Автор | Съобщение |
---|
Кънчо Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Сря 26 Ное 2008, 20:33 | |
| - Onibaka написа:
- Твой или чужд?
Мой. Аз на чужди не ходя. | |
|
 | |
40wek Advanced

Брой мнения : 170 Location : All Along The Watchtower,Pumpin' My Retard Рейтинг : 3 Registration date : 28.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Сря 26 Ное 2008, 20:58 | |
| | |
|
 | |
heart Advanced

Age : 28 Брой мнения : 122 Рейтинг : -1 Registration date : 29.10.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Сря 26 Ное 2008, 21:05 | |
| Обичаш ли спорта? Футбол,баскетбол,тенис или спортни танци? Тренирал ли си някога нещо?Ако да какво и колко време? | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Сря 26 Ное 2008, 22:06 | |
| - 40wek написа:
- The Greatest Of All Time
HxhAxhAXhaHX  Thank you, пийпъл... Благодаря, това беше яко  Heart, не съм спортен човек. Тенис. Плуване - 1 месец, баскет - 1 месец. Във спорта не ме бива. - Demon_Hunter написа:
- Като се събуди днес какво беше първото нещо, което направи?
А снощи преди да си легнеш? Извинявай, че чак сега отговарям, но чак сега се усетих Излежавах се половин час, след което станах и се изкъпах. Пишех в РокПлейс  | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 25 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 01 Фев 2009, 23:18 | |
| Кънчо.. така...
Знаеш ли, че понякога ставаш нагъл, като снимаш хората, без съгласието им?
Мислиш ли, че си фотогеничен? За какво мечтаеш? Влюбен ли си? Молиш ли се на Бог? (Ако, да) Само, когато си тъжен ли? Съжаляваш ли за нещо, което си направил? Лъжеш ли често? | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 112 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пон 02 Фев 2009, 00:45 | |
| | |
|
 | |
vengeance Great

Age : 26 Брой мнения : 394 Рейтинг : -1 Registration date : 21.12.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пон 02 Фев 2009, 01:01 | |
| | |
|
 | |
Марто! Unique

Age : 109 Брой мнения : 802 Location : At Home Рейтинг : 48 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пет 24 Апр 2009, 17:40 | |
| Вижте кфа тема намерих на последната страница. И сега права хоп и отива на първата! Хайдеее нападайте я! | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пет 24 Апр 2009, 17:56 | |
| Той Кънчо го не се мяркаше известно време във форума и затова сигурно чак на последна страница му е отишла темата... През последните дни обаче направи завръщане, така че добре си се сетил да му вдигнеш темата.  Иначе аз какво да нападам (имаме си инквизиция за тази цел) и мога да кажа само Welcome back!  | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пет 24 Апр 2009, 21:15 | |
| Welcome back на мястото, където ще бъдеш подложен на скалпиране, разпъване, душене и прочие изтезания. Едва си съблякох блузата заради тебе, идиот.<< | |
|
 | |
Мия Unique

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Пет 12 Юни 2009, 13:25 | |
| Жалките, неувенчани с успех, опити продължават. 
1. Еленчета със сини или с червени елечета предпочиташ?  2. Всъщност, осъзнавал ли си, преди идеите на този твой приятел Борко, че Данаил е мнoгoо хубаво име?  3. Би ли пробвал beatbox след цялата музикалност, която се е пъхнала в теб? 4. Коя ти е любимата книга? 5. Заради какво уважаваш хората? 6. Какво обичаш да пиеш? 7. Какво би искал да постигнеш, а знаеш, че не можеш? (освен Нобелова награда) 8. Кое е любимото ти животно? XD 9. Осъзна ли, че всъщност няма четвърти въпрос?
...а сега се чудиш и знаеш, че има. Ама провери, нали
| |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Съб 13 Юни 2009, 22:39 | |
| 1. Всъщност, зелени. Търся ги навсякъде из морската, ама са рядък случай. 2. Харесвам си името, да, благодаря ти 3. Пробвал съм и не е моя стил.  4. Оцеола 5. Интелигентността и скромността. 6. Бяло вино, Бяло/червено вино (смесица), Шампанско и бира. 7. Да изкарам 6-ца на изпитите след 7 клас... Не мога щото вече е минало  Не се сещам за нещо, което да не мога, имам много време пред себе си. 8. Котенцеееееееееееееее... 9. Не  Ъм... Да  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 14 Юни 2009, 09:33 | |
| 1. Какво мислиш за луната? 2. Най-прекрасното ухание, което сиусещал? 3. А най-прекрасната гледка? 4. Колко е гялма една мечта? 5. Какъв вкус има проблема? 6. А мен обичаш ли ме? 7. Сладко? 8. Защо те виждам рядко из РП и скайп?  _________________ nothing like a woman with a brilliant mind and a filthy mouth | |
|
 | |
<.LeX. > Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 259 Location : България-Варна Интереси : музика, рокплейс Рейтинг : 8 Registration date : 24.03.2009
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 14 Юни 2009, 16:35 | |
| здравей кънчо  надявам се да не повтарям въпросите които са задали другите посетители на форума но не ми се четат 5 страници  1.От кого рабра за форума? 2.Как се кава сестричката ти? 3.Имаш ли домашен любимец? това са въпросите а сега от мен ^^ | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 28 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 14 Юни 2009, 20:19 | |
| кънчооо най лудиа помниш ли ме бе братле щяхме да правим група  | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 14 Юни 2009, 20:45 | |
| - qkitaki написа:
- кънчооо най лудиа помниш ли ме бе братле щяхме да правим група
 Помня те ве, братле, щяхме да си правим група  - <.LeX. > написа:
- здравей кънчо

надявам се да не повтарям въпросите които са задали другите посетители на форума но не ми се четат 5 страници 
1.От кого рабра за форума? 2.Как се кава сестричката ти? 3.Имаш ли домашен любимец?
това са въпросите а сега от мен ^^ Няма проблем за четенето, на никой не му се четат  , а и мисля, че няма стари въпроси 1. От Фланки разбрах, каза ми лично някъде към октомври мисля. 2. Тя не ми е баш сестричка, но малката се казва Ралица(на 8), голямата Веска(на 18). - Ania написа:
- 1. Какво мислиш за луната?
2. Най-прекрасното ухание, което сиусещал? 3. А най-прекрасната гледка? 4. Колко е гялма една мечта? 5. Какъв вкус има проблема? 6. А мен обичаш ли ме? 7. Сладко? 8. Защо те виждам рядко из РП и скайп?  1. Не мисля много, за самата луна, а за романтичната, или просто приятна атмосфера, която тя създава. 2. Един стар мой парфюм, обожавах го. 3. Стара планина видяна от връх Боба и козята (о, каква ирония) стена. 4. Ей толкова *Разпъва си ръцете на двете страни до максимум* 5. На гаден метълски зелен фасул. 6. Как може да ми задаваш такива тъпи въпроси, естествено че да. 7. КЪДЕ!? 8. Не знам къде гледаш, ама съм г/д постоянно в скайп, а за рп не ми остава много време в последния месец. Ся само да свърши даскало и яко форумстване ще има. | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пон 15 Юни 2009, 11:56 | |
| - Кънчо написа:
- Ся само да свърши даскало и яко форумстване ще има.
Хехеее, това се вика новина. Хайде свършвай даскало по-скоро, че ми липсват яките ти постове.  | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пон 15 Юни 2009, 22:06 | |
| - Кънчо написа:
- Ania написа:
2. Най-прекрасното ухание, което сиусещал?
2. Един стар мой парфюм, обожавах го.
име ?
В кой друг български град би живял? А извън страната? Като малък пак ли си имал дълга коса? Кой ти е любимия предмет в училище? В какъв цвят ти е стаята? м това е : ) | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Пон 15 Юни 2009, 22:37 | |
| - Руто написа:
- Хехеее, това се вика новина. Хайде свършвай даскало по-скоро, че ми липсват яките ти постове.
 На мен пък ми липсват твоите комплименти върху моето писане.  Още 15-тина дена... - littleMICROBE написа:
- Кънчо написа:
2. Един стар мой парфюм, обожавах го.
име ?
В кой друг български град би живял? А извън страната? Като малък пак ли си имал дълга коса? Кой ти е любимия предмет в училище? В какъв цвят ти е стаята? м това е : ) Името му май беше Armani Black Code Не бих живял в друг град, може би някое село из планините, но друг град - твърдо нйе! Лондон... Не. Косата я пуснах чак след 6-ти клас. Химия, Солфеж и Английски, ама то заради господина... Основен цвят - зелен, вторичен - охра. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Съб 20 Юни 2009, 22:58 | |
| ^^ 1. Радваш ли се че ще учиш в жълто даскало :Д 2. Любим филм 3. Влюбен ли си ? 4. А това преви ли те щастлив ? 5. Какво най-много искаш в момента? 6. Имало ли е моменти, когато си на върха на щастието си и искаш да кажеш на всички какво ти е, но да не знаеш как ще го приемат останалите ? 7. Какво искаш би искал да задържиш завинаги? | |
|
 | |
Кънчо Rockplacer

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 21 Юни 2009, 00:38 | |
| Това за местенето не е сигурно. 1. Жълто... Хмм... Като лудницата  2. Голият пищов 2 1/2 3. Мм... 4. Ммммхм... 5. Шоколад, повече време... 6. Ами не, но е имало моменти, когато съм имал всичко, но съм бил нещастен, защото тогава живота губи смисъл, а тогава никой не ме разбираше. (мисля че това има някаква връзка) 7. Приятелите си. | |
|
 | |
Mo. Advanced

Age : 28 Брой мнения : 105 Location : Varna Интереси : музика, кецове, япония, манга, храна, лилаво Рейтинг : 3 Registration date : 25.07.2009
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Пет 31 Юли 2009, 22:22 | |
| на мисля 1 страница някъде беше писал че пееш фалшиво....НЕ Е ВЯРНО
имало ли е случай в който страшно много да ти пука за някого, но да не можеш да го погледнеш в очите.. | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Съб 01 Авг 2009, 12:37 | |
| Кончоооо.^_^ Спи ли ти се? Какво мислиш за на Аня пижамите? Джиджи биджи искаш ли..? Август морнинг рулз? И..накрая..гледай внимателно сега, защото, разбираш ли, това е ужасно важен въпрос, от него зависи много.. имаш ли КРАВА? | |
|
 | |
Мия Unique

| Заглавие: Re: Кънчо козичката Съб 01 Авг 2009, 13:57 | |
| Ру, явно не е било до даскалото...  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката Нед 02 Авг 2009, 00:14 | |
| КънчОоОоООоОоОоО ~~{}~ :Д Имаш ли крава...? Какво мислиш за леглото ми? Как си облечен в момента Кога пак ще дойдеш вкъщи? С какво ще запомнииш юли месец? Какво мислиш за мен? А с какво би ме запомнил? Ще дойдеш ли пак на работа да ме видиш ^^ Love ya ~{}~~~~~ (като едно трю фешънче) _________________ nothing like a woman with a brilliant mind and a filthy mouth | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Кънчо козичката  | |
| |
|
 | |
| Кънчо козичката | |
|