Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
Заглавие: Def Leppard (Rock,Heavy Metal) Чет 17 Юли 2008, 16:12
В състава ѝ влизат Джо Елиът (Joe Elliott) — вокал, Пийт Уилис (Pete Willis) — китара (до 1981 г.), Фил Колън (Phil Collen) — китара (след 1982 г.), Стив Кларк (Steve Clark) — китара, Рик Савидж (Rick Savage) — бас, Рик Алън (Rick Allen) — ударни. Групата е една от младите английски хеви метъл банди, които привличат вниманието на публиката през 80-те. Известност добива още с първото си EP "Getcha Rocks Off" (1978), последвано от турне в САЩ.
В началото на 80-те издават още два албума, които поради една или друга причина не придобиват известност. След издаването на култовият албум "Pyromania" 1983 групата става изключително известна албума става 7 пъти платинен. През тези години Деф Лепард поставят началото на новият по модерен начин на свирене и пеене в рок музиката. През 1983 година Пийт Уилис е отстранен от групата заради честите му злоупотреби с алкохола.
Последната промяна е направена от FRANKIE на Пет 08 Авг 2008, 00:59; мнението е било променяно общо 1 път
Puppet Master Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Def Leppard (Rock,Heavy Metal) Чет 17 Юли 2008, 16:16
Имат страхотни парчета, но поиздадоха малко багажа след 92ра.Но все пак -свирят с хъс,което ми допада изключително много
Времето може да покаже, че най-голямата ми грешка е било да си замина от концерта когато почнаха да им разместват сцената за да излязат Def Lepard на своята. Те са велики и винаги можеш да разчиташ на тях да те надъхат.
Но за конкретния концерт - м/у Def Lepard и гадже с бронхопневмония... sorry guys, you'll rock me another time.
heart Advanced
Age : 29 Брой мнения : 122 Рейтинг : -1 Registration date : 29.10.2008
Времето може да покаже, че най-голямата ми грешка е било да си замина от концерта когато почнаха да им разместват сцената за да излязат Def Lepard на своята.
Уф, още съжалявам, че се раздадох докрай за Уайтснейк и когато излязоха Деф вече бях вир-вода мокра (имах неблагоразумието да отида на концерта с черна рокля, която се сещате на какво стана), с прегракнало гърло, изморена, гладна и кво ли още не ;D Няма да забравя как треперех полузаспала и се чудех струва ли си да стоя още, та малко след като изсвириха Hysteria, вече ме нямаше Ако някой е останал до края, моля ви се, кажете ми дали са изпълнявали Two steps benihd И в двата случая би ми станало кофти, но поне искам да знам ;D Супер много се надявам да дойдат пак и този път да ги уважа както подобава...
pi.di. Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 230 Интереси : Булшитване Рейтинг : 0 Registration date : 04.11.2009
ОТ ДВЕ ГОДИНИ Е НЯМАЛО МНЕНИЕ ЗА ЕДНИ ОТ ИДОЛИТЕ НА БРИТАНСКИЯ РОК??! Та това са реалните Класици. Хората, изпълнили Pour Some Sugar On Me, Love Bites, Let's Get Rocked, Animal, Photograph, Rock Of Ages, Two Steps Behind, мамка му. Не ги мислех за толкова подценени. Велика група!
w_h_i_t_e_s_n_a_k_e Advanced
Age : 28 Брой мнения : 156 Location : Плевен Интереси : музика... Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
Ми всъщност филмът не е чак толкова добър. да, представя историята им по интересен начин и без излишни заобиколки, но... все още не знам какво точно, но нещо му липсва на филма.
А групата..мислех, че съм писала вече, че са ми любимци. о.О whateveeeer..
обичам ги, обожавам ги.. няма такива колеги.. не, те не са просто колеги, те са приятели и тва го доказва всичко, което са преживяли заедно.. Музиката им е върховна. Експериментират и им се кефя. Мога да ги слушам във всяко едно настроение - имат песни за всичко. : D Не ми се е случвало да изпитвам такова нещо към музикална група. о.О weird!
Кефя им се и на това, че си признават, че са комерсиални. Джо казва: "Да, ние сме комерсиална група и никога не сме го крили." И после разкрива формулата на успеха на албумите: няколко комерсиални хита, една или две прочувствени балади и така.. ^^
Всъщност винаги са били подценявани. А заслужават толкова много.
denityyy666 Fan
Age : 29 Брой мнения : 447 Location : Пловдив Интереси : Психология, фотография, музика, литература! :) Рейтинг : 0 Registration date : 03.12.2009
Age : 27 Брой мнения : 307 Location : Пловдив Интереси : Търсене на нещо по-голямо Рейтинг : 9 Registration date : 23.05.2010
Заглавие: Re: Def Leppard (Rock,Heavy Metal) Пет 28 Юни 2013, 18:48
Една велика група която завинаги ще остане в сърцето ми и в плейлиста ми, думите не са достатъчни за да се опише тази група, Steve Clark ми е един от най-любимите китаристи, дори в момента си ги слушам .
Поздрав за всички фенове (и фенки) на тази прекрасна група