Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Руто Пет 02 Яну 2009, 00:06
First topic message reminder :
Много обичам да се описвам, но проблемът ми е че все не знам от къде да започна, понеже съм една голяма О, дето не можеш да й хванеш нито началото, нито края. Всъщност нулата изобщо не е никакво число, а даже напротив –тя е най-малкото и най-голямото число едновременно....сама по себе си е нищо, но я сложете десет нули след единицата и ще видите за какво иде реч Казвам се Руен, но не съм кръстен нито на реката, нито на върха, които носят същото име. Руен е славянският месец септември, така че пак съм на далавера –докато някои хора имат имен ден, аз имам имен месец! Ха кажете сега как да не се чувствам специален Според майка ми съм бил ужасно дете...и аз имам такива спомени! В момента съм на 32 години, но понеже ми липсват първите 2 х 7, реално съм на 18, освен ако пак не съм объркал сметките –хич ме няма с цифрите, но затова пък думите си ме обичкат Мечтател съм, но не и фантазьор (е, ако изключим секса де). Обикновено съм неразбран, но пък доста хора ме обичат, както и аз,струва ми се, обичам повече хора, отколкото мене ме обичат, тъй че няма от какво да се оплаквам. Страхувам се от лошите хора, от собствената си посредственост и от... Бога! Не съм съвършен и не очаквам от никого да бъде съвършен, но си има граници на търпимост все пак. Някои мои приятели ме обвиняват в прекалена скромност, а други –че съм прекалено добър с другите и твърде лош със себе си...то май е едно и също... Спирам до тук, щото като всяка нула нямам начало и край и мога да продължа да си се описвам до Второто пришествие... Много обичам въпросите, особено онези,трудните... и да знаете –никога не лъжа без основателна причина
Последната промяна е направена от Руто на Чет 08 Апр 2010, 15:01; мнението е било променяно общо 5 пъти
Автор
Съобщение
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: Руто Пон 08 Мар 2010, 17:06
Ахахахахаха... не мога... колко пъти съм го гледал и продължавам да се задавям от смях всеки път. КУЛТ!
Доцент Бинева Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 08 Мар 2010, 21:45
Еее, не това не е истина... такъв смях падна, че чак замалко да падна Нее, луди сте просто, т'ва коя година е бре
Руто Administrator
Age : 29 Брой мнения : 243 Location : The Town of mainite Рейтинг : 0 Registration date : 25.12.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 08 Мар 2010, 22:26
Администароре, Руто, та да те питам в събота до колко часа беше в параграфа, че не съм те видял?!
Руто Administrator
Заглавие: Re: Руто Пон 08 Мар 2010, 22:40
До към 4 - 5, не съм много сигурен.
pi4estiq Great
Age : 29 Брой мнения : 243 Location : The Town of mainite Рейтинг : 0 Registration date : 25.12.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 08 Мар 2010, 22:41
Ми следващия път, ако се видим..
Rashugun Epic
Брой мнения : 674 Location : Long ago in a northern land.. Рейтинг : 6 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 00:16
Добър вечер, Уважаеми Цезаре! ;P
Как точно се четат "Quo vadis" и "Quo vado ego, tu non potes venire" ;д Кое е първо, идеите или материята? Можеш ли да ми изброиш петте литосферни плочи в Азия? Имаш ли снимка с вързана коса? Плащаш ли си данъците, лол? 1. Коя песен би желал да чуваш,когато се събуждаш? 2. Коя песен би желал да чуваш,когато заспиваш? 3. На коя песен би желал да се влюбиш? 4. На коя песен би се оженил/омъжил? 5. На коя песен би се самоубил? 6. На коя песен би желал да те погребат? 7. На коя песен би правил секс? 8. На коя песен би мечтал? 9. На коя песен би плакал? 10. На коя песен би излял целия си гняв? 11. На коя песен би се спукал от лигня? 12. Коя песен би посветил на най-красивия за теб човек? 13. С коя песен би желал да те свързват? /въпросите от една тема, дето ти не си и отговорил, а на мен ми е интересно / Любимото ти българско женско име? Кой човек ти е повлиял най-много през живота ти? Какво е първото нещо, което ти хрумва, щом прочетеш "пръчката ще заиграее.." ? Кой слон тежи 15 кг?
Изриват ме от компютъра, тъй че дотука /:
Поздрав.
Руто Administrator
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 12:52
Avenger написа:
Добър вечер, Уважаеми Цезаре! ;P
Пропусна "dormituri te salutant".
Avenger написа:
Как точно се четат "Quo vadis" и "Quo vado ego, tu non potes venire" ;д
"кво вадис" и "кво вадо его, ту нон потес венире"
Avenger написа:
Кое е първо, идеите или материята?
Няма да пренаписвам Платон, затова само като твърдение ще кажа: Идеите са реалността, материята - тяхната сянка.
Avenger написа:
Можеш ли да ми изброиш петте литосферни плочи в Азия?
Благодаря ти, че обогати знанието ми за нещата, които не знам.
Avenger написа:
Имаш ли снимка с вързана коса?
Нямам, но ще направя нещо по въпроса.
Avenger написа:
Плащаш ли си данъците, лол?
Ама разбира се...
Avenger написа:
1. Коя песен би желал да чуваш,когато се събуждаш?
Uriah Heep - Easy Livin'
Avenger написа:
2. Коя песен би желал да чуваш,когато заспиваш?
Bon Jovi - I'll Sleep When I Am Dead
Avenger написа:
3. На коя песен би желал да се влюбиш?
Twisted Sister - Love Is For Suckers
Avenger написа:
4. На коя песен би се оженил/омъжил?
HIM - Funeral Of Hearts
Avenger написа:
5. На коя песен би се самоубил?
Queen - Who Wants To Live Forever
Avenger написа:
6. На коя песен би желал да те погребат?
Iron Maiden - No Prayer For The Dying
Avenger написа:
7. На коя песен би правил секс?
WASP - Animal (I F*ck Like A Beast)
Avenger написа:
8. На коя песен би мечтал?
Aerosmith - Dream On
Avenger написа:
9. На коя песен би плакал?
Patrizio Buanne - Parla Piu Piano
Avenger написа:
10. На коя песен би излял целия си гняв?
Pantera - Mouth Of War
Avenger написа:
11. На коя песен би се спукал от лигня?
Sex Pistols - Anarchy In The UK
Avenger написа:
12. Коя песен би посветил на най-красивия за теб човек?
Nazareth - Love Hurts
Avenger написа:
13. С коя песен би желал да те свързват?
AC/DC - Hail Caesar
Avenger написа:
/въпросите от една тема, дето ти не си и отговорил, а на мен ми е интересно / Любимото ти българско женско име?
Миролюба
Avenger написа:
Кой човек ти е повлиял най-много през живота ти?
Не мога да отговоря на този въпрос, понеже най-силното влияние е настоящото, но пък миналото също е било настоящо. През различните етапи от живота ми са ми повлиявали различни хора и за всеки един от тях мога да кажа, че към съответния момент ми е повлиял най-много.
Avenger написа:
Какво е първото нещо, което ти хрумва, щом прочетеш "пръчката ще заиграее.." ?
Самият аз се учудих, че вулгарната асоциация беше втора. Първата мисъл беше "класен ръководител".
Avenger написа:
Кой слон тежи 15 кг?
Този който тежи 15 кг.
Avenger написа:
Поздрав.
Благодаря. Пак уцели с поздрава.
Бавен_Клошар Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 13:04
Руто написа:
Avenger написа:
Тук с Ррруто сме единодушни Спор няма... перфектната песен за случая
(може и Хиподил - Клитор-н оргаз-м, но това само ако го правиш с клоун... клоунка)
Как си Ру? Ъъъъ освен събота и неделя сега ще почиваш ли? (априлската ваканция?)
Оставям те, че сигурно си зает Чаооо
Руто Administrator
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 13:18
Бавен_Клошар написа:
Руто написа:
Avenger написа:
Тук с Ррруто сме единодушни Спор няма... перфектната песен за случая
Амчи къ
Бавен_Клошар написа:
Как си Ру?
Бавен_Клошар написа:
Ъъъъ освен събота и неделя сега ще почиваш ли? (априлската ваканция?)
Няма ваканции за мен, но ще гледам да дойда да ви видя през априлската.
Rashugun Epic
Брой мнения : 674 Location : Long ago in a northern land.. Рейтинг : 6 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 19:30
Както ги обогатих, така и ще ги намаля, като междувременно ще увелича знанието за нещата, които знаеш.
Добре че даскалката ми по география не е регната тук.
Avenger написа:
Слушал ли си Poisonblack, мнение?
Не съм, но ще видя за какво става дума.
Avenger написа:
Помня, че някъде беше признал, че вече имаш хомосексуално преживяване зад гърба си - разкажи.
Баси, другия път ще внимавам повече какво си признавам. Подробностите ги оставям на въображението ти.
Adept Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 20:42
Руто, желаеш ли да станеш секс символ? Скоро да идвам ли да ти мия чиниите? А текилата ще ме чака ли в хладилника? Сладък ли съм? А ти сладък ли си? Какво е действието - СЛАДУРСТВАМ?
You!
Rashugun Epic
Заглавие: Re: Руто Пон 15 Мар 2010, 21:38
Руто написа:
Подробностите ги оставям на въображението ти.
Ти ми дай поне груб материал, върху който да си представя подробностите...
Шести поздрав за днес ;D
Phantom 1912 BULTRAS
Age : 33 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
Заглавие: Re: Руто Вто 16 Мар 2010, 00:17
Какъв искаше да станеш като малък? Кога се напи за първи път? Какъв щеше да е животът ти без Rock Place? Кога ще пием заедно и ще се усамотим двамцата да си лафим?
Руто Administrator
Заглавие: Re: Руто Вто 16 Мар 2010, 00:32
Fenrir написа:
Руто, желаеш ли да станеш секс символ?
Че аз съм си.
Fenrir написа:
Скоро да идвам ли да ти мия чиниите?
Крайно време е, пак се напълни пущината.
Fenrir написа:
А текилата ще ме чака ли в хладилника?
Много ясно. След това банята и терасата са си твои.
Fenrir написа:
Сладък ли съм?
Като мен.
Fenrir написа:
А ти сладък ли си?
Като теб.
Fenrir написа:
Какво е действието - СЛАДУРСТВАМ?
Аз и ти на обществено място.
Avenger написа:
Руто написа:
Подробностите ги оставям на въображението ти.
Ти ми дай поне груб материал, върху който да си представя подробностите...
Пощади ме, моля те.
Avenger написа:
Шести поздрав за днес ;D
10х man.
Phantom 1912 написа:
Какъв искаше да станеш като малък?
Голям
Phantom 1912 написа:
Кога се напи за първи път?
През 1992. Описал съм го по-подробно в темата как сме се просветлили в праведната музика.
Phantom 1912 написа:
Какъв щеше да е животът ти без Rock Place?
За щастие няма как да знам.
Phantom 1912 написа:
Кога ще пием заедно и ще се усамотим двамцата да си лафим?