|
| | Nameless | |
|
+31BlazeOfGlory Кент Kecko_pld Марто! Железен Щорко Phantom 1912 Bryan Илмари eMm (s)Ain't remy littleMICROBE vurkolak4y CrazY vengeance Kaamos Руто RockPlace Вильо. Ania Мия fonix Пате D(emo)n_Hunter Tincheto_ heart Кънчо Massacre Ади_Психаря nameless 35 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Nameless Пет 14 Ное 2008, 22:47 | |
| First topic message reminder :Пфф..най-накрая се реших да понапиша някои неща за себе си.Та казвам се Глория..викат ми Гло,Ло..и разни такива производни,кратки и ясни.  На 15 и нещо съм и имам що годе различни интереси.Не мисля,че стилът е най-важното в един човек..това опира до самата личност,характер и т.н..затова и не определям хората по него..има и по-важни неща,които биха могли да ми направят впечатление в дадения човек  .Обичам тези,които вярват и държат на мен..понякога съм прекалено доверчива и това ми пречи,затова свиквам да не показвам всичките си чувства и мисли на околните..това което преценя споделям само с най-близките си приятели,на които имам пълно доверие.Прекалено директна съм,а това не винаги се харесва на околните,често дори се обиждат,но предпочитам да казвам всичко в очите,когато е нужно.Гледам странно,затова повечето нови познати често си мислят,че не ми допадат и умишлено ги гледам гадно..ох,говорила съм вече по тази тема мисля xD .Самокритична съм до някаква степен.Мразя лицемерите,комплексарите..има ли смисъл да изброявам? Имам сестра по-малка сестра други няма ;d.Аа не..нищонемога да измисля в момента..ще ме извинявате.  | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 12:32 | |
| Бих направила нещо поради собствено желание..не толкова за пари. Не бих предала близък човек,секс,не бих излъгала за пари..толкова много неща са.. | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 12:33 | |
| Какво би те натъжила и какво зарадвало? | |
|  | | nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 12:36 | |
| Би ме натъжила лоша новина,тъжна съм също когато хората около мен са тъжни.. Радвам се,когато съм наистина щастлива,когато хората около мен са истински и не са злонамерени..винаги се радвам дори на най-малките неща. | |

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 12:39 | |
| Имаш ли сбъдната мечта..такава, за която наистина много си копняла...?^^ | |
|  | | Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 15:11 | |
| Гло какво мислиш за:
The Unforgiven (s)Ain't, 40wek, Ania, Aske, Ади_Психаря, Child of Bodom, DaOnly, daRcLy`eRotIc, dark_silence, Deathroll, Demon_Hunter, DevilFromHell, DRAGON, Кънчо the Goat, Evko, feedback, fonix, Frankie, Fre3domfighter, heart, Марто!, Мия, Lasimaalus, littleMICROBE, nameless Opheliac Poltergeist, Ragga.one, Rancid, remy, Rock star, Ros3n4o, Starchild, teddy, Tincheto_ | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 15:58 | |
| - The Unforgiven написа:
- Гло какво мислиш за:
... nameless ... И на мен ми е любопитно какво мислиш за този форум потребител  |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 16:41 | |
| Хах, така става като си копираш въпросите от една тема в друга, забравяш да смениш неймлес с онибака. |
|  | | Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 16:52 | |
| Стига, де..! Амахая може пък да ме интересува какво мисли за себе си.. А, за Онибака-не.. Жестоки сте..! | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 16:53 | |
- Амахая
Шкляпидиду. |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 17:00 | |
- Стига, де..! Амахая може пък да ме интересува какво мисли за себе си.. А, за Онибака-не.. Жестоки сте..!
Аз нямам нищо общо с Онибака ... едва го познавам така, че не под общ знаменател  |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 18:51 | |
| Demon hunter: Имам осъществени желания повече,отколкото мечти..това в повечето случаи е заради трудно осъществимите ми мечти ; ]
The Unforgiven: (s)Ain't-не я познавам,но изглежда пич. 40wek-веселяк Ania-моят идиот <3 Aske-познаваме се вече,но не съм я опознала все още въпреки всичко е прекрасен човек. Ади_Психаря-лудачка пълна..винаги ме развеселява..дори когато ми е кофти. Child of Bodom-пъпет..един от малкото хора,йоито са тотално вманиачени по дълги коси. DaOnly-хм..да не се обижда амаа Пешо ли беше той? daRcLy`eRotIc-не я познавам,за да кажа dark_silence-за първи път чувам този потребител Deathroll-Божо..познавам го само оттук..пич е,но защо спря да влиза? Demon_Hunter-фен на Аня ;D DevilFromHell-Митко..хм забавен е. DRAGON-адски много го бъркам с fonix Кънчо the Goat-аа дани..веселяк (: Evko-не помня кой трябва да е той..сори ;/ feedback-и него не помня o.0 fonix-хм него го бъркам с DRAGON Frankie-нашият прекрасен админ. Fre3domfighter-хм..тебе те помня!ами кво..маниак на тема значки вероятно..доколкото помня колко накупи на последната форумна.. heart-не я познавам.. Марто!-покрай тоя форум се запознах с Марто..не съм съвсем убедена,но смятам,че е прекрасен приятел. Мия-интелигентно същество. Lasimaalus-Деен..прекрасна фотографка littleMICROBE-Моят микроб..пич.<33 nameless-някаква странна такава Opheliac-от никът му мога да съдя,че е фен на Emilie Autumn..сигурно е пич. Poltergeist-засичала съм я,ноо не знам.нямам изградено мнение Ragga.one-доколкото знам от Джо..става за приятел,но не го познавам лично. Rancid-това момчето с гребена ли беше? ;d remy-пич,доколкото съм чувала Rock star-не я познавам..не знам Ros3n4o-май и с него се запознах,но не съм сигурна..не го помня много добре..сори Starchild-не я срещам често тук teddy-и нея не я срещам често тук май Tincheto_-прекрасен човек. <3 | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:08 | |
| - nameless написа:
- Demon hunter:
Имам осъществени желания повече,отколкото мечти..това в повечето случаи е заради трудно осъществимите ми мечти ; ]
The Unforgiven: ... DRAGON-адски много го бъркам с fonix ... fonix-хм него го бъркам с DRAGON ... Официално се чувствам обиден  |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:11 | |
| е съжелявам де .. ;D не,сериозно.много ви бъркам.Иначе не се притеснявай ще свикна с вас и след време ще имам отделно мнение за всеки един от вас..не,че сега не ви различавам о.0 | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:20 | |
| Значи имаш мнение за нас като "Антуража на Онибака" ? Кое е първото нещо, което ти прави впечатление в някого ? Склонна ли си да формираш мнение за някого само от един поглед ? |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:28 | |
| Е не сте ли дружинка? ;D Очите,косата,усмивката..ако трябва да говорим за външни белези,от които да се определя мнението ми за човека. Не..никога не е достатъчен един поглед.Докато човека отсреща не заговори,няма как да си изградя мнение само от външния му вид.  | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:48 | |
| - nameless написа:
- Е не сте ли дружинка? ;D
Дружинка не значи да сме като играчки на коледна елха, а они да е елхата ... сещаш се какво имам в предвид  |
|  | | Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:49 | |
|  Сещаме се, но прозвуча така, сякаш сте направили жива пирамида върху Они. Бтв, идеята е забавна. Гло, скачане с бънджи или със..парашут? Сафари или разходка из Балкана? | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:51 | |
| - DRAGON написа:
- Значи имаш мнение за нас като "Антуража на Онибака"?
who's the bitch now?  Седни ми на елховия връх  Нещо аватарите ви не се октрояват адекватно един от друг и затова, който бърза ви бърка. Баси, ще разпнеш горкото момиче на кръст, щото не може да те различи в тълпата. |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:52 | |
| Dragon:
Откъде го измисли пък това..къде го казах или намекнах о.0 .. въпреки всичко сори ако си се обидил,не съм го целяла.
Ади: И двете бих искала да пробвам,но като че ли повече с парашут. Адски дълга и уморителна разходка в Балкана.
А,Они..един човек който да ме разбира почти винаги. xD | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 19:56 | |
| @Они - Аватарите ни нямат нищо общо  Сложи си очила  @Гло - Разпването е част от процеса на опознаване  Всяко действие, всяка реакция, всеки ред, който напишеш показва нещо за теб самата. Няма верни и грешни отговори, а просто отговори  Ето и следващите въпросчета: Важно ли е за теб да се открояваш от другите ? Би ли се пожертвала в името на някаква кауза ? Каква ? А за някой човек ? Кой ? |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 20:00 | |
| Ей така може да различаваш Фоникс и Дракона: Ако Они те разбира. => Фоникс също те разбира.
Дидо ве, елха с очила? |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 20:03 | |
| По-важното за мен е аз самата да знам,че съм различна по свое му..без тези ми милси да са породени от самочувствие.Пояснявам да не остана погрешно разбрана. Да.Вероятно ще е за някоя хуманитарна кауза. Бих..за някого,когото наистина обичам.Все пак зависи и какво имаш в предвид под пожертване.  | |
|  | | Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 20:05 | |
| Елхи.  Начи, за да се различавате кръстете се Дърта Елха, Драконова Елха и...Елха?Незнам. Все едно. Гло-лимони обичаш ли? Тогава портокали или лимони? Ходила ли си на четири крака? А на ръце? До къде най-далече си се придвижвала пеша?? | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 20:06 | |
| Опиши с по една дума мен, они и фоникс (от впечатлението, което имаш до сега) |

| Заглавие: Re: Nameless Вто 18 Ное 2008, 20:06 | |
| Разбираш ли се с родителите си? Позволяват ли ти доста неща? А забраняват ли ти? | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Nameless  | |
| |
|  | | | Nameless | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|