|
| | Bryan | |
|
+97Grey Нински:) Grats liberty.moonbeam ral4o0_ROCK TripleBrutal deathrose Unforgiven CyberneticChaos Different~girl Йен Petar Motörhead dragons_eat_apples!! StormCrow Imperial Линн vivire pi4estiq Доцент Бинева BaJaNaKa Fofo0 MeTaLmAsTeR Dante Zombiecupcake Katie_Rock Ане Soulhunter Ralie EmmyCannibal Downingtn Nox ~different luna_lovegood Биби Лили. Цвет Purblindd Fallen Angel ben4 VampireHeart Adept Жоро MonChetO little_creepy_devil Kaamos Mannie RockPlace "Рури" Бавен_Клошар stunnka fonix Железен Halinor dissolved girl. Влади Стеф Selene Zupaman Gunslinger^^ xVanity Mo. Bubble shawn Apple urge.to.smoke Pocket Full Of Stars Pubstomper Ади_Психаря Немезида Мия Kecko_pld Phantom 1912 Кент Jacob qkitaki Вилито Rashugun <.LeX. > eMm nameless Human Defective Мо7о_ейнджъл CrazY balduran Щорко Илмари (s)Ain't temples of death bry7al_bi7ch Ania littleMICROBE D(emo)n_Hunter may4eto0o antani In_Flames91 Puppet Master Руто 101 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Bryan Сря 18 Мар 2009, 13:25 | |
| First topic message reminder :Здравейте! Казвам се Bryan (Георги Сребър) мм на 17 (почти 18) съм ,и живея на малко и скоромнно местенце наречено :  ...Долината на Кралете.Живея в единственото по рода си Кралство на спамерите.Имах достоен човек до мен които отиде при модераторите в другото кралство(продажник..  ) и останах сам,но бачкам като за цяла армия ...любима група ми е Iron Maiden просто съм вманиачен в нея както повечето знаете  .. Ми.. това е ;р това стига ще добавя нещо ако се сетя ^^ First edit from 3 years...: Мина доста време от както не съм я пипал тая тема  Доста се и промених(ме) Прослушах още групи и направих още 100 глупости и същия брой готини неща .. Все още се занимавам с театър от време на време, по-често с музика и разни други неща.. ^^ Rock'n'Roll!ПП: Малко съм на 23 вече... xD ПП2: 25.. ПП3: 27.. въй. До тук като промяна мога да добавя, че слушам още повече групи, махнах си косата и се занимавам активно с тренировки и здравословно хранене + австралийски футбол <3 Ако преди изглеждах така:    То вече изглеждам така:  ..
Последната промяна е направена от Bryan на Пон 29 Мар 2021, 12:14; мнението е било променяно общо 23 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
malfunction. Newbie

Брой мнения : 10 Рейтинг : 0 Registration date : 11.03.2020
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 20 Мар 2021, 13:07 | |
| Не ви ли е срам да спамите? Аз ще задам въпрос. Геш, какво те вдъхнови да станеш нацепен фитнес-инструктор, който ползва опасния си чар, за да вкарва хора във фитнеса си? Какъв съвет би дал на 16 годишното си, разкъсвано от хормони аз? | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 26 Мар 2021, 16:59 | |
| - malfunction. написа:
- Не ви ли е срам да спамите?
Аз ще задам въпрос. Геш, какво те вдъхнови да станеш нацепен фитнес-инструктор, който ползва опасния си чар, за да вкарва хора във фитнеса си? Какъв съвет би дал на 16 годишното си, разкъсвано от хормони аз? Не съм фитнес инструктор, по-скоро се занимавам с активен и здравословен начин на живот. В интерес на истината винаги съм спортувал нещо и последната година ми се отвори възможност да се уча и занимавам с това и ми харесва доста, защото доста дълги години съм се напивал като прасе и съм правил простотии, изобщо не съобраздявах какво ям..  Абсолютно нищо не ме интересуваше, важното беше да има за пиене и да не съм гладен и рок ен рол.  Като минах 23-4 години се замислих, че това няма да е все така да ми се разминава и просто станах по обран, отговрен и започнах да обмислям повече нещата които правя (за всичко си има време) и така започнах да се грижа повече за тялото си, спрях да пуша каквото и да било, намалих доста алкохола, попаднах в такава среда където всички се грижат за здравето и фигурата си и покрай тях започнах да помагам на други хора които имат нужда от такава промяна, но не знят как да започнат и какво да правят. Съвета който бих ти дал е да си пръскаш панаира от кеф, пий, пуши, ходи по партита, прави си (разумно и безопасно) каквото изискват хормоните ти и всичко друго което ти се прави, защото си на такива години които ще ти се разминава и като цяло сега ти е времето за тези неща. Прави ги сега за да не ти липсват когато минеш 22-3 годишна възраст и да си мислиш за отговорностите които ще ти се паднат. Бъди си разумна, но си прави и кефа пък когато му дойде времето ще бъдеш хелти и ще си гледаш някви съществени неща.  На 16 няма какво толкова да приемаш навътре и да се стягаш за някви неща. Разликата е, че сега времето е доста по-различно от времето в което аз бях на 16, но вие сте изобретателни, ще намериш начин.  | |
|  | | malfunction. Newbie

Брой мнения : 10 Рейтинг : 0 Registration date : 11.03.2020
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 26 Мар 2021, 18:10 | |
| - Bryan написа:
Бъди си разумна, но си прави и кефа пък когато му дойде времето ще бъдеш хелти и ще си гледаш някви съществени неща. На 16 няма какво толкова да приемаш навътре и да се стягаш за някви неща. Разликата е, че сега времето е доста по-различно от времето в което аз бях на 16, но вие сте изобретателни, ще намериш начин.  Искам само да вметна, че аз не съм на 16 откакто с тебе бяхме на 16 и на хората им беше забранено да ми викат Аделина, но мерси за съвета, ще предам. ;d Иначе thumbs up за всичко, което правиш, аз все още се опитвам да отида да карам ролери в парка. Има ли още неща, които искаш все още да подобриш в себе си? | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

| Заглавие: Re: Bryan Пон 29 Мар 2021, 12:00 | |
| - malfunction. написа:
- Bryan написа:
Бъди си разумна, но си прави и кефа пък когато му дойде времето ще бъдеш хелти и ще си гледаш някви съществени неща. На 16 няма какво толкова да приемаш навътре и да се стягаш за някви неща. Разликата е, че сега времето е доста по-различно от времето в което аз бях на 16, но вие сте изобретателни, ще намериш начин.  Искам само да вметна, че аз не съм на 16 откакто с тебе бяхме на 16 и на хората им беше забранено да ми викат Аделина, но мерси за съвета, ще предам. ;d
Иначе thumbs up за всичко, което правиш, аз все още се опитвам да отида да карам ролери в парка. Има ли още неща, които искаш все още да подобриш в себе си? Влязох в роля  xD (Наистина това бих препоръчал на тинейджърите сега ;д) Ади ти си несериозен голям пъпеш, защото дори Кънчо дойде веднъж на тренировка. Физиката искам да си подобря още малко и бизнес уменията. Другото за сега го държа добре <3 | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bryan  | |
| |
|  | | | Bryan | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|