|
| | Frankie | |
|
+79deathrose Eve. Grey Лили. Йен Unforgiven Биби Борко Кент dilaila1 Доцент Бинева grain_of_sand ~different MeTaLmAsTeR Frankie Roll Freedom Downingtn Devils.Reject luna_lovegood Fofo0 Punko_hates_ya Ане Kaamos "Рури" Жоро Adept Katie_Rock Железен Arach nikoletito Вилито Ralie Немезида БАМ Unlimit3d [unknown] насо yosam L_A_N_A Tini_ty Мо7о_ейнджъл Halinor Chaos! Zupaman Bubble Стеф qkitaki Miss Fatty balduran Марто! Garmy BreaK_Stuff <.LeX. > Bryan eMm Алфонсин CrazY littleMICROBE Влади In_Flames91 Opheliac remy PooH Руто vengeance Мия Вильо. (s)Ain't Jacob fonix Ania Кънчо Пате heart Puppet Master D(emo)n_Hunter nameless Ади_Психаря RockPlace 83 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Frankie Вто 18 Ное 2008, 21:01 | |
| First topic message reminder :Еми 'драсти. Тъй.. Франсоа съм .. повечето ми приятели ме знаят като Франки и така си остана от младини. на 15 съм ( 8 години съм по малък от Они, ама съм 8 пъти по умен от него) Няма да се описвам, половината тук знят що за жиголо съм. Аз и още един Плебей администрираме този вече световноизвестен Форум. Виждате каква е главната идея и по това разбирате каква музика харесвам. Рокер съм. Точка. Обичам приятелите си до дупка. От скоро започнах да се интересувам от хорското мнение и това подобри значително поведението ми към двата пола. Не се занимавам с нищо което може да ме накара да се люлям.. Тоест не пия, не пуша. Занимавам се главно с музика, в повечето време пеене и свирене на китара. Обичам да спортувам, практикувам джобен тенис. Карам скейт от скоро, но него ползвам да се фукам.. в повечето време играе превозно средство. Семейството ми е на първо място. Мечтата ми е да пея на Сцена и винаги ще си остане. Ако имаме късмет след време когато подгрявам на Бон Джоуви ще ви дам безплатни билети на всяка една мажоретка от тук (включително и Онибака). Държа си на своето. Бия на криво и съм доста директен. Ако не ме кефиш ще ти се изплюя, ако ме кефиш ше те прегърна. Обичам шоколад и съм терминатор в изкуството на сладкоядене. Обичам и тая емотиконка - Луда глава съм. Голям съм Бъзльо. Трябва да ме караш 30 минути да скоча от тротоар.. Главно стоя пред компютъра.. и си прая простотии.. простотията която без да искам направих от заигравка беше Рокплейс. То взе, че се получи.. евалата ми. Ако имате въпроси, фърляйте. I'm just a gigolo 
Последната промяна е направена от Frankie на Съб 29 Авг 2009, 22:21; мнението е било променяно общо 8 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Halinor Fan

Age : 29 Брой мнения : 532 Рейтинг : 0 Registration date : 25.08.2009
 | Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 12:50 | |
| у дома ще си ходя, на Търново (: ама не искам симфонии /: искам снимка и автограф от всеки и всеки да ми пусне любимата си песен. става ли? | |
|  | | RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 12:56 | |
| | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 13:19 | |
| не знам :/ сигурно пролетната ваканция за ден-два... инак чак догодина (живот, здраве, липса на работа и наличие на средства...) | |

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 13:39 | |
| | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 17:09 | |
| | |

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 17:13 | |
| | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 19:01 | |
| абе найш кфо : D има някаква надежда, нз колко голяма, но я има да остана още 1 седмица :ОООООООО | |

| Заглавие: Re: Frankie Сря 02 Сеп 2009, 19:02 | |
| Е това да се чува, ко по яко^^ Стой си и никъде не ходи. | |
|  | | Tini_ty Newbie

Age : 29 Брой мнения : 6 Рейтинг : 0 Registration date : 18.07.2009
 | Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 10:12 | |
| Франки чакай и аз да се изкажа бе.. Та начи смело моа да кажа че ти си втория човек, който познавам излъчващ такава силна енергия! Адски ме зареждаш кат те видя! За пеенето ти си знайш... ши прайм дует!  А пък пушенето ....  ше го отказваме заедно на пушкома! :лол: Желая ти един ден да стоиш на една сцена с всички велики музикатни и твоето име да се изрича редом с тяхното! Ади ся малко въпроси. 1. Абе брат ти слуша ли те (щото аз имам проблеми с мойта сестра)? 2. Изпей ми I love rock'n'roll 3. Догодина де ше сме на Джулай 4. Ко пийш кат не пийш бира? 5. В коя страна искаш да отидеш 6. Мнението ти за по-нежния пол 7. Пишеш ли СМС-и ? На кого? 8. На чий концерт би искал да отидеш. 9. Кажи нещо на френски 10. Изчисли колко часа остават до даскалото лов ю Франки! Хъъъъъъъъг  | |

| Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 10:23 | |
| - Tini_ty написа:
- Франки чакай и аз да се изкажа бе..
Давай бе ^^ - Tini_ty написа:
- Та начи смело моа да кажа че ти си втория човек, който познавам излъчващ такава силна енергия!
Айде бе - Tini_ty написа:
- Адски ме зареждаш кат те видя!
Подобно, усмивката ти е невероятна^^ - Tini_ty написа:
- За пеенето ти си знайш... ши прайм дует!
 О да, вече имаме една песен^^ - Tini_ty написа:
- А пък пушенето ....
ше го отказваме заедно на пушкома! :лол: Дае, ест  - Tini_ty написа:
- Желая ти един ден да стоиш на една сцена с всички велики музикатни и твоето име да се изрича редом с тяхното!
Ехеееее, какво ме направи xD - Tini_ty написа:
- Ади ся малко въпроси.
Ади - Tini_ty написа:
- 1. Абе брат ти слуша ли те (щото аз имам проблеми с мойта сестра)?
Еми виш ся, като са малки са дяволчета.. моя ме бие с джапанки, цели ме с лук докато съм в леглото, но се свиква.. Един ден като пораснат ще ти бъде хубаво че са до теб и ще прекарваш доста от ценното си време с тях, ще обсъждате интересите си, докато дойде време всеки един да поеме по пътя си в живота  - Tini_ty написа:
- 2. Изпей ми I love rock'n'roll
Много съм ти я пял..;D - Tini_ty написа:
- 3. Догодина де ше сме на Джулай
Няма да е ракитник, нито гала  - Tini_ty написа:
- 4. Ко пийш кат не пийш бира?
Сироп за кашлица;D от 2 дена насам.. - Tini_ty написа:
- 5. В коя страна искаш да отидеш
Някоя готина част в Америка, където мога да си карам харлито по един голям, дълъг път.. да имам къща на плажа и да си прекарвам готино^^.. надявам се, така да стане някой ден..  - Tini_ty написа:
- 6. Мнението ти за по-нежния пол
Ми.. неможе без тях.. неможе без определени, но идва ден в който ти забиват нож в гърба, знаеш за какво говоря.., но продължаваш да си ги обичаш  - Tini_ty написа:
- 7. Пишеш ли СМС-и ? На кого?
Рядко, но има такива които пиша на един специален персън ^^ Тя си знае.. - Tini_ty написа:
- 8. На чий концерт би искал да отидеш.
Bon Jovi Live in Bulgaria. - Tini_ty написа:
- 9. Кажи нещо на френски
Je t'aime  отскоро любими думи.. - Tini_ty написа:
- 10. Изчисли колко часа остават до даскалото
Мислиш ли, че ми се мисли за това xD - Tini_ty написа:
- лов ю Франки! Хъъъъъъъъг
 И аз те обичам е ^^ | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 10:31 | |
| франки... i failed. epicly. тръгвам си в неделя (: | |
|  | | littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 10:44 | |
| ноооооооу !!!
Ще те вържем и няма да те пуснем ! | |

| Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 10:53 | |
| Апф. Everything is F*cked up situation. | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 11:53 | |
| вижте ся : D това е повод да си прекараме следващите дни още по-епично яко и да направим още по-яки снимки, за да можем да го помним, райт? ^^ | |

| Заглавие: Re: Frankie Чет 03 Сеп 2009, 12:19 | |
| | |
|  | | L_A_N_A Newbie

Age : 35 Брой мнения : 50 Location : Filipopolis Рейтинг : 0 Registration date : 04.09.2009
 | Заглавие: Re: Frankie Пон 07 Сеп 2009, 23:13 | |
| Хай Франки, je t'aime aussi  Иван много ми говори за теб.. незнам защо си мисли, че момче като теб би обърнало някакво внимане на обикновено момиче като мен.хD Както и да е, прочетох цялата ти тема(след като вчера Ванио за 461ви път ми говореше за теб), и първо искам и аз да ти благодаря, за форума и затова, че си събрал толкова много готини хора на едно място! След това ще кажа, че ще се радвам да се запозная с теб, ако някога идвам във Варна И понеже не искам да съм нахална от самото начало, ще ти задам само 3 въпроса.
1.Обичаш ли лешници в шоколада?
2.Ако някой се държи топло към теб, ти би ли се държал студено?
3.Ако те гушна, когато те видя (когато и да е) как ще реагираш или какво ще си помислиш? (тоест, ако ме виждаш за първи път и изобщо не ме познаваш още, а аз съм няква нахална и просто така те гушна без да питам ) PS: твоя ред за неудобните въпроси май е минал, но аз съм си директна по принцип и нямам нищо против и приятелите ми да са директни към мен.  | |
|  | | yosam Newbie

Age : 27 Брой мнения : 52 Location : Варна Интереси : Рок, рок, рок, баскетбол (или нещо подобно), танцуване, чат... Рейтинг : 0 Registration date : 07.09.2009
 | Заглавие: Re: Frankie Пон 07 Сеп 2009, 23:44 | |
| Sallut! Sa va? Не се познаваме, но ми стана любопитно Сори, ако някои от въпросите се повтарят ама 23 страници не можем да четем 1. Франсоа? Готино име, от къде е? (сигурно всеки те пита това  ) 2. Как се научи да свириш? 3. Акустична или елекрическа китара имаш? 4. Не те ли болят пръстите от струните? (това ми напомня за жалките ми опити да се справя с една китара) 5. Някакви други таланти освен музикалните? 6. Къде учиш? 7. Как изглежда стаята ти?  Спираме с въпросите, че много ни се спи и вече не можем да мислим... Au revoir! | |

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | |  | | RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 00:06 | |
| - L_A_N_A написа:
- Хай Франки, je t'aime aussi
 Ххе-хе  - L_A_N_A написа:
- Иван много ми говори за теб..
Прав бях, че има несподелени чувства към мен. - L_A_N_A написа:
- незнам защо си мисли, че момче като теб би обърнало някакво внимане на обикновено момиче като мен.хD
Лесно става.. пък и не съм уникален, нормален персън с готини интереси и странен лайф стайл.. по моя поръчка  - L_A_N_A написа:
- Както и да е,
А де, как е :Р - L_A_N_A написа:
- прочетох цялата ти тема
Интересно, май само аз не съм я чел цялата - L_A_N_A написа:
- и първо искам и аз да ти благодаря, за форума и затова, че си събрал толкова много готини хора на едно място!
И аз им благодаря, че са до мен  - L_A_N_A написа:
- След това ще кажа, че ще се радвам да се запозная с теб,
Хо, и аз, естествено  - L_A_N_A написа:
- ако някога идвам във Варна
 Аз ще трупясам в Пловдив и ще се запознаем, споко  - L_A_N_A написа:
- И понеже не искам да съм нахална от самото начало, ще ти задам само 3 въпроса.
Само с 3 няма да се задоволя, тъй че, може и още:Р - L_A_N_A написа:
- 1.Обичаш ли лешници в шоколада?
мммммда, хрупат яко^^ - L_A_N_A написа:
- 2.Ако някой се държи топло към теб, ти би ли се държал студено?
По принцип не съм студен, камоли към тези, които са топли с мен ;> - L_A_N_A написа:
- 3.Ако те гушна, когато те видя (когато и да е) как ще реагираш или какво ще си помислиш?
 И аз ще гушна и може ударим по 1-2 смайла  - L_A_N_A написа:
- (тоест, ако ме виждаш за първи път и изобщо не ме познаваш още
бла-бла.. готина си, личи си  - L_A_N_A написа:
- , а аз съм няква нахална и просто така те гушна без да питам
) готина+готино нахална, ко по яко да иска човек.. - L_A_N_A написа:
- PS: твоя ред за неудобните въпроси май е минал,
скоро пак  - L_A_N_A написа:
- но аз съм си директна по принцип и нямам нищо против и приятелите ми да са директни към мен.
 оо, при най-директния си, бейб - L_A_N_A написа:
 мир =) ---- - yosam написа:
- Sallut! Sa va?
мм, comsi comsa, merci. - yosam написа:
- Не се познаваме, но ми стана любопитно
аре ве;D - yosam написа:
- Сори, ако някои от въпросите се повтарят ама 23 страници не можем да четем
Че кой те кара:Р - yosam написа:
- 1. Франсоа? Готино име, от къде е? (сигурно всеки те пита това
) ами... египетско е, даже не е разшифровано. - yosam написа:
- 2. Как се научи да свириш?
С уста и силни пръсти - yosam написа:
- 3. Акустична или елекрическа китара имаш?
Акустична - yosam написа:
- 4. Не те ли болят пръстите от струните?
в началото, после свикваш  ) - yosam написа:
- (това ми напомня за жалките ми опити да се справя с една китара)
ммда, те са големи палавници.. немойш ги укротиш, дивотийки. - yosam написа:
- 5. Някакви други таланти освен музикалните?
правя страхотна баница, микроб know it. - yosam написа:
- 6. Къде учиш?
бхаха, у нас. - yosam написа:
- 7. Как изглежда стаята ти?
 Разфърляна, как... - yosam написа:
- Спираме с въпросите, че много ни се спи и вече не можем да мислим...
Нали, ня пауър. =) - yosam написа:
- Au revoir!
чал | |

| |  | | RockPlace Administrator

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 00:11 | |
| | |

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 00:13 | |
| | |

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 00:19 | |
| знам и така ще направя, просто станах да хапна, че къркоря  инак преди малко легнах ии ме събуди ... ;* | |

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 00:31 | |
| | |
|  | | Halinor Fan

| Заглавие: Re: Frankie Вто 08 Сеп 2009, 13:46 | |
| липсваш ми, шматко прекрасна =) сега нямам кого да снимам >____> | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Frankie  | |
| |
|  | | | Frankie | |
|
Similar topics |  |