Автор | Съобщение |
---|
~different Great

Age : 27 Брой мнения : 366 Location : Варна ( : Интереси : Rockplace, музика, фотография, walkin' on the beach.. etc ~ Рейтинг : 1 Registration date : 18.10.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 03 Апр 2010, 21:50 | |
| Пи-Ди: Ще си обезглавя главата! Пи-Ди към Геша: Пръдни ми в челото хДД | |
|
 | |
Щорко Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 07 Апр 2010, 23:20 | |
| Аз: Симуибало маата, Ане.. Ане: "Симуибало" звучи като екзотично място, или.. нещо красиво. | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 10 Апр 2010, 15:42 | |
| (Във влака, пътувайки към Пловдив с Гешчето)
Гло: Абе то още е 6 часа аз отивам до влака (тоалета..)
Геша: Скивай ! Все едно летим !
Гло: Изкушавам се да отида до кенефа да се оправя.
Геша: Ще получа морска болест от тоя хамавия влак.
(От вечерите у Ането)
Сирмето: Гло, имам чувството, че те болят ноктите...
Ането: Оле, Гло, как са ти се уголемилии! Сирмето: Да! Ането: То и твоите са горе-долу така. Моите как са ? Гло: Ами, да ти кажа и твоите са си големички.. (за зеници става въпрос) | |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 10 Апр 2010, 23:08 | |
| Ненката на гарата. Отваря един пакет бисквити и гледа умно. "Има четири бисквити, за тримата по една"  | |
|
 | |
Хаджи Banned

Age : 28 Брой мнения : 531 Location : Varna Интереси : Момчилстване Рейтинг : 7 Registration date : 07.07.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 11 Апр 2010, 01:27 | |
| Пред гарата сме, Пешо тъкмо е слязал от влака. Пешо: Крис, ти кога се прибра с влака? Крис: Към 3-4 някъде...Ти?  | |
|
 | |
Рихардо. Newbie

Age : 27 Брой мнения : 18 Location : Варна Интереси : тормозене на Момчил, музика, (Пъшо wanna be), рисуване Рейтинг : 0 Registration date : 28.02.2010
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 11 Апр 2010, 19:11 | |
| Аз:Абе Ру (Рури) бая голямо си го налапала и получих поздравления от Браян  Ручи : Иам пръс в гъзъ ..ъъ ама не такъв ами такова ПРЪСТ! Аз:Пръс като ПРЪСТ или пръс като ПРЪС ?!  Вървим си 'спокойно' аз и Ручи ..тишина Ру:Наздраве ! Аз:НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙ В МЕН МОЛЯТЕЕ НОООУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ру:а..ама защо го казах това ?! Аз:А?!  | |
|
 | |
~different Great

Age : 27 Брой мнения : 366 Location : Варна ( : Интереси : Rockplace, музика, фотография, walkin' on the beach.. etc ~ Рейтинг : 1 Registration date : 18.10.2009
 | |
 | |
something_from_hell Newbie

Age : 27 Брой мнения : 85 Location : Плевен Интереси : мотаене из града, музика, кецове, раници :Д ^^ Рейтинг : 0 Registration date : 11.11.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 25 Апр 2010, 22:26 | |
| Аз: Ъ, Фофо, извади си моля те фибата и сички неща дет имаш там отдолу.. (под косата) пак аз: и да ти приличам на Супермен не мога да бягам кат него. аз за 3ти път: и-и-и днеска напрайх бразилска муха на две от моя клас.. бяха очаровани в лошия смисъл на думата :Д | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 26 Апр 2010, 00:01 | |
| Ане: знаеш ли... отдавна не бяхме казвали "погнусени", все "отвратени" бяхме Аз: то едното не върви и с другото? Ане: погнусен си като видиш миризливка... отвратен си като видиш сготвена такава в чинията ти | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 28 Апр 2010, 19:44 | |
| Кейт: геш, добър ли си по математика Bryan: (rofl) Кейт : ;д Bryan: (rofl)(rofl) Bryan: АХАХАХААХХАХАХАХААХ Bryan : хАААХАХАХАХАХА | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | |
 | |
Бавен_Клошар Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 01 Май 2010, 22:23 | |
| Рури: Аа не, не ме слушай! Аз: Да, хората не трябва да слушат своите терапевти! Рури: Е, да, ама мене ще ме слушаш! (по повод разговор, че ми е терапевтка) Аз: Е.. нали каза...  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Май 2010, 11:35 | |
| Ане: Оле, колко е голяям... Искам да го погаля! (говореше за влака о0) ;д | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 08 Май 2010, 23:04 | |
| Днеска играхме няколко души хекче и.. Ненчо: Анито подскача тука само за здраве..  | |
|
 | |
Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 09 Май 2010, 00:05 | |
| Водната нинджа е водолаз.  то на тва хекче кви ли глупости нямаше  | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 09 Май 2010, 00:40 | |
| Хахах, днеска само глупости ръсихме  Ами аз одеве преди да си тръгна говора нещо на Минката и.. Като идем във Варна... ще се разберем кой как ще спи... ще се разберем с Нешо и Пенката Имах предвид Пешо и Ненката  Аз към Гло: Малка пикла! Гло: Баба ти е малка пикла!!  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 10 Май 2010, 21:14 | |
| Аз: Ауе другия път във Варна ще дойда с базука, човек!!! Гло: Да ве! Ще дойдеш ти с един кашон кондоми!  | |
|
 | |
Бавен_Клошар Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 17 Май 2010, 18:05 | |
| Гло: ИМАМ НЯКВИ РАБОТИ НАВСЯКЪДЕ... (две минути по-късно) Гло: ИМАМ НЯКВИ РАБОТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДУПКИ! (две минути по-късно) Гло: Ама дали ще стигна жива. (две минути по-късно) Тони (към Гло): Само гледам ви отзаде и те виждам с горнището на гошко и си казвам "А, Гошко" и в същия момент той се ообръща и "Я, още един"  | |
|
 | |
Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 17 Май 2010, 18:27 | |
| Аз: Може да съм заБиляна, но порът е супер яко животно!
Аня: Вкусен ли е? Аз: Да, човек! Твърд е, сладък е..и има вкус на...банан!(наистина ставаше дума за банан)
Аня:Обели го!!!!
Аз: ..И нямам дредове!!!! Аня: Да, но някой ден ще се събудиш и тази плитка ще бъде дред! ХА!
~~
Кънчо: Преподавам уроци по духане. Ади: Преди можех да духам, сега съм забравила..
Ади:...и един "Секс на плажа" Аня:..и един "Оргазъм" Ади:Да! Аня: Не, един няма да ни стигне. Ади: Един двоен? Аня:Няма да си деля "Оргазма" с теб! Ади: Два двойни...тройни?
Кънчо: Да идеш в Събуей и да си поръчаш един 15-сантиметров... Аня:Малко е! Кънчо: 30-сантиметров, черен, препечен, италиански....
~ Били: Да ти го пъхна ли?(портмонето в мешката) ПиДи:ДА!
ПиДи: Левичарите са добри в изкуството. Били:Зависи в КОЕ изкуство!
Били: Вчера брат ми ми напръска главата с парфюм и май още мириша.Я виж. ПиДи:Мдамммм, много миришеш. Били:Мамка му! ПиДи:Аз пък обичам да мириша на мъж. Били:Рофл.
Били:Супер яко е да се натриеш в мъж и да миришеш на него! ПиДи: Да бе, и ако той ти пръдне по това време? Били:Зависи дали е Калоян!
ПиДи:Аз съм морален убиец. Били:Какво, ОРАЛЕН?!
ПиДи:Ти май лапаш всичко!
~ Били: С ПиДи днес се напикахме в автобуса! Аня:Сигурно е било неудобно.
Опитаха се да ми наврат лицето в циците на Аня(защо подяволите?!) и разляхме бирата й.
Аня:Бутилката ми се чувства изпразнена! Сашо:Насилствено изпразнена!
Сашо: Ако имаш пор и той има ето такава .!. форма и се казва Дики, ми е интересно какво правиш с него?...
Аня:Ще ти подаря вибратор с пор! | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 22 Май 2010, 13:02 | |
| Moto Angel - (Йоанна^Рокплейс: и аз няам никви мръсни мислиии.. ;д;д;д  Bryan - хохохо,бисери П.П : Йоанна^ Йоанна^Рокплейс: епа къде видя мръсни мисли в мене ХОХОХО!!! бисери | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 23 Май 2010, 23:42 | |
| Геш: "4 часа чаках да минат 6 часа"
Лекс: "Идва автобус" Ем: "Какъв е?" Лекс: "На колела" | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 04 Юни 2010, 14:21 | |
| На гарата в 4.30 сутринта - две не виждаме! ;д Аз: "Оф, Шапи, влезе ми нещо в окото..." Шапкаря: "Внимавай да не е слон!"  | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | |
 | |
Бавен_Клошар Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 24 Юни 2010, 11:48 | |
| Рони: Не бих искала 1000 човека да масторбират над мен! Предпочитам само теб ;д
Рони: Аз си събух чантичката, в която седи пликчето о.О рофл
Рони: Аз съм тъпа патка Клош: Не си Златка
Рони: днес си правих принцески Клош: Правила си си автопортрет? Рони: Да, с яйце и кашкавал ;д
Рони: като го хвана и мога да го ям, да го ям,м да го ям...
Рони:Клоше, ужасен си, караш ме да го ям ;д | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 26 Юни 2010, 22:46 | |
| Здравко: Мириша на Хана Монтана. Фофо: Е,сега вече миришеш на мъж. Здравко: Е,сега мириша на циганин.
Вили: Защо имаш мъжки парфюм? Фофо: Не знам,на майка ми е.
Рони: Ай ноу. Мимз: Ай ноу ту. Рейз: Ай ноу три.
Илона: Изгонихте момчето бе,ей. Петя: Тя Фофо му изнасили косата. ;д
Рони: Имам нова фамилия. Рали: Каква? Рони: Андонова. Рали: Йейй,вече не си ми сестра.
И според Рейз,имената на всеки от Плевенските РокПлейсъри:
Фофо -Гергана! Рони - Филипа! Петя - Хурейшио! Илона - Патриция! Вили - Франциска! Криско - Гриша! Мимз - Бонка! Ники (LoaDinG) - Иван! Рали - Буба! Здравко - Павел! Неси - Пепи! Рейз - Чашка!
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери  | |
| |
|
 | |
| Рокплейс бисери | |
|