Автор | Съобщение |
---|
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:19 | |
| Ще ми помогнеш ли да изгорим Варна заради думата провинция и село ?! Аз тва сам го чувал и от "Варненци" не само Софията  А мен ша ма гушнеш ли? Или има дискриминация по пол ?! | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:21 | |
| Ще ми купиш ли слонче ?  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:22 | |
| В Софията .. сеимат за големи, за велики, едва ли не за отделна нация. За тях всички от провинцията са селяни и глупави . Е съжалявам ама азот варненец не съм го чула това нещо никога! Съжалявам за Спам-а.
Франки въпроса беше дали ти ще ме гушнеш, а не дали аз ще дойда ... | |
|
 | |
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:35 | |
| - fonix написа:
А мен ша ма гушнеш ли? Или има дискриминация по пол ?! Бих ти дал да се задоволиш само с ръката ми. - Demon_Hunter написа:
- Ще ми купиш ли слонче ?
 Ако дадеш пари.. - Ania написа:
Франки въпроса беше дали ти ще ме гушнеш, а не дали аз ще дойда ... Ми нали ти казвам.. ела и ще те гушня.. няма аз те гоня. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:36 | |
| - Frankie написа:
- fonix написа:
А мен ша ма гушнеш ли? Или има дискриминация по пол ?! Бих ти дал да се задоволиш само с ръката ми. Почвам да се притеснявам за тебе Франки ... скоро и други работи ще почнеш да даваш ... |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:37 | |
| Смисъл.. едно здрависване.. и това е .. прегръдката настрани  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:39 | |
| аз тъкмо си помислих за друго и се зарадвах хах | |
|
 | |
Jacob Advanced

Age : 27 Брой мнения : 163 Рейтинг : 9 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 11:58 | |
|  позна ли ги твоите франзели приятели ;D е*авам се,често се случва ;D иначе да,успокой се дете,името ти е много хубаво дишай ;D едно ми е много интересно... кое настроение преобладава в теб-по-сериозен или по- весел? и...мда още нещо щях да питЪм мммм гледаш анимета(писал си в секцията)? мк'ви ги предпочиташ(аниметата) такива с тупаник или с много загадки,или дупер сапунясалите романтики? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 12:17 | |
| - Dr.Dick написа:
едно ми е много интересно... кое настроение преобладава в теб-по-сериозен или по- весел? и...мда още нещо щях да питЪм мммм гледаш анимета(писал си в секцията)? мк'ви ги предпочиташ(аниметата) такива с тупаник или с много загадки,или дупер сапунясалите романтики? Различно.. всеки ден се мени. По често съм весел. Гледам.. Тупаник owns | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 13:07 | |
| Неизказаните думи – предимство или недостатък? Защо? Преуспяващите хора са тези, които…? Най-голямото наказание е…? Най-големият дар е…? Кои според теб са трите най-благозвучни думи в българския език? Коренът на всички злини е…? Любимият ти празник? Колко често поглеждаш към небето и какво виждаш там? Познаваш ли себе си? Как прекарваш свободното си време ? Девизът ти е..? Лъжеш ли често и за какво? Коя ти е любимата песен? Какво мислиш за живота? А, за любовта? А, за приятелството? Влюбен/а ли си? Кой въпрос най-много те затрудни? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 22:21 | |
| - The Unforgiven написа:
- Неизказаните думи – предимство или недостатък? Защо?
Преуспяващите хора са тези, които…? Най-голямото наказание е…? Най-големият дар е…? Кои според теб са трите най-благозвучни думи в българския език? Коренът на всички злини е…? Любимият ти празник? Колко често поглеждаш към небето и какво виждаш там? Познаваш ли себе си? Как прекарваш свободното си време ? Девизът ти е..? Лъжеш ли често и за какво? Коя ти е любимата песен? Какво мислиш за живота? А, за любовта? А, за приятелството? Влюбен/а ли си? Кой въпрос най-много те затрудни? Незнам Завършат 8-ми клас Да не пиеш вода уй Маке му Трън Франки Рожден Ден ми доста често и интересното е че виждам синьо.. Достатъчно Повечето от свободното време минава в сън. Просто бъди себе си. За дребулии.. много са Ми той какво мисли за мен, не аз за него.. Сладур е голям сладур да всичките. | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 22:57 | |
| - Frankie написа:
- Обичам шоколад и съм терминатор в изкуството на сладкоядене.
По-голям от мен? Айде бе  | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 23:23 | |
| определено  | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 19 Ное 2008, 23:24 | |
| предизвиквам те на надяждане с шоколад ;D | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Чет 20 Ное 2008, 00:06 | |
| Ми яж си го сама.. аз обичам бавно бавно си го хапвам  | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Чет 20 Ное 2008, 14:56 | |
| Името ако би си го избрал сам? Кое мястото, което ти е оставило най-прияетен спомен? Каква ти е целта в живота? Обичаш ли морето или по скоро планината? Любимо ястие Излизал ли си извън БГ, къде? Кога се влюби за 1ви път? Харесва ли ти да те обичат повече от колкото заслужаваш? Обичаш ли себе си? Би ли се върнал при бившото си гадже?Защо? Ако можеш да върнеш времето назад,в кой момент би искал/а да спре? Кое предпочиташ зимните студове или летните жеги?Защо? Шоколад или сладолед? Кое е идеалното място за първа среща? Коя е най-благородната постъпка която си извършил/а? Какво мислиш за скандалните личности? Характеризирай България с 3 думи? Кое е най-трудното решение което е трябвало да вземеш някога? | |
|
 | |
Пате Rockplacer

| Заглавие: Re: Frankie Пон 24 Ное 2008, 00:29 | |
| Франки.. имаш да отговаряш на въпросии...!!! | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Пон 24 Ное 2008, 01:15 | |
| - The Unforgiven написа:
- Името ако би си го избрал сам?
Кое мястото, което ти е оставило най-прияетен спомен? Каква ти е целта в живота? Обичаш ли морето или по скоро планината? Любимо ястие Излизал ли си извън БГ, къде? Кога се влюби за 1ви път? Харесва ли ти да те обичат повече от колкото заслужаваш? Обичаш ли себе си? Би ли се върнал при бившото си гадже?Защо? Ако можеш да върнеш времето назад,в кой момент би искал/а да спре? Кое предпочиташ зимните студове или летните жеги?Защо? Шоколад или сладолед? Кое е идеалното място за първа среща? Коя е най-благородната постъпка която си извършил/а? Какво мислиш за скандалните личности? Характеризирай България с 3 думи? Кое е най-трудното решение което е трябвало да вземеш някога? 1. Fra-Nkie-Oh 2. леглото ми бтчз 3. Да не пропадам. 4. обичам морето, обичам и планината. 5. шиш кебап 6. Гърция, Унгария, Румъния 7. на годинка, в дрънкалката ми. 8. Не. щото и като заслужавам не ме обичат. 9. Харесвам се, не може се нарече че се обичам.. 10. ноуп.. 11. Зако да спира, като нямакак да го почувствам? 12. Лятото.. стига с тва защо.. всеки би предпочел да се пърже отколкото да измързне кат куче и после да бъде болен 10 дена от бп. 13. шоко 14. но идеа. несъм толко официален. 15. спасих човек 16. зависи, колко са скандални. 17. Мулти-Ромска-революция. 18. много са.
Последната промяна е направена от Frankie на Сря 08 Апр 2009, 22:49; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Пон 24 Ное 2008, 10:04 | |
| Интересува ли те чуждото мнение до такава степен,че да се промениш заради хорски приказки? Чужди езици говориш ли?Ако да какви? Лесно ли се привързваш? Имаш ли гъдел? | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Пон 24 Ное 2008, 10:30 | |
| - nameless написа:
- Интересува ли те чуждото мнение до такава степен,че да се промениш заради хорски приказки?
Чужди езици говориш ли?Ако да какви? Лесно ли се привързваш? Имаш ли гъдел? не. френки, малко немски не много трудно, но не и много лесно иам | |
|
 | |
Пате Rockplacer

| Заглавие: Re: Frankie Сря 26 Ное 2008, 04:30 | |
| Ако знаеш, че ти остават 6 месеца живот.. Направи си своя "Букет лист".. С други думи нещата, които не си направил до сега и искаш да направиш! | |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 26 Ное 2008, 10:23 | |
| Да пея на Сцена. Да се кача на пирамида и на най-високия връх. Да карам мотор. Околосветско пътешествие. Да бъда в Bon Jovi един ден поне. Да събера всичките си приятели на 1 място. | |
|
 | |
Пате Rockplacer

| Заглавие: Re: Frankie Сря 03 Дек 2008, 22:26 | |
| Къде се губиш, бе ГАДМИНИСТРАТОРЕ?! | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Frankie Нед 21 Дек 2008, 12:18 | |
|  Пред празничен подарък - нов аватар:Р |
|
 | |
RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Нед 21 Дек 2008, 12:32 | |