| Ania Massacre | |
|
+101Frankie Roll Халинор Мимиш. Йен StormCrow Roshko Werewolf Unforgiven Phantom 1912 Хаджи MaDe In HeLL skyforger krissilent55 Кент dilaila1 Purblindd Social_Suicide Лили. Ralie tania_92lp LoaDinG Fallen Angel Different~girl dragons_eat_apples!! Fofo0 Zombiecupcake Борко ~different Imperial antani sad_but_true_ BaJaNaKa Annieh stunnka Agent Orange alien* EmmyCannibal All.Nightmare.Long luna_lovegood irrealiste <.LeX. > RockPlace Железен Ане VampireHeart fn.0.rd Katie_Rock Биби Adept Вилито Shit_For_Brainss sunshine nikoletito Линн Жоро Arach Доцент Бинева Unlimit3d (s)Ain't Бавен_Клошар "Рури" Selene Halinor Bubble CrazY debora Chaos! Мо7о_ейнджъл Bryan Gunslinger^^ eMm Илмари balduran vurkolak4y Немезида Rally_Shadows remy Руто In_Flames91 Opheliac vengeance Kaamos Tincheto_ Mad_Thrasher nameless Мия Ros3n4o Марто! Кънчо Ragga.one fonix D(emo)n_Hunter krissa Ади_Психаря littleMICROBE Puppet Master Пате Вильо. Aske Deathroll Ania 105 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 00:40 | |
| Дообрееем.. и на мене ми стана скучно ! Името ми няма значение вие ще ми казвате АНЯ! На 15 години съм, Рак, странна, разлигавена,бисексуална, пушачка, ако ми дадете алкохол просто забравете за него, обичам шоколаад, много шоколадд, шоколад с ягоди, чист , бял шоколад ... Имам доста познати , но мноооого малко приятели, сменям темите за разговор много бързо, тъйч е понякога е малко объркващо да се пише с мене... Мразя Хомофоби - те са тъпи и ограничени, като половината население на земята ^.^ Обичааам.. Кока кола и ненавиждам Пепси!!!! Мразя училището, но това е заради класа ми пълен с олигофрени, идиоти и ... блондинки xD Обичам да крещя след самолети .. "Самолет самолет самолет" , обичам и да се ебавам с хората - имам странния талант да намирам всякакви недостатъци ,да се фащам за тях и да ги показвам по-такъв начин,че както са били незначителни преди 5 мин сега са най-големия проблем на дадения човек xD Толкова е забавно ... обичам и да повтарям "WTF..?!?!" Много говоря - ако ме оставите да говоря след 30 мин ще съжалявате , а след един час ще си търсите пистолет, а на тертия час просто ще се хвърлите под някоя кола.... Имам много странен хумор , който разбира се почти никой не разбира Обичам тестове.. много тестове,, вскякви тестове (освен ония в даскало) Пф... мързи ме да пиша.. ако искате да знаете още нещо... Edit: Е, т'ва описание ще чукне две годинки скоро, не може то така. Не съм се променила много (само дет' спрях да крещя "Самолет, Самолет"). Все още се казвам Аня, но вече не съм на 15 Може да кажем, че съм пораснала малко, но мъничко, ето толкова *показва с пръсти*. Усъвършенствах ебаването с хора, вече е почти перфектно. Мога с гордост да кажа, че имам най-прекрасните приятели на света, мога да накарам хората да ми завиждат. А сега ... Какво намразих за тези две години? 'Ми г/д същото си остана. Все още мразя ограничените хора, които не ме харесват заради кубинките, все още не харесвам момичетата, които си мислят, че са много красиви, като ходят с тонове грим, все още не харесвам мисленето на младежите и все още се питам "Защо всичко е така". Друга разлика в мен е че обичам живота. Да, открих, че той всъщност е прекрасен! Всеки един момент си заслужава, дори и лошите! Вече си обичам класа, това е поради щото се преместих в ново даскало! Не мислех, че мога да ставам в 5 сутринта с желание! Не знам какво още мога да кажа за себе си, всичко го има в милионите страници на темата ми. Love and thorns <3
Последната промяна е направена от Ania на Съб 29 Май 2010, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Deathroll Advanced
Age : 32 Брой мнения : 178 Location : Sofia Рейтинг : 2 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 01:31 | |
| Е че ти си супер човек бе относо WTF?! не спирам да го повтарям откакто гледах втора част на Harold And Kumar Евалата, че има такива хора във Варна, в София рядко се намират | |
|
| |
Aske Newbie
Брой мнения : 94 Рейтинг : 2 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 12:29 | |
| Начи си от Варна ? Или аз тъй разбрах от Божо :lol: | |
|
| |
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 13:41 | |
| Ее много ясно,че съм от Варна... найпрекрасния град.. а и плевел кат мене не може да расте другаде ^^ | |
|
| |
Вильо. Epic
Age : 32 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
| |
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 03 Авг 2008, 08:08 | |
|
Последната промяна е направена от Ania на Чет 29 Окт 2015, 21:59; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Съб 23 Авг 2008, 00:36 | |
| Щях да пиша най-милото нещо, което бих могла да кажа за тебе.. Обаче като видях тая снимка се отказах и съм ти много обидена!!!
И все пак, извинявай, че ти говоря толкова тъпо непрексънато и се държа с тебе като с клошар!!! | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 26 Авг 2008, 00:49 | |
| Добре де махнах я ... Сега акжи колко е велика Аня Масакре xD
И по ангелите... колко пъти да ви казвам ,че съм К Л О Ш А Р | |
|
| |
Puppet Master Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 01 Сеп 2008, 21:07 | |
| Любима марка бира ? Пижама носиш ли, ако да - каква? Обичаш ли бонбони със син цвят? За нахалните хора от форума с мнение какво мислиш? За или против небето да е синьо? За или против повишаването цената на чорапите? Любим цвят чорапи? Ако се видим някой мрачен ден,даваш ли да ти пипна косата? Ако не косата ,циците може ли? Клошар крю,вече сме сестри,нещо против? | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 01 Сеп 2008, 21:27 | |
| Любима марка бира ? Heineken Пижама носиш ли, ако да - каква? Ами спя по боксерки, ама ако ми стане студено си слагам някоя тениска Обичаш ли бонбони със син цвят? Мхм... ама предпочитам червенитеЗа нахалните хора от форума с мнение какво мислиш? Ами... аз съм най-нахалната ,тъй че ги обичам ^^ За или против небето да е синьо? За ама ако беше червено или черноооооЗа или против повишаването цената на чорапите? За ако аз ги продавам ,Против ако ги купувамЛюбим цвят чорапи? Ами.. нося различни чорапи ^^ ама си имам едни мелези дет ме радват ^^ единия е чрно-бял .. другия е някъв лилав и странен ^^ Ако се видим някой мрачен ден,даваш ли да ти пипна косата? Ако ти дадеш да пипна твоята ^^ Ако не косата ,циците може ли? Трябва да си помисля Клошар крю,вече сме сестри,нещо против? НЕЕ!!! Аня обича своя малка сестра Клошар ^^ | |
|
| |
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 01 Сеп 2008, 22:07 | |
| - Ania написа:
- Любима марка бира ? Heineken
[/b] ee ти си мой човек бее ILYYYY (hug) (sun) | |
|
| |
Deathroll Advanced
Age : 32 Брой мнения : 178 Location : Sofia Рейтинг : 2 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 01 Сеп 2008, 22:09 | |
| - microbe! написа:
- Ania написа:
- Любима марка бира ? Heineken
[/b] ee ти си мой човек бее ILYYYY (hug) (sun) Както и мой! И на мене тая бирица... | |
|
| |
Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 01 Сеп 2008, 23:56 | |
| Оо, помня времето като всички обичаха Каменица, ти също!.. Те я намразиха, ти също!!! Ще ти дойде вкуса за бирата и на тебе!!! | |
|
| |
Пате Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 02 Сеп 2008, 08:15 | |
| Защо съм ти говорила така? Защо сме си общували така. Първата ти страница е тотално оплескана от мен.
Последната промяна е направена от Пате на Пет 19 Мар 2021, 08:13; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 02 Сеп 2008, 09:18 | |
| Милинко... и двете се държим гадно една с друго... не се ли сещаш за диалозите ни?? - Идиот! -Пача -Да го духаш -Да ти го навре негър....
Това са си напълно нормални неща вече за мене, няма да е истински ден ако не се скараме, за Каменицата - просто я развалиха!!!! :lol: :lol: :lol: | |
|
| |
Пате Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 18 Сеп 2008, 18:28 | |
| Ох, кретен смотан.. Обичам те!!! | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 18 Сеп 2008, 20:54 | |
| Кефиш.Ма аз рядко влизам нещо в Скайп. Или са крия нейде инкогнито. :suspect: | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 19 Сеп 2008, 09:40 | |
| 1. И аз те обичам, Копеле.... май трябва да си направим тема дет да обясняваме колко много се обичаме ^^
2. Ми пиши ми бе.... О.о И ти си голям пич ^^ | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 19 Сеп 2008, 15:00 | |
| Да е.Се се каня да пиша и се имам работа.xD Ех, ще ме побърка това даскало... | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 19 Сеп 2008, 15:40 | |
| хехехе... толкова ли си заета.. че нямаш време за един клошар :cry: :cry: :cry: | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 19 Сеп 2008, 15:52 | |
| Имаам пък. Ма ту тебе те няма, ту мене те няма, накрая се засякохме, а ти на даскало. | |
|
| |
krissa Advanced
Age : 31 Брой мнения : 123 Рейтинг : 2 Registration date : 24.09.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 26 Окт 2008, 10:57 | |
| Обичаш ли да гледаш страшни филми? Искаш ли морето да не е синьо? Обичаш ли зелено и оранджаво или си падаш по по-тъмните цветове? Попииваш ли друго освен бирачка Любима марка цигарки? | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 26 Окт 2008, 11:20 | |
| значи... Филми не гледам особено много, но ако ми пуснеш страшен се подчинявам xD Че то не е синьо О.о Червено е Тъмни цветове РЛЗ .. (Черно, червено и лилаво) охооо... Обичам мастика, пина колада, ВОДКААААА.... с няколко думи.. има ли вкус на спирт- харесвам го! Ами Виктори силвър.. ама сега нали уж ги отказвам пуша само жълта Ева | |
|
| |
Ади_Психаря Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 26 Окт 2008, 13:11 | |
| Ех, пушачи...садо мазохисти.. Косата ти права ли е или чуплива? Бял шоколад или с какао? Любим сериал имаш..? Би ли искала да летиш?Много нависоко? Какво си помисли вчера, преди да си легнеш? | |
|
| |
Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 26 Окт 2008, 16:19 | |
| Чуплива КАКАОООО Хироус Ако имам крила само, със самолет ме е страх не че нещо ... но ми мине едно " Gute Nacht" през главата xD иначе аз по принцип не мисля, ти за преди да си легна ме питаш | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ania Massacre | |
| |
|
| |
| Ania Massacre | |
|