First topic message reminder :@Микроба:
Знам ко си мислиш - "как подяволите успях да си помисля, че той са бъзика?"
Трябваше да разпиташ предишните жертви на мойта скука.
А сега @ всички други:
Здрасти,
Казвам се Евгения и съм на 16годишно пънк ска фенче от истинската столица на бг - Варна. Всъщност съм от Узбекистан, според Франки, и Украйна в реалността.
Не знам какво да кажа за себе си, затва Они ме заплаши, че ще ми напише той темата. Не му повярвах. Вече ще знам по-добре.
Уча в Музикалното... всъщност по-скоро го посещавам, щото всички знаете, че ученето не ми е приоритет, дори това да означава, че тате ще ми прибере монитора и аз ще изчезна за месеци наред от Рокплейс сцената.
Пързалям се като про, и тва побърква някои фенове на паданията, които желаят да останат анонимни.
По принцип тези теми вървят по метода "Вие питате - аз ви отговарям", ама понеже не ми пука особено за вас, ще сменим правилата малко. Всеки който знае нещо за мен... или си е измислил нещо за мен, може спокойно да го пише в таз тема.
Ако зададете въпрос - очаквайте Онибака да ви отговори с някаква изумителна история от житейския ми път, която отначало ще е трудно да повярвате, но после ще свикнете.
Малко хора примерно знаят или вярват, че...
... аз съм първата жена космонавт... с чувство за хумор, предишните бяха само сухарки.
... аз играх R2D2 в Междузвездни войни.
... свирех в пънк ска групата "Микроба, Бацила и Пешо", но Бацила разболя Пешо и сега планирам соло кариера.
... Рокплейс беше моя идея, но Франки ми я открадна.
Мерси за вниманито и участието