nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Nameless Пет 14 Ное 2008, 22:47 | |
| First topic message reminder :Пфф..най-накрая се реших да понапиша някои неща за себе си.Та казвам се Глория..викат ми Гло,Ло..и разни такива производни,кратки и ясни.  На 15 и нещо съм и имам що годе различни интереси.Не мисля,че стилът е най-важното в един човек..това опира до самата личност,характер и т.н..затова и не определям хората по него..има и по-важни неща,които биха могли да ми направят впечатление в дадения човек  .Обичам тези,които вярват и държат на мен..понякога съм прекалено доверчива и това ми пречи,затова свиквам да не показвам всичките си чувства и мисли на околните..това което преценя споделям само с най-близките си приятели,на които имам пълно доверие.Прекалено директна съм,а това не винаги се харесва на околните,често дори се обиждат,но предпочитам да казвам всичко в очите,когато е нужно.Гледам странно,затова повечето нови познати често си мислят,че не ми допадат и умишлено ги гледам гадно..ох,говорила съм вече по тази тема мисля xD .Самокритична съм до някаква степен.Мразя лицемерите,комплексарите..има ли смисъл да изброявам? Имам сестра по-малка сестра други няма ;d.Аа не..нищонемога да измисля в момента..ще ме извинявате.  | |
|