| littleMICROBE | |
|
+95Frankie Roll Blaze Zombiecupcake Agent Orange TripleBrutal Илмари antani Imperial tania_92lp Fr0st NoVa MeTaLmAsTeR deathrose Gunslinger^^ LoaDinG Fofo0 Ralie Mycaka EmmyCannibal Devils.Reject Petar Motörhead Cheshire Cat Хаджи Ане MaDe In HeLL ~different Лили. Purblindd VampireHeart Kryptonite Бавен_Клошар Katie_Rock Adept Доцент Бинева Storm nikoletito ФЛУ. StormCrow Жоро .Sshizophrenia. Phantom 1912 Mannie H3r3tiC Unlimit3d (s)Ain't Chaos! slash.. Halinor nutty Dizzle_Wizzle Pocket Full Of Stars Влади debora Мо7о_ейнджъл Zupaman Стеф Clark Selene Fre3domfighter Zack Puppet Master Несс Вилито Downingtn Kecko_pld Кънчо BlazeOfGlory Bubble Кент Щорко outrage <.LeX. > remy Немезида Brightly Марто! D(emo)n_Hunter balduran PooH Абсент Opheliac RockPlace eMm nameless vengeance Руто CrazY Bryan Ania Мия Вильо. Ади_Психаря Kaamos Tincheto_ littleMICROBE Пате 99 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
 | Заглавие: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:33 | |
| @Микроба: Знам ко си мислиш - "как подяволите успях да си помисля, че той са бъзика?" Трябваше да разпиташ предишните жертви на мойта скука. А сега @ всички други:  Здрасти, Казвам се Евгения и съм на 16годишно пънк ска фенче от истинската столица на бг - Варна. Всъщност съм от Узбекистан, според Франки, и Украйна в реалността. Не знам какво да кажа за себе си, затва Они ме заплаши, че ще ми напише той темата. Не му повярвах. Вече ще знам по-добре. Уча в Музикалното... всъщност по-скоро го посещавам, щото всички знаете, че ученето не ми е приоритет, дори това да означава, че тате ще ми прибере монитора и аз ще изчезна за месеци наред от Рокплейс сцената. Пързалям се като про, и тва побърква някои фенове на паданията, които желаят да останат анонимни. По принцип тези теми вървят по метода "Вие питате - аз ви отговарям", ама понеже не ми пука особено за вас, ще сменим правилата малко. Всеки който знае нещо за мен... или си е измислил нещо за мен, може спокойно да го пише в таз тема. Ако зададете въпрос - очаквайте Онибака да ви отговори с някаква изумителна история от житейския ми път, която отначало ще е трудно да повярвате, но после ще свикнете. Малко хора примерно знаят или вярват, че... ... аз съм първата жена космонавт... с чувство за хумор, предишните бяха само сухарки. ... аз играх R2D2 в Междузвездни войни. ... свирех в пънк ска групата "Микроба, Бацила и Пешо", но Бацила разболя Пешо и сега планирам соло кариера. ... Рокплейс беше моя идея, но Франки ми я открадна. Мерси за вниманито и участието  |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:36 | |
| | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:40 | |
| | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:49 | |
| |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:52 | |
| почти ... аз играх R2D2 в Междузвездни войни. ... Рокплейс беше моя идея, но Франки ми я открадна. това беше тайна  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 13:53 | |
| От Они и неговите тайни агенти и психични разстройства тайни няма. |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 14:02 | |
| Микроб, айде на разходка виж кво е хубаво времето?:-) | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 14:08 | |
| микфоб е болен и го мързи : ) | |
|
 | |
Tincheto_ Great

Age : 30 Брой мнения : 362 Location : Варна Рейтинг : 4 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 16:57 | |
| Ахххх ОНИ!!!Вече незнам кво да очаквам от теб,честно ;D Микрообче,честита тема!Макар,че несъм сигурна дали на теб или на Они тряя да честитя.... <3 | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 18:36 | |
| | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 19:58 | |
| А така, Микроба заслужаваша тема в която да я тормозим! Не бе, няма да те тормозя.Има си Скайп за тая работа. Бтв, такъв си сладкиш на снимката.Че и блонди.И все пак си сладур.Ние, рускоговорящите ще се подкрепяме, нали? | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 20:26 | |
| Украйна не обича совиетките. |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Чет 05 Фев 2009, 20:27 | |
| Но Микроба обича мене. Ние ще създадем одну советско-украинскую дружбу.  | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 08:58 | |
| Точно така Ади  | |
|
 | |
Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 09:16 | |
| и аз се чудя вчера за какви теми сте ми говорили.. :Д... добре ве ОниЧубака  браво  | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 09:18 | |
| оо така ли .. |( още ти се сърдя Вильо |( ;@ | |
|
 | |
Вильо. Epic

| Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 09:22 | |
| е, хубо, аз го знам от снощи, че ми се сърдиш... сърди се, само че оня път на пързалката ти казах за последно онази така използвана от мен думичка и не, Они, надявам се да не я разбереш | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 10:02 | |
| - Пате написа:
- Ти си голяма гад, Они!
- Tincheto_ написа:
- Ахххх ОНИ!!!Вече незнам кво да очаквам от теб,честно ;D
- Tincheto_ написа:
- Макар,че несъм сигурна дали на теб или на Они тряя да честитя...
- Вильо.. написа:
- добре ве ОниЧубака
браво  Авей, стига съм чел "Они, Они, Они, Они..." тва е темата на миркоба играйте си с нея. - Вильо.. написа:
- оня път на пързалката ти казах за последно онази така използвана от мен думичка и не, Они, надявам се да не я разбереш
Аз я знам ве, Велизаре!!! Думата е "лимонада"!  |
|
 | |
Вильо. Epic

| Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 10:11 | |
| - Onibaka написа:
Аз я знам ве, Велизаре!!! Думата е "лимонада"!  недей ми вика така. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| |
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 14:17 | |
| |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Пет 06 Фев 2009, 20:31 | |
| Микроб...нещо ми убягва факта-живяла ли си в Украйна?Ако да-колко време? Харесва ли ти на ледената? Начи някой ден със мене..? Ккави животни мразиш?(кажи или говеда, или паяци.хД) | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: littleMICROBE Нед 08 Фев 2009, 14:08 | |
| дам, 9 години  ДА много (sun) естествено еми ... ония с голямите човки в зоологическата .. противни са ми ;D | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Нед 08 Фев 2009, 14:48 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Ккави животни мразиш?(кажи или говеда, или паяци.хД)
- Микроба написа:
- еми ... ония с голямите човки в зоологическата .. противни са ми ;D
тц... не вървиш, аделино  |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: littleMICROBE Вто 10 Фев 2009, 20:53 | |
| ша си позволя админското своеволие да дабълпостна. Микроба ми се оплака, че не пишете в темата. Аз я успокоих, казвайки й че това сигурно се дължи на факта, че много много я мразите... това не помогна... учудващо.
Какво е вашето оправдание? |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: littleMICROBE  | |
| |
|
 | |
| littleMICROBE | |
|