|
| | Руто | |
|
+104Purblindd Frankie Roll Ralie sad_but_true_ Thor luna_lovegood Любс !? Katie_Rock Мо7о_ейнджъл Fofo0 Thoughtless EmmyCannibal Petar Motörhead deathrose Доцент Бинева VampireHeart Panda_ tania_92lp Agent Orange PooH Enough Ане Gunslinger^^ Fr0st NoVa midnight walker TheTrooper motorrbreath confined Different~girl fn.0.rd Fallen Angel Йен Kaamos Downingtn Жоро ~different Adept Nienor 4eh1l nikoletito H3r3tiC Линн .Sshizophrenia. Storm Стеф Бавен_Клошар stunnka Pubstomper Shit_For_Brainss Clark Rashugun irrealiste Zupaman Almos7_GoD Selene [KTFB] "Рури" Icarus Лили. I Cum Blood ! Zack fiction-worthy wind Apple antani CrazyGoD Кент Железен eMm Вилито urge.to.smoke Kecko_pld Phantom 1912 Fre3domfighter balduran nameless Щорко krissa fReAkY` Ania D(emo)n_Hunter remy RockPlace dark_soul bellz CrazY Bryan Марто! Алфонсин Немезида littleMICROBE vurkolak4y fonix Илмари Opheliac Влади Пате In_Flames91 wolf-eyes Мия Вильо. Ади_Психаря Puppet Master temples of death Руто 108 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Руто Пет 02 Яну 2009, 00:06 | |
| First topic message reminder :Много обичам да се описвам, но проблемът ми е че все не знам от къде да започна, понеже съм една голяма О, дето не можеш да й хванеш нито началото, нито края. Всъщност нулата изобщо не е никакво число, а даже напротив –тя е най-малкото и най-голямото число едновременно....сама по себе си е нищо, но я сложете десет нули след единицата и ще видите за какво иде реч  Казвам се Руен, но не съм кръстен нито на реката, нито на върха, които носят същото име. Руен е славянският месец септември, така че пак съм на далавера –докато някои хора имат имен ден, аз имам имен месец! Ха кажете сега как да не се чувствам специален Според майка ми съм бил ужасно дете...и аз имам такива спомени! В момента съм на 32 години, но понеже ми липсват първите 2 х 7, реално съм на 18, освен ако пак не съм объркал сметките –хич ме няма с цифрите, но затова пък думите си ме обичкат Мечтател съм, но не и фантазьор (е, ако изключим секса де). Обикновено съм неразбран, но пък доста хора ме обичат, както и аз,струва ми се, обичам повече хора, отколкото мене ме обичат, тъй че няма от какво да се оплаквам. Страхувам се от лошите хора, от собствената си посредственост и от... Бога! Не съм съвършен и не очаквам от никого да бъде съвършен, но си има граници на търпимост все пак. Някои мои приятели ме обвиняват в прекалена скромност, а други –че съм прекалено добър с другите и твърде лош със себе си...то май е едно и също... Спирам до тук, щото като всяка нула нямам начало и край и мога да продължа да си се описвам до Второто пришествие... Много обичам въпросите, особено онези,трудните... и да знаете –никога не лъжа без основателна причина 
Последната промяна е направена от Руто на Чет 08 Апр 2010, 15:01; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | |  | | Icarus Newbie

Брой мнения : 19 Интереси : Идеи, които променят деня Рейтинг : 10 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 11:13 | |
| Хах- и на мен ми е любим мамент как си събира потомството в кашон, завърта го и го прасва в стената  Нищо, теб може да те удря с бухалката по каската! | |
|  | | Ади_Психаря Rockplacer

| |  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 11:29 | |
| Абе вие първо ме сватосайте, че после ме бащосвайте.  | |

| |  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 13:12 | |
| I never meant to make you sad... any of you...  | |

| |  | | irrealiste Great

Age : 29 Брой мнения : 352 Location : Варна /из прашни улици някакви/ Интереси : комбинацията между човка, криле, опашка, рога, хриле, нокти, люспи и копита, не помага, ако кандидатстващ в клуб по интереси Рейтинг : 6 Registration date : 27.12.2008
 | Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 13:31 | |
| привет (:
вярващ ли си? защо? раят и адът според теб въпрос на избор ли са? случвало ли ти се е нещо или мисълта за него, да ти пречи да заспиш? | |
|  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 13:47 | |
| - Ади_Психаря написа:
-
То ти не можеш. *вади торбичката с въпросите*
Любим мит от древногръцката митология? Имаш ли снимки от детството си? Обичаш ли да гледаш стари снимки? Къде се виждаш след 5 години? А след 10? 1. Орфей и Евридика (въпреки, че съм по-склонен да вярвам, че това си е чисто тракийска митология, която елините са си присвоили). 2. Имам, но са на хартиен носител. 3. Обичам, макар че понякога ме натъжава. 4/5. Into the unknown... - irrealiste написа:
- привет (:
вярващ ли си? защо? раят и адът според теб въпрос на избор ли са? случвало ли ти се е нещо или мисълта за него, да ти пречи да заспиш? 'Драстее  Вярвам! 1. Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.
2. И в един Господ Иисус Христос, Сина Божий, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез Когото всичко е станало.
3. Който заради нас, човеците, и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Светаго и Дева Мария и стана човек.
4. И бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан.
5. И възкръсна в третия ден, според Писанията.
6. И възлезе на небесата и седи отдясно на Отца.
7. И пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството Му не ще има край.
8. И в Духа Светаго, Господа, Животоворящия, който от Отца изхожда, Комуто се покланяме и го славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.
9. В едната, света, вселенска (съборна) и апостолска Църква.
10. Изповядвам едно кръщение за опрощаване на греховете.
11. Чакам възкресение на мъртвите.
12. И живот в бъдещия век! Амин.Защо ли? Защото човекът е така създаден, че да вярва. И както казва св. Йоан Златоуст: "Не е трагедия, че човек няма да вярва в Бога, а че когато не вярва в Бога, вярва в каквото и да е!". Адът и Раят са СъдБоговното следствие от избора, който правим и отговорността, която носим като квинтесенция на свободата, която имаме като човеци. По-често ми се случва да не мога да заспя, понеже съм си натъпкал търбуха точно преди лягане, но се е случвало да не мога да заспя и от душевни терзания. | |
|  | | irrealiste Great

Age : 29 Брой мнения : 352 Location : Варна /из прашни улици някакви/ Интереси : комбинацията между човка, криле, опашка, рога, хриле, нокти, люспи и копита, не помага, ако кандидатстващ в клуб по интереси Рейтинг : 6 Registration date : 27.12.2008
 | Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 14:00 | |
| интересно, наистина. винаги ми е любопитно да чуя различни мнения по този въпрос. а какво ти е мнението тогава за агностиците? | |

| Заглавие: Re: Руто Сря 19 Авг 2009, 14:08 | |
| Агностиците ВЯРВАТ, че Бог не може да се достиге и проумее от разума, следователно не съществува. Грешката им е, че смесват знанието с вярата. В крайна сметка вярват в "каквото и да е". | |
|  | | Rashugun Epic

Брой мнения : 674 Location : Long ago in a northern land.. Рейтинг : 6 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 18:25 | |
| Култов рейтинг 234  | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:10 | |
| | |
|  | | Алфонсин Great

Age : 29 Брой мнения : 245 Location : нявсякъде, но повече никъде Рейтинг : 14 Registration date : 05.02.2009
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:16 | |
| ейййцццц на първата снимка изглеждаш на 17-18, честно!!! | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:22 | |
| Снимка 1: Хлапето. Снимка 2: Чудовището. Снимка 3: Купонджията. Снимка 4: Интелектуалецът.
Четири от моите същности. | |

| |  | | Алфонсин Great

Age : 29 Брой мнения : 245 Location : нявсякъде, но повече никъде Рейтинг : 14 Registration date : 05.02.2009
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:33 | |
| - Raven написа:
- Снимка 1: Хлапето.
Снимка 2: Чудовището. Снимка 3: Купонджията. Снимка 4: Интелектуалецът.
Четири от моите същности. Айде, айде, не се оправдавай, само искаше да се изфукаш с маската и с очилата...  | |
|  | | antani Unique

Age : 28 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:35 | |
| Ру едва ли ще имаш, но кой знае... Да имаш някаква снимка както си бий тийн 16-17? Едва ли на компа или от сорта..а бе на която си най-млад качи и кажи колко годишен си ма нея  | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 22:43 | |
| - Ади_Психаря написа:
- На третата си голям гангстер.
А колко същности имаш? Че аз съм си гангстер, но с ума... Колко същности ли? Аз самият си нямам и идея... - Алфонсин написа:
- Raven написа:
- Снимка 1: Хлапето.
Снимка 2: Чудовището. Снимка 3: Купонджията. Снимка 4: Интелектуалецът.
Четири от моите същности. Айде, айде, не се оправдавай, само искаше да се изфукаш с маската и с очилата...  Че то едното не противоречи на другото. - antani написа:
- Ру едва ли ще имаш, но кой знае...
Да имаш някаква снимка както си бий тийн 16-17?
Едва ли на компа или от сорта..а бе на която си най-млад качи и кажи колко годишен си ма нея  Ще трябва да си сканирам малко снимки от моето тийнейджърство... по-стари снимки от две години назад нямам - сорка. | |
|  | | Марто! Unique

Age : 111 Брой мнения : 802 Location : At Home Рейтинг : 48 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 23:07 | |
| Снимка 2 РЛЗ!!!!!!!!! Като Фантома от операта сии... Като я видях и почна да ми се върти в главата "In sleep he sang to me, In dreams he came that voice wich calls to me and speaks my name" И т.н | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 23:29 | |
| | |
|  | | Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 23:30 | |
| Брато, четвъртата снимка, приличаш на баща ми, от предините снимки... ау-ау  | |

| |  | | nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 23:35 | |
| Олелее, очите на Антъни ?  ;D | |

| Заглавие: Re: Руто Чет 20 Авг 2009, 23:39 | |
| Кажете ми, че са фотошопирани. :д Или...барнати с Пейнт, сорт ъф.. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Руто  | |
| |
|  | | | Руто | |
|
Similar topics |  |