Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 10:56 | |
| - VampireHeart написа:
- ^^
Дудее, ти колко си висок? Ако дойда някога във Варна, ще те видя налии? ^^
173-4 друдженце ^ ^ Оо да хахах {} - Лили. написа:
- Хей, Геш
-хъг-
Сладолед обичаш ли да ближеш? А други неща?  Кръв? Обичаш ли да хапеш? Колко въпроса най-много можеш да ми зададеш? А ще успея ли да им отговоря?
Кое е любимото ти число и с кой цвят го асоциираш? В Пловдив кога ще идваш? Къде най-много искаш да живееш? Приятелство - какво е то за теб? Раздаваш ли се на приятелите си?
Вярваш ли достатъчно на даден човек, за да му споделиш всичко? Лесно ли споделяш?
бръъмм..аз друго немога да измисля..прекалено рано е  Здравей,да му се невиди колко много въпроси 1.да бе обичам ^ ^  2.Ммхм,защо искаш да знаеш (wasntme) 3.Само ако е моета 4.Много ^ ^ ^ ^ 5.Към 100 с малко зор. 6.Е не знам  какъв стил въпроси ? с какво свързани 7. 5 - оранжево-жълто - огнено 8. Надявам се за нова година. ама да не казвам голяма дума.... 9. Е моето градче си е мястото.Тука си искам,преди исках в Пловдив заради вас ама цял живот ще се гледаме аз си обичам градчето.Тука са ме посяли тука ще си раста 10.Не мога да мисля в момента,друг път ще отговоря 11.Оо да колкото ми е по силите давам за приятели 12/13 - Склонен съм но зависи на кого. 14.мхм вярно. Мерси все пак | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 14:08 | |
| Хахахааааа измислих На майка не и говора.. хаха Такаа любим цвят? С какво го свързваш? Какъв цвят е твоето небе? Имаш лист,на който трябва да нарисуваш живота си,но само с 1 предмет..какъв ще е той? Обувал ли си пола? Айде има още,НО по-късно  | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:32 | |
| - Вилито написа:
- Хахахааааа измислих
На майка не и говора.. хаха
Такаа любим цвят? С какво го свързваш? Какъв цвят е твоето небе? Имаш лист,на който трябва да нарисуваш живота си,но само с 1 предмет..какъв ще е той? Обувал ли си пола?
Айде има още,НО по-късно  Златно дете си ти ^ ^ {} Има време  ще омекнеш някъде 1.Ами черно-червеният. 2.С мен 3.Синьо ^ ^ както си е 4.  Ръката това бих нарисувал. 5.  | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:35 | |
| Спокойно имам още Изправял ли си си косата? Розова вратовръзка ти отива Розова тениска да имаш  Гримирали ли са те ? Искаш ли да имаш друг цвят на очите ? ^.^ | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:37 | |
| - Вилито написа:
- Спокойно имам още
Изправял ли си си косата? Розова вратовръзка ти отива Розова тениска да имаш  Гримирали ли са те ? Искаш ли да имаш друг цвят на очите ?
^.^ Спокоино я карам ххаха 1. 3-4 пъти 2.Мхм знам ^ ^ 3. Не,нямам си 4. Не.Само аз имам право да се гримирам ако искам,не давам да друг 5. Не  така ми е добре | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:40 | |
| Защо нямаш розова тениска КОлкоти е дъкъг .. ххммм средния пръст на лявата ръка? Обичаш ли кифлички ^^ Мнението ти за фешъните /нацупени устни  / Би ли си боядисал косата ? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:45 | |
| - Вилито написа:
- Защо нямаш розова тениска
КОлкоти е дъкъг .. ххммм средния пръст на лявата ръка? Обичаш ли кифлички ^^ Мнението ти за фешъните /нацупени устни / Би ли си боядисал косата ? 1. Не ми стои... 2. 9 см 3. мм не толкова 4. "Тъпи парчета" by Crazy макарче имам и приятели придържащи се към модата но са свестни,а повечето други са боклуци. 5.Мда скоро ще го правя | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:48 | |
| Уууууууууууууууууу какъв цвят ще е  Аааааа да ти се похваля  Няма да мръдна сама от Плевен докато не стана на 18 бяха днешните думи,които чух  Шапки носиш ли ? Какво мислиш за поколението "ЕМО" А баница обичаш ли ? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:51 | |
| - Вилито написа:
- Уууууууууууууууууу какъв цвят ще е
 Аааааа да ти се похваля Няма да мръдна сама от Плевен докато не стана на 18 бяха днешните думи,които чух  Шапки носиш ли ? Какво мислиш за поколението "ЕМО" А баница обичаш ли ? 1. Зелено 2. И аз ги чух веднъж ама ходих и в Каварна и в София 3. Не 4. Припадъци  5.Мдааааааа ^^^^^^^^^^^. Имаме плевенски закуски тука и хапваме редовно | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:54 | |
| Уууууу яко за плевенските закуски  А топено сирене обичаш ли ? А кюфтета? Не се чуди за тези въпроси - ям в момента A Spammerlandia наследник ще има ли  Жел за живота имаш ли Защо зелено :? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 19:56 | |
| - Вилито написа:
- Уууууу яко за плевенските закуски

А топено сирене обичаш ли ? А кюфтета? Не се чуди за тези въпроси - ям в момента A Spammerlandia наследник ще има ли  Жел за живота имаш ли Защо зелено :? Нда. 1.Мънинко. 2.Ооо да ^ ^ със студена биричка 3.  да ти е сладко 4. Ако ми се роди син - да, до тогава НЕ 5. Дефенирай Жел и ще отговоря 6. Различно,ефектно,хубаво,красиво,жокера | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:00 | |
| Трудно ми е да ти дефинирам Иначе интересен цвят си избрал ^^ Каквото ти е мнението за " Топла бира и студени кебабчета" Как определяш вкуса на топлата бира  Каква марка ви е телевизора Как така измисли ника Bryan | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:02 | |
| - Вилито написа:
- Трудно ми е да ти дефинирам
Иначе интересен цвят си избрал ^^ Каквото ти е мнението за " Топла бира и студени кебабчета" Как определяш вкуса на топлата бира  Каква марка ви е телевизора Как така измисли ника Bryan 1. Ее жалко хахаах 2. Нда 3. Куц сервитьор - пиян готвач 4. Като орина 5. Сони май  6. От една игра ми е. | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:05 | |
| Такаааааааааа Какво мислиш за Лили ИВанова? Любима книга? Добър ученик ли си? Монитора ти какъв е - тънък или дебел  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:08 | |
| - Вилито написа:
- Такаааааааааа
Какво мислиш за Лили ИВанова? Любима книга? Добър ученик ли си? Монитора ти какъв е - тънък или дебел  мда давай. 1. Безсмъртна жена с велик глас 2. То - стивън кинг 3. Не по скоро среден 4. Тлъст МЕРСИ МНОГОО ^ ^ ^^ {{{}}} | |
|
 | |
Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:13 | |
| Хей Как си ? Любим цитат от книга ? Чел ли си ''Безсъние'' на Кинг ? Кой ти е любимия герой от ''То'' ? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Съб 28 Ное 2009, 20:25 | |
| - Цвет написа:
- Хей
Как си ? Любим цитат от книга ? Чел ли си ''Безсъние'' на Кинг ? Кой ти е любимия герой от ''То'' ? Хей ^ ^ 1.Наядено 2.О не се сещам в момента,по късно като се сетя ще едит-на 3.Не,не съм чел негови книги гледал съм фими само То съм чел 4.Пениуаиз ^ ^ | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Нед 29 Ное 2009, 21:04 | |
| Луд ^^ Как си днес? Кола или Пепси? Черно или бяло? Какво мислиш за сивия цвят А за тази емотиконка ? [img] http://*****Кога смяташ да дойдеш на Плевен? Ммм май е това за сега  Ако се сета още някоя глупост ще действам ^^  :prance: EDIT: Цензура. Прати му зайчетата по скайпа, ок?
CrazY <-- | |
|
 | |
Биби Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Нед 29 Ное 2009, 21:42 | |
| Здрасти Браян!!!! ^^
Кое е най-смелото нещо, което си правил? А кое е най-лудото нещо, което искаш да направиш? Къде учиш? Коя е любимата ти песен? Ял ли си сладолед от зелен чай, и ако да кажи хареса ли ти? ^^ <3 Коя е любимата ти храна? А коя е любимата ти манджа? Имаш ли домашен любимец? Какаво хоби имаш? Някога карали ли са те да слагаш грим, да ти правят прически? Успяха ли поне веднъж? :Д | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Нед 29 Ное 2009, 22:54 | |
| - Вилито написа:
- Луд ^^
Как си днес? Кола или Пепси? Черно или бяло? Какво мислиш за сивия цвят А за тази емотиконка ? [img]http://***** Кога смяташ да дойдеш на Плевен?
Ммм май е това за сега Ако се сета още някоя глупост ще действам ^^ :prance:  Нда ^ ^ 1.Супер,продължавам с добрия моод 2.Кола 3.Зависи много. 4.Че е мръсен 5.Еми прати ми я по скаип и ще ти отговоря 6.Ау нинам  Окей {} - Ang3lofth3abyss написа:
- Здрасти Браян!!!! ^^
Кое е най-смелото нещо, което си правил? А кое е най-лудото нещо, което искаш да направиш? Къде учиш? Коя е любимата ти песен? Ял ли си сладолед от зелен чай, и ако да кажи хареса ли ти? ^^ <3 Коя е любимата ти храна? А коя е любимата ти манджа? Имаш ли домашен любимец? Какаво хоби имаш? Някога карали ли са те да слагаш грим, да ти правят прически? Успяха ли поне веднъж? :Д Здравей сладур 1.Странно ли не се сещам не знам. 2.Да избягам от нас заради концерт или да бягам гол с бухалка и да чупя колите. 3.Механото. 4.Нямам 5.Сефте го чувам честно. 6.Нямам любима. 7.Нда котенце 8.Бира секс и rock'n'roll 9.Да 10.Мисля че да но бях подпийнал и разреших само за грима но за косата не дадох | |
|
 | |
luna_lovegood Advanced

Age : 28 Брой мнения : 177 Location : някъде там...в непознатото Интереси : arts Рейтинг : 0 Registration date : 28.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 03 Дек 2009, 20:21 | |
| 1.Вярваш ли в прераждането? 2.Обичаш ли шоколад Милка? 3.Какво е мнението ти за позьорите? 4.Мислиш ли, че съвършеността съществува в някаква форма? 5.Музиката за теб е? 6.Сестра имаш ли? 7.Гергана ли се казва?  | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 03 Дек 2009, 21:16 | |
| Хеййй ^^
Как си? Обичаш ли да рисуваш ? Гледаш ли анимета ? Обичашш ли лимонииии? ;д КАкво правиш? Още снимки?
Това, беше от мен за сега..
Между другото - Аз съм Вик ^^ Приятно ми е.. | |
|
 | |
Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 03 Дек 2009, 21:21 | |
| Братле добър ти вечер!
Като дойдеш в Пловдив (щото аз никога няма да успея да дойда в Варна...) ще се нокаутираме ли с "Booze" :d Имаше една поговорка, даже помня Руто ми я преведе преди година и половина, бях си купил един ключодържател и на него пишеше следното "God made grass!Man made booze!" | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 03 Дек 2009, 22:37 | |
| - luna_lovegood написа:
- 1.Вярваш ли в прераждането?
2.Обичаш ли шоколад Милка? 3.Какво е мнението ти за позьорите? 4.Мислиш ли, че съвършеността съществува в някаква форма? 5.Музиката за теб е? 6.Сестра имаш ли? 7.Гергана ли се казва?  Здравей. 1.Не знам,когато хвърля топа ще разбера. 2.Горе-долу. 3.Leave the show. 4.Да 5.Ежедневие,наркотик.Начин на живот ми е ..посланията текстовете те са част от живота на всеки един човек,независимо дали слуша тази музика или не.Не мога без нея пристрастен съм. 6.както вика Пъпет.. уви не 7.Ъми не - Mandragora-Scream написа:
- Хеййй ^^
Как си? Обичаш ли да рисуваш ? Гледаш ли анимета ? Обичашш ли лимонииии? ;д КАкво правиш? Още снимки?
Това, беше от мен за сега..
Между другото - Аз съм Вик ^^ Приятно ми е.. Драсте^ ^ 1.Обичам,но не мога  2.Много малко.. 3.охохо да (гледа перверзно) 4.Гледам умно 5.е то има достатъчно,нови нямам  Мхм мерси че ми окраси темата И на мен ми е приятно Вик ^ ^ няма да се представям сигорно ме знаеш. - Джоши! написа:
- Братле добър ти вечер!
Като дойдеш в Пловдив (щото аз никога няма да успея да дойда в Варна...) ще се нокаутираме ли с "Booze" :d Имаше една поговорка, даже помня Руто ми я преведе преди година и половина, бях си купил един ключодържател и на него пишеше следното "God made grass!Man made booze!" Здрасти готян,радост за моите очи..АДАШЧЕТО! С каквото кажеш ще се нокаутираме. Мерси че ми сподели братле | |
|
 | |
~different Great

Age : 27 Брой мнения : 366 Location : Варна ( : Интереси : Rockplace, музика, фотография, walkin' on the beach.. etc ~ Рейтинг : 1 Registration date : 18.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Нед 06 Дек 2009, 20:39 | |
| Здрастии (:
Ъмм .. нещото, с което най-много се гордееш ? На самотен остров със супер мацка или на палатка с приятели ?! Човекът, за когото би дал всичко ?
Засега е това ;д .. чал ^^ | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bryan  | |
| |
|
 | |
| Bryan | |
|