|
| Ania Massacre | |
|
+101Frankie Roll Халинор Мимиш. Йен StormCrow Roshko Werewolf Unforgiven Phantom 1912 Хаджи MaDe In HeLL skyforger krissilent55 Кент dilaila1 Purblindd Social_Suicide Лили. Ralie tania_92lp LoaDinG Fallen Angel Different~girl dragons_eat_apples!! Fofo0 Zombiecupcake Борко ~different Imperial antani sad_but_true_ BaJaNaKa Annieh stunnka Agent Orange alien* EmmyCannibal All.Nightmare.Long luna_lovegood irrealiste <.LeX. > RockPlace Железен Ане VampireHeart fn.0.rd Katie_Rock Биби Adept Вилито Shit_For_Brainss sunshine nikoletito Линн Жоро Arach Доцент Бинева Unlimit3d (s)Ain't Бавен_Клошар "Рури" Selene Halinor Bubble CrazY debora Chaos! Мо7о_ейнджъл Bryan Gunslinger^^ eMm Илмари balduran vurkolak4y Немезида Rally_Shadows remy Руто In_Flames91 Opheliac vengeance Kaamos Tincheto_ Mad_Thrasher nameless Мия Ros3n4o Марто! Кънчо Ragga.one fonix D(emo)n_Hunter krissa Ади_Психаря littleMICROBE Puppet Master Пате Вильо. Aske Deathroll Ania 105 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 00:40 | |
| First topic message reminder :Дообрееем.. и на мене ми стана скучно ! Името ми няма значение вие ще ми казвате АНЯ! На 15 години съм, Рак, странна, разлигавена,бисексуална, пушачка, ако ми дадете алкохол просто забравете за него, обичам шоколаад, много шоколадд, шоколад с ягоди, чист , бял шоколад ... Имам доста познати , но мноооого малко приятели, сменям темите за разговор много бързо, тъйч е понякога е малко объркващо да се пише с мене... Мразя Хомофоби - те са тъпи и ограничени, като половината население на земята ^.^ Обичааам.. Кока кола и ненавиждам Пепси!!!! Мразя училището, но това е заради класа ми пълен с олигофрени, идиоти и ... блондинки xD Обичам да крещя след самолети .. "Самолет самолет самолет" , обичам и да се ебавам с хората - имам странния талант да намирам всякакви недостатъци ,да се фащам за тях и да ги показвам по-такъв начин,че както са били незначителни преди 5 мин сега са най-големия проблем на дадения човек xD Толкова е забавно ... обичам и да повтарям "WTF..?!?!" Много говоря - ако ме оставите да говоря след 30 мин ще съжалявате , а след един час ще си търсите пистолет, а на тертия час просто ще се хвърлите под някоя кола.... Имам много странен хумор , който разбира се почти никой не разбира Обичам тестове.. много тестове,, вскякви тестове (освен ония в даскало) Пф... мързи ме да пиша.. ако искате да знаете още нещо... Edit: Е, т'ва описание ще чукне две годинки скоро, не може то така. Не съм се променила много (само дет' спрях да крещя "Самолет, Самолет"). Все още се казвам Аня, но вече не съм на 15 Може да кажем, че съм пораснала малко, но мъничко, ето толкова *показва с пръсти*. Усъвършенствах ебаването с хора, вече е почти перфектно. Мога с гордост да кажа, че имам най-прекрасните приятели на света, мога да накарам хората да ми завиждат. А сега ... Какво намразих за тези две години? 'Ми г/д същото си остана. Все още мразя ограничените хора, които не ме харесват заради кубинките, все още не харесвам момичетата, които си мислят, че са много красиви, като ходят с тонове грим, все още не харесвам мисленето на младежите и все още се питам "Защо всичко е така". Друга разлика в мен е че обичам живота. Да, открих, че той всъщност е прекрасен! Всеки един момент си заслужава, дори и лошите! Вече си обичам класа, това е поради щото се преместих в ново даскало! Не мислех, че мога да ставам в 5 сутринта с желание! Не знам какво още мога да кажа за себе си, всичко го има в милионите страници на темата ми. Love and thorns <3
Последната промяна е направена от Ania на Съб 29 Май 2010, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 15:50 | |
| нека се пробвам аз: черно и червено Джак Спароул (харесва Джони Деп като мен) По принцип може, но Рони/Джо/ади не дават. Знам колко съм красива - Джо ми го натяква непрекъснато, но аз малко глупаче, което не може да проумее, колко чаровна, красива и сладка съм всъщност!
Съжалявам, и аз не се сдържах да отговоря вместо нея.. И все пак, баничке : ) отговори си на въпросите
Обичам те, може би си един от най-прекрасните хора и приятели които съм срещала.. Благодаря ти, че си ме разбирала или си се опитвала да ме разбереш.. в някои моменти.. Мразя да те виждам тъжна, затова престани да мислиш за глупости {} Обичам те!!! | |
| | | fonix Rockplacer
Age : 39 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 17:01 | |
| Ти не трябваше ли да стягаш багаж и да пътуваш за някаде ... я марш и да са връщаш по-скоро | |
| | | Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 17:08 | |
| - fonix написа:
- черно и бяло или черно и червено?
Джак Спароу или Едуард Ножиците? А може ли да ти пипна гърдите xD Знаеш ли ,че си много красива?
Не се стърпях черно и червено Това е най-сложния въпрос на света... Едуард е голямо сладурче, но може би Джак, защото е идиот Ами не може Освенако не сме в претъпкан автобус , но то там кой ли не ми ги е пипал (не си и мечтай!) Ами.. да Джото наистина мигоповтаря, ама аз не й вярвам.. кактро и на много други хора дет са ми го казвали - The Unforgiven написа:
- Обичам те, може би си един от най-прекрасните хора и приятели които съм срещала.. Благодаря ти, че си ме разбирала или си се опитвала да ме разбереш.. в някои моменти.. Мразя да те виждам тъжна, затова престани да мислиш за глупости {} Обичам те!!!
И аз те обичам мое сладко меченце {} ама се дразня като не мога да те разбера Знаеш колко мразя провалите ми А и миличка.. Едуард Ножиците пак е Джони Деп.. и е един такъв невинен.. направо да го изнасилиш ^^^ | |
| | | fonix Rockplacer
Age : 39 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 17:38 | |
| Ша си мечтая пък неможеш да ма спреш Аз не опипвам момичетата по автобусите ... тва е извратено и не е в мой стил. Предпочитам приятна музика ... меко легло ... абе сещаш са РОМАНТИКА Ех тия Джони Деп и Брат Пит немогат си отдъхнат от обожателки Те повечето хора ти казват, че си красива за да получат нещо в заманя ... Използвачи долни Аз са заклевам, че нищо неискам ( иначе ша ма съдят ) | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 20:48 | |
| Нищо не искаш , но си мечтаеш.. избери си само едното де. А романтиката в днешни времена е нещо от рода на " аз ти давам романтика , ти ми дай секс" тъпооо.... ако ше я има не трябва да е там за едната вечер. Не сравнявай тъпия, гнусен, РУС Брад Пит с моето вдъхновение, моята муза, моето бебче Джони Деп! А за тебе знам.. искаш само да провериш , дали имаш способността да определяш гръдна обиколка само докато опипваш... | |
| | | Puppet Master Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 20:49 | |
| Клоши сестра Би ли казала ,че си нервен човек? Би ли казала че си вътрешно напрегната, твърде чувствителна? Кое повече те кефи - чалгарка или rivet chick? Магданоз? ммммм щъп? | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 20:52 | |
| 1.Да , нервя се често и на всичко xD 2.По принцип не, опиутвам се да си разпределям емоциите, но сега съм под лекото напрежение. 3.rivet chick - нямам си ни най-малка представа какво е , но щом не е чалгарка ме кефи xD 3.Ако не е в яденето ми. Обича да си го ям като козичка. Сядамси на някоя полянка и си хрупам xD 4. мммм.. какво? | |
| | | Puppet Master Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 20:56 | |
| Нянянняя Пий една бира за мене (и евентуално пипни някоя друга варненска коса). | |
| | | Ragga.one Newbie
Брой мнения : 34 Интереси : bike Рейтинг : 0 Registration date : 11.11.2008
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:01 | |
| | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:03 | |
| Сестраа- Клошар... ще пипам коси во веки веков само заради тебе ^^ | |
| | | Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:13 | |
| - Ania написа:
Не сравнявай тъпия, гнусен, РУС Брад Пит с моето вдъхновение, моята муза, моето бебче Джони Деп! А за тебе знам.. искаш само да провериш , дали имаш способността да определяш гръдна обиколка само докато опипваш... Това щях да кажа.хД Хора от различни планети. Мисля, че Джони е доста по надарен..наистина де..уважавам това, че освен факта, че е много добър актьор, той рисува добре, свири на китара, и по мое мнение, пее добре...и най-важното, изглежда, че не се е главозамаял от тъпите фенчета(ония, тип кифла-кроасан, не спадам към тях) Та. Любим филм на..Спилбърг???хД Мравка или паяк? Имаш ли си куче мечта?(неннен, не казвай Нора, просто си опиши мечтаното куче-примерно някакво кротко същество, което въобще не сере и има бяло-кафява козина хД) | |
| | | Ragga.one Newbie
Брой мнения : 34 Интереси : bike Рейтинг : 0 Registration date : 11.11.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:14 | |
| | |
| | | Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:18 | |
| | |
| | | fonix Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:22 | |
| - Ania написа:
- Нищо не искаш , но си мечтаеш.. избери си само едното де. А романтиката в днешни времена е нещо от рода на " аз ти давам романтика , ти ми дай секс" тъпооо.... ако ше я има не трябва да е там за едната вечер.
Не сравнявай тъпия, гнусен, РУС Брад Пит с моето вдъхновение, моята муза, моето бебче Джони Деп! А за тебе знам.. искаш само да провериш , дали имаш способността да определяш гръдна обиколка само докато опипваш... Това за което говориш не е романтика, това са си лъжи за тъпи момиченца да ги прикоткаш в леглото си Аз имам способността и от погледа да определям размер на сутиен пипането е за удоволствие ( твое и мое ) И аз не опипвам, аз се възхищавам | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Ное 2008, 21:25 | |
| да , но на моите прелести едва ли ще ти се отвори шанс да се възхищаваш - Цитат :
- Любим филм на..Спилбърг???хД
Мравка или паяк? Имаш ли си куче мечта?(неннен, не казвай Нора, просто си опиши мечтаното куче-примерно някакво кротко същество, което въобще не сере и има бяло-кафява козина хД) Не съм най-голямата фенка на филми и не ги разббирам тия неща....xDВълнува ме само филма да ми хареса Нито едното! Мразя буболечки Не обичам кучета, но някак си Нора я понасям .. не знам защо xD | |
| | | Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 14 Ное 2008, 13:19 | |
| Аня.. Едното дупе веднъж ми каза, че.. с някои неща човек трябва да се справя сам и сам да си ги преодолява. Сама си прави изводите!
Опа, чакай ;д за мене става въпрос.. : ) не е нужно вечно да се интересуваш и да настояваш за всичко..като ти самата знаеш, че няма да ме разбереш : ) | |
| | | Пате Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 17 Ное 2008, 23:20 | |
| Така.. значи.. 1во : ) ... Аня може би е най-смелия човек, който познавам!!! 2ро, ти ме научи на доста неща, Ани : ) 3то помагала си ми безброй пъти 4то и ти си го знаеш, но както ти ми помагаш в най-трудните ми моменти, така и аз ще го направя. Ще стоя с теб, ще живея с теб, ще плача, с теб, ще се смея, ще те размивам, ще те обичам и няма да позволя да се предаваш каквото и да става..! 5то Клиширано е, но бих дала живота си за теб. 6то Хубаво е да си оптимист.. дърпай дискографията на Боб Марли : ) 7мо Ти.. може би си човекът, който най-много се интересува от мен..! 8мо Четете идиоти.. Ако някой още веднъж, по някакъв повод, базикне Аня, било то на форумска или във форума.. незнам просто.. не, че заплашвам някой, но.. ще съжалява, че се е родил : ) Т.е подписвате си смъртната присъда.. с едно изречение. Аня напусне ли, напускам и аз, Аня обидили се, обидена съм и аз..! | |
| | | Пате Rockplacer
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 17 Ное 2008, 23:21 | |
| | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 10:51 | |
| Ето няколко и от мен да не се почувстваш ощетена Колко лесно някой може да те ядоса ? Позволяваш ли на другите да се месят в живота ти ? Лидер или последовател си ? Мнението на другите важно ли е за теб ? Признаваш ли си като сгрешиш ? |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 11:12 | |
| 1.Много лесно по принцип, но не го показвам. Търпя докато не избухна и не си го изкарам на всички. 2. Ами..не! Само ако си ми близък, ако не нямаш право. 3.Зависи от ситуацията, но поради притеснителността ми съм по-склонна към последовател. 4.Дааа, това е много лошо, но винаги искамд а знам какво мислят другите за мен. Още малко и ще се превърне в мания. 5.Малко трудно, но да. Пък и вече не виждам нищо срамно в грешките | |
| | | D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 33 Брой мнения : 3543 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 11:16 | |
| 1 Би ли простила изневяра. 2 Би ли се скарала с близък приятел и защо ? | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 11:19 | |
| 1. Ако обичам човека може и да успея да простя.... и ако той иска да му простя, но това ще е само един път . 2. Да, ако се държи като идиот , даже ще ми дойде и да му цапна един шамар | |
| | | D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 33 Брой мнения : 3543 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 11:20 | |
| 1 Какво мислиш за Ахил (Илиада) (леле как го мразя това копелее...) | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 18 Ное 2008, 11:21 | |
| 1. Ще ти кажа след около месец, все още не съм го чела ,а и не сме го взели в даскало :Д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ania Massacre | |
| |
| | | | Ania Massacre | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |