|
| | Руто | |
|
+104Purblindd Frankie Roll Ralie sad_but_true_ Thor luna_lovegood Любс !? Katie_Rock Мо7о_ейнджъл Fofo0 Thoughtless EmmyCannibal Petar Motörhead deathrose Доцент Бинева VampireHeart Panda_ tania_92lp Agent Orange PooH Enough Ане Gunslinger^^ Fr0st NoVa midnight walker TheTrooper motorrbreath confined Different~girl fn.0.rd Fallen Angel Йен Kaamos Downingtn Жоро ~different Adept Nienor 4eh1l nikoletito H3r3tiC Линн .Sshizophrenia. Storm Стеф Бавен_Клошар stunnka Pubstomper Shit_For_Brainss Clark Rashugun irrealiste Zupaman Almos7_GoD Selene [KTFB] "Рури" Icarus Лили. I Cum Blood ! Zack fiction-worthy wind Apple antani CrazyGoD Кент Железен eMm Вилито urge.to.smoke Kecko_pld Phantom 1912 Fre3domfighter balduran nameless Щорко krissa fReAkY` Ania D(emo)n_Hunter remy RockPlace dark_soul bellz CrazY Bryan Марто! Алфонсин Немезида littleMICROBE vurkolak4y fonix Илмари Opheliac Влади Пате In_Flames91 wolf-eyes Мия Вильо. Ади_Психаря Puppet Master temples of death Руто 108 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Руто Пет 02 Яну 2009, 00:06 | |
| First topic message reminder :Много обичам да се описвам, но проблемът ми е че все не знам от къде да започна, понеже съм една голяма О, дето не можеш да й хванеш нито началото, нито края. Всъщност нулата изобщо не е никакво число, а даже напротив –тя е най-малкото и най-голямото число едновременно....сама по себе си е нищо, но я сложете десет нули след единицата и ще видите за какво иде реч  Казвам се Руен, но не съм кръстен нито на реката, нито на върха, които носят същото име. Руен е славянският месец септември, така че пак съм на далавера –докато някои хора имат имен ден, аз имам имен месец! Ха кажете сега как да не се чувствам специален Според майка ми съм бил ужасно дете...и аз имам такива спомени! В момента съм на 32 години, но понеже ми липсват първите 2 х 7, реално съм на 18, освен ако пак не съм объркал сметките –хич ме няма с цифрите, но затова пък думите си ме обичкат Мечтател съм, но не и фантазьор (е, ако изключим секса де). Обикновено съм неразбран, но пък доста хора ме обичат, както и аз,струва ми се, обичам повече хора, отколкото мене ме обичат, тъй че няма от какво да се оплаквам. Страхувам се от лошите хора, от собствената си посредственост и от... Бога! Не съм съвършен и не очаквам от никого да бъде съвършен, но си има граници на търпимост все пак. Някои мои приятели ме обвиняват в прекалена скромност, а други –че съм прекалено добър с другите и твърде лош със себе си...то май е едно и също... Спирам до тук, щото като всяка нула нямам начало и край и мога да продължа да си се описвам до Второто пришествие... Много обичам въпросите, особено онези,трудните... и да знаете –никога не лъжа без основателна причина 
Последната промяна е направена от Руто на Чет 08 Апр 2010, 15:01; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | |  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:00 | |
| Няма да те питам с какво ще ме запомниш защото съм още на 15 като стана на 30 години сериозен човек,тогава ще те питам.Сега ще те питам колко най-много шота текила си обръщал? | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:15 | |
| Макар и на 15, все пак имам с какво да те запомня. Пък си ми и любимият съфорумник...  Така: Ти си спамерчето на форума, което (невероятно, но факт) Модераторите обичат.  Когато прочета твой коментар, се хиля като идиот.  Ще те запомня още с прямотата ти: каквото ти е в сърцето, това ти е на езика. С каква засилка ми се мяташ на врата, когато ме посрещате на гарата във Варна. Ослепителната ти усмивка, която, Бог знае защо, не харесваш. Сладур си (казах го на момче  - все едно не съм го написал това).  С бързото ти говорене. Ти си моето братче. На въпроса за шотовете: Нямам идея... или по-скоро спомен... 
Последната промяна е направена от Руто на Пет 31 Юли 2009, 15:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:20 | |
|  мерси брате след 15 години пак ще те питам аа за шотовете аз на 6тия съм долу  после главата ми е океква направо кашон  като мисля и ме боли  | |
|  | | nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:25 | |
| а ти си изключителен спамер  | |
|  | | nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:27 | |
| Кой го каза..хауевър не му е мястото тука да го комантираме | |
|  | | Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:29 | |
| Лиспваш ми...МНОГО! Странно ми е, че няма да те има в България...на мен ми е странно, че си в Пловдив, но все тая. Чувствам те така сякаш съм те познавала цял живот, но официално сме се запознали преди половин година. Ти си уникален човек и се радвам, че се познаваме. Просто оставяш някаква следа в мен, която няма да може да се заличи с нищо (не, че искам да се заличава) Научи ме на адски много неща... очаквай следващия път да ти изкоча от някъде с "Може ли да те гушна?"  | |
|  | | Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:37 | |
| всички обичат Ру  | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:40 | |
| @Аня: Трогнат съм. Просълзих се чак... Благодаря ти за топлите думи. И да, разбира се, че можеш да ме гушнеш.  @Ади: Хохохо, спомням си само как успях да кажа ААА, когато отворих вратата и те видях застанала на прага. Всъщност исках да кажа нещо по-дълго, като: "Ади, ама и ти ли си тук!?", но успях да произнеса само първата буква. Като се замисля, Аня също започва с "А", така че реакцията ми май пак ще е едно дъъълго "АААААААА" и опулени очи... Обичам виииии  | |
|  | | Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:49 | |
| Мен ме е яд само, защото имам беден речник и това, което ти казвам е съвсем малка част от това, коетоизпитвам!
Когато стана велика и известна и изнасям речи винаги ще те споемнавам :Д | |

| |  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 12:58 | |
| Аня, не се подценявай - богат си ти е речникът, просто си малко... хм, стеснителна? Ади, ще ти издам една тайна: Ще успееш да ме събориш, ако се целиш в запалката ми.  | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 15:43 | |
| - Ру написа:
- винаги съм се чудел коя от вас двете с Ади има повече мои запалки.
Завиждате ли си, или си менкате повтарящите? Кое твое посещение във Варна понесе най-много загуби откъм запалки?  | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 15:54 | |
| На първото идване с Ваньо на 17. 01. - тогава още не бях подготвен за тези хищници и направо ме оглозгаха откъм запалки.  | |
|  | | CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 19:58 | |
| | |

| Заглавие: Re: Руто Пет 31 Юли 2009, 20:33 | |
| Благодаря за поздрава - това са все любими мои песни.  Знаеш ли, учудващо е без колко много неща може да живее човек и как само без едно умира, не само телесно, а и душевно и духовно - липсата на Любов е истинската смърт. Наистина знам колко много ме обичаш, както и ти знаеш аз колко много те обичам и затова е без значение дали съм на час път от теб, дали на светлинни години, дали някъде другаде във времето - Любовта е всепроникновенна и вечна. Тя свързва душите така щото дори и тези, стигнали полянката в края на пътя, са на един лъч разстояние от всички. Това всъщност е идеята за Бога и неговата вездесъщност - Бог е Любов и е навсякъде и е вечен и в него ние сме едно и никой и нищо не може да ни раздели. Но да не се отплесвам твърде много в религиозна тематика. За всички вас, приятели мои. Обичам ви!  | |

| Заглавие: Re: Руто Съб 01 Авг 2009, 12:34 | |
| ^_^ И отново-обичам те, Ру, най-лошото ти качество е, че не си от Варна. Любима песен на Куин..? | |
|  | | antani Unique

Age : 28 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Руто Съб 01 Авг 2009, 12:38 | |
| - Bryan написа:
- всички обичат Ру
 прав си ! аз не знам и непознавам човек който да не обича Руто? Ру през целия си живот е нямал врагове, само приятели  | |

| Заглавие: Re: Руто Съб 01 Авг 2009, 12:42 | |
| @ antani Имал съм врагове бе. Човек без врагове не е личност. | |
|  | | Алфонсин Great

Age : 28 Брой мнения : 245 Location : нявсякъде, но повече никъде Рейтинг : 14 Registration date : 05.02.2009
 | Заглавие: Re: Руто Съб 01 Авг 2009, 22:41 | |
| - Цитат :
- Човек без врагове не е личност.
Защо мислиш така?  | |
|  | | "Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Руто Нед 02 Авг 2009, 10:34 | |
| хелоУ хД -би ли искал да се върнеш назад във времето,но под формата на животно?? -ако да какво? -фъстъци или орехи? -да свириш или да пееш? /отказвам се вече да съм Ру..вече нз к'ва съм..някоя ;д/ | |

| |  | | "Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | |  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Руто  | |
| |
|  | | | Руто | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |