мое дразнене. xD | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Nameless  | |
| |
|  | | | Nameless | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|