|
| Ania Massacre | |
|
+101Frankie Roll Халинор Мимиш. Йен StormCrow Roshko Werewolf Unforgiven Phantom 1912 Хаджи MaDe In HeLL skyforger krissilent55 Кент dilaila1 Purblindd Social_Suicide Лили. Ralie tania_92lp LoaDinG Fallen Angel Different~girl dragons_eat_apples!! Fofo0 Zombiecupcake Борко ~different Imperial antani sad_but_true_ BaJaNaKa Annieh stunnka Agent Orange alien* EmmyCannibal All.Nightmare.Long luna_lovegood irrealiste <.LeX. > RockPlace Железен Ане VampireHeart fn.0.rd Katie_Rock Биби Adept Вилито Shit_For_Brainss sunshine nikoletito Линн Жоро Arach Доцент Бинева Unlimit3d (s)Ain't Бавен_Клошар "Рури" Selene Halinor Bubble CrazY debora Chaos! Мо7о_ейнджъл Bryan Gunslinger^^ eMm Илмари balduran vurkolak4y Немезида Rally_Shadows remy Руто In_Flames91 Opheliac vengeance Kaamos Tincheto_ Mad_Thrasher nameless Мия Ros3n4o Марто! Кънчо Ragga.one fonix D(emo)n_Hunter krissa Ади_Психаря littleMICROBE Puppet Master Пате Вильо. Aske Deathroll Ania 105 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 00:40 | |
| First topic message reminder :Дообрееем.. и на мене ми стана скучно ! Името ми няма значение вие ще ми казвате АНЯ! На 15 години съм, Рак, странна, разлигавена,бисексуална, пушачка, ако ми дадете алкохол просто забравете за него, обичам шоколаад, много шоколадд, шоколад с ягоди, чист , бял шоколад ... Имам доста познати , но мноооого малко приятели, сменям темите за разговор много бързо, тъйч е понякога е малко объркващо да се пише с мене... Мразя Хомофоби - те са тъпи и ограничени, като половината население на земята ^.^ Обичааам.. Кока кола и ненавиждам Пепси!!!! Мразя училището, но това е заради класа ми пълен с олигофрени, идиоти и ... блондинки xD Обичам да крещя след самолети .. "Самолет самолет самолет" , обичам и да се ебавам с хората - имам странния талант да намирам всякакви недостатъци ,да се фащам за тях и да ги показвам по-такъв начин,че както са били незначителни преди 5 мин сега са най-големия проблем на дадения човек xD Толкова е забавно ... обичам и да повтарям "WTF..?!?!" Много говоря - ако ме оставите да говоря след 30 мин ще съжалявате , а след един час ще си търсите пистолет, а на тертия час просто ще се хвърлите под някоя кола.... Имам много странен хумор , който разбира се почти никой не разбира Обичам тестове.. много тестове,, вскякви тестове (освен ония в даскало) Пф... мързи ме да пиша.. ако искате да знаете още нещо... Edit: Е, т'ва описание ще чукне две годинки скоро, не може то така. Не съм се променила много (само дет' спрях да крещя "Самолет, Самолет"). Все още се казвам Аня, но вече не съм на 15 Може да кажем, че съм пораснала малко, но мъничко, ето толкова *показва с пръсти*. Усъвършенствах ебаването с хора, вече е почти перфектно. Мога с гордост да кажа, че имам най-прекрасните приятели на света, мога да накарам хората да ми завиждат. А сега ... Какво намразих за тези две години? 'Ми г/д същото си остана. Все още мразя ограничените хора, които не ме харесват заради кубинките, все още не харесвам момичетата, които си мислят, че са много красиви, като ходят с тонове грим, все още не харесвам мисленето на младежите и все още се питам "Защо всичко е така". Друга разлика в мен е че обичам живота. Да, открих, че той всъщност е прекрасен! Всеки един момент си заслужава, дори и лошите! Вече си обичам класа, това е поради щото се преместих в ново даскало! Не мислех, че мога да ставам в 5 сутринта с желание! Не знам какво още мога да кажа за себе си, всичко го има в милионите страници на темата ми. Love and thorns <3
Последната промяна е направена от Ania на Съб 29 Май 2010, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 13:13 | |
| Сис, може да говоря с мама да дойдеш в нас ^^
Уханието на дъжда...не знам, но е приятно. Някак си ухае на невинност и на непорочност. | |
| | | Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 22:13 | |
| АНЯЯЯ...моя спасител дето ше ме приютява така де...след като вече е на 70% сигурно идването ми.. каато дойда ще си искараме супер якоо,нали? знаеш че много те обичам нали? <3 | |
| | | Ади_Психаря Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:05 | |
| каато дойда ще си искараме супер якоо,нали? - Иска ли питане? знаеш че много те обичам нали? <3 - Не... Знаеш, че и аз те обичам и винаги ще те обичам, нали?- Не... :Д Знаеш ли, че те обичам, откакто се оженихме на Хайлайф? - Не О.о Кога ще си направим още една Рутка? - Когато ВанЮюЮЮююЮю го няма, защото ме е страх да не ме набие... Кога на форумна..? - Утре? | |
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:12 | |
| - Ania написа:
Знаеш, че и аз те обичам и винаги ще те обичам, нали?- Не... :Д Знаеш ли, че те обичам, откакто се оженихме на Хайлайф? - Не О.о
Е, обичам те. :д Още оттогава, но тогава просто реших, че си прекрасно момиче, сега те обичам много повече. Бракът ни ще процъфти, не мислиш ли..? И ще накарам Ваньо да не те бие. :д | |
| | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:16 | |
| Мисля, че Ваньо няма да се възпротиви много...все пак - 2 момичета сте. Нищо, че едната ми е сестра | |
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:28 | |
| Неее няма да съмв един харем със сестра ми! Инак..брака ни даже и ще цъфне, ще върже...ае ..ще ни завиждат ^^ А за наш ВанЮюЮюЮюЮюЮю - страх ме е ... | |
| | | | CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:30 | |
| - ади написа:
- Какво е уханието на дъжда?
- аня написа:
- Уханието на дъжда...не знам, но е приятно. Някак си ухае на невинност и на непорочност.
на мен пък ми мирише на озон. и да, кво прави името ми тука нещо не мога да ви разбера... ииии никой няма да бия, правете си каквото искате xDDD пък нема ли некъв шанс и аз да влеза в играта | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:32 | |
| разбира се..и на теб ще дадем Джиджи Биджи и ще спим в леглото на наще... :Д | |
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:33 | |
| Леглото на Аня е широко...и гостоприемно. Ама АЗ съм по средата![i] | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:35 | |
| Имам друга идея... вие двамцата сте там, а аз ще си седя мирно и кротко в моята стая :Д | |
| | | | CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:39 | |
| тез пък аз не съм по спането, нали знаете | |
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 10 Авг 2009, 23:46 | |
| То, ние с Аня и Кънчо, също те спахме много..не и през нощта-. :д Та ще намерим какво да правим. | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 11 Авг 2009, 09:20 | |
| Ще играем карти... пак съм пас- не мога да играя на карти :Д | |
| | | Кънчо Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 11 Авг 2009, 09:26 | |
| Ние по леглата не спахме толкова , леле, ще го пуснете в нашето легло Мм... Тъкмо щях да питам за уханието на дъжда... | |
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 11 Авг 2009, 09:52 | |
| Закъсня, Канчо. Пък защо да не го пуснем, гостоприемни сме. ;p (shifty)
Аня.. чудя се аз какво да те питам.. коя книга все се каниш да прочетеш, и не го правиш? Мислиш ли, че си се променила много в сравнение с...миналата година, да кажем? За добро или не? А аз? | |
| | | Кънчо Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 530 Location : Тук-таме Интереси : Музика Рейтинг : 23 Registration date : 16.09.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 11 Авг 2009, 10:56 | |
| Вие тая моята първа гласна я разкатахте отсякаде. Едната ми вика Кончо, другата Канчо, сега останаха Кунчо, Кенчо и Кинчо... Спирам със спама. | |
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 11 Авг 2009, 18:34 | |
| коя книга все се каниш да прочетеш, и не го правиш? - Всички книги се каня да ги прочета и не ги чета Мислиш ли, че си се променила много в сравнение с...миналата година, да кажем? - май май За добро или не? - Времето ще покаже А аз? - Да...по-слаба си >< | |
| | | Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Авг 2009, 01:57 | |
| след като не знаеш..обичам те адски многоо <3 нямаш си и представа колко мнгоо значиш за мен и колко държа на теб нека те питам и нещо,защо по дяволите мислиш,че като спя съм хубава? *рофл* | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Авг 2009, 02:16 | |
| Защото си ^^ И искам да постнеш снимките в МОЯТА тема! | |
| | | Bryan King of Spammerlandia
Age : 30 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 13 Авг 2009, 02:17 | |
| Аня мама ^ ^ живо си ли ти ? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ania Massacre | |
| |
| | | | Ania Massacre | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |