|
| Ania Massacre | |
|
+101Frankie Roll Халинор Мимиш. Йен StormCrow Roshko Werewolf Unforgiven Phantom 1912 Хаджи MaDe In HeLL skyforger krissilent55 Кент dilaila1 Purblindd Social_Suicide Лили. Ralie tania_92lp LoaDinG Fallen Angel Different~girl dragons_eat_apples!! Fofo0 Zombiecupcake Борко ~different Imperial antani sad_but_true_ BaJaNaKa Annieh stunnka Agent Orange alien* EmmyCannibal All.Nightmare.Long luna_lovegood irrealiste <.LeX. > RockPlace Железен Ане VampireHeart fn.0.rd Katie_Rock Биби Adept Вилито Shit_For_Brainss sunshine nikoletito Линн Жоро Arach Доцент Бинева Unlimit3d (s)Ain't Бавен_Клошар "Рури" Selene Halinor Bubble CrazY debora Chaos! Мо7о_ейнджъл Bryan Gunslinger^^ eMm Илмари balduran vurkolak4y Немезида Rally_Shadows remy Руто In_Flames91 Opheliac vengeance Kaamos Tincheto_ Mad_Thrasher nameless Мия Ros3n4o Марто! Кънчо Ragga.one fonix D(emo)n_Hunter krissa Ади_Психаря littleMICROBE Puppet Master Пате Вильо. Aske Deathroll Ania 105 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Ania Massacre Вто 22 Юли 2008, 00:40 | |
| First topic message reminder :Дообрееем.. и на мене ми стана скучно ! Името ми няма значение вие ще ми казвате АНЯ! На 15 години съм, Рак, странна, разлигавена,бисексуална, пушачка, ако ми дадете алкохол просто забравете за него, обичам шоколаад, много шоколадд, шоколад с ягоди, чист , бял шоколад ... Имам доста познати , но мноооого малко приятели, сменям темите за разговор много бързо, тъйч е понякога е малко объркващо да се пише с мене... Мразя Хомофоби - те са тъпи и ограничени, като половината население на земята ^.^ Обичааам.. Кока кола и ненавиждам Пепси!!!! Мразя училището, но това е заради класа ми пълен с олигофрени, идиоти и ... блондинки xD Обичам да крещя след самолети .. "Самолет самолет самолет" , обичам и да се ебавам с хората - имам странния талант да намирам всякакви недостатъци ,да се фащам за тях и да ги показвам по-такъв начин,че както са били незначителни преди 5 мин сега са най-големия проблем на дадения човек xD Толкова е забавно ... обичам и да повтарям "WTF..?!?!" Много говоря - ако ме оставите да говоря след 30 мин ще съжалявате , а след един час ще си търсите пистолет, а на тертия час просто ще се хвърлите под някоя кола.... Имам много странен хумор , който разбира се почти никой не разбира Обичам тестове.. много тестове,, вскякви тестове (освен ония в даскало) Пф... мързи ме да пиша.. ако искате да знаете още нещо... Edit: Е, т'ва описание ще чукне две годинки скоро, не може то така. Не съм се променила много (само дет' спрях да крещя "Самолет, Самолет"). Все още се казвам Аня, но вече не съм на 15 Може да кажем, че съм пораснала малко, но мъничко, ето толкова *показва с пръсти*. Усъвършенствах ебаването с хора, вече е почти перфектно. Мога с гордост да кажа, че имам най-прекрасните приятели на света, мога да накарам хората да ми завиждат. А сега ... Какво намразих за тези две години? 'Ми г/д същото си остана. Все още мразя ограничените хора, които не ме харесват заради кубинките, все още не харесвам момичетата, които си мислят, че са много красиви, като ходят с тонове грим, все още не харесвам мисленето на младежите и все още се питам "Защо всичко е така". Друга разлика в мен е че обичам живота. Да, открих, че той всъщност е прекрасен! Всеки един момент си заслужава, дори и лошите! Вече си обичам класа, това е поради щото се преместих в ново даскало! Не мислех, че мога да ставам в 5 сутринта с желание! Не знам какво още мога да кажа за себе си, всичко го има в милионите страници на темата ми. Love and thorns <3
Последната промяна е направена от Ania на Съб 29 Май 2010, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
tania_92lp Great
Age : 32 Брой мнения : 275 Location : Пловдив/ Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 20.08.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 08 Юли 2010, 16:40 | |
| Честитка и от мен Всичко най-хубаво ти пожелавам и най-вече много здраве и любов | |
| | | dragons_eat_apples!! Unique
Age : 29 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
| | | | Хаджи Banned
Age : 29 Брой мнения : 531 Location : Varna Интереси : Момчилстване Рейтинг : 7 Registration date : 07.07.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 08 Юли 2010, 21:05 | |
| Всичко най-хубаво, много късмет и усмивки! Честит рожден ден! | |
| | | "Рури" Legendary
Age : 29 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
| | | | nameless Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 08 Юли 2010, 23:57 | |
| Честит рожден ден, Аня ! Желая ти от цяло сърце всичко, което само ти заслужаваш (а то е много) в безмерни дози. Бъди щастлива, бъди силна, усмихвай се, бъди себе си. Продължавай да ни радваш с божественото си присъствие ^^ | |
| | | Доцент Бинева Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 08 Юли 2010, 23:58 | |
| Аняя прекрасна ЧРД, пожелавам ти всичко каквото искаш и каквото трябва да имаш! ВВСичко ама всичк | |
| | | Phantom 1912 BULTRAS
Age : 33 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 09 Юли 2010, 00:47 | |
| Ч.Р.Д. и от мен,макар и малко късничко.Пожелавам ти всичко най - хубаво - здраве,щастие,успехи,много любов и късмет. | |
| | | Ania Moderator
Age : 31 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пет 09 Юли 2010, 09:17 | |
| | |
| | | Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| | | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 09:18 | |
| Ае, dude, успокой се. Това е няк'ва измама. Не ме обичаш, ти обичаш идеализирания ми от рокплейс образ. уга-буга! Love ya too! П.П. Иди на лекар, палецът ти може и да се пръсне. П.П.2 Малко снимки | |
| | | Биби Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 11:47 | |
| О да, снимки! Нищо, че някои от нашите са доста недвусмислени. :Д Като видях тортата се сетих. Коя ти е найнайнайнайНАЙ- любимата торта от "Неделя" ("Гараш" не се брои :Д ) Кой ти е любимия плод? Какъв цвят е света днес? Ако можеше да избираш какъв домашен любимец би си взела? На по бира ходи ли ти се утре? А вдругиден? Колко бани направи? Изпей ми песничка, моуяяяя!!! Ходи ли ти се на Акваполис? Коя е любимата ти песен? С коя песен се събуждаш? Кое е последното най-лудо нещо, което направи? А какво лудо нещо ИСКАШ да направиш? Имаш ли някакъв лош навик, от който искаш да отвикнеш? Ако можеше за един ден да живееш живота на някой друг, кого би избрала? А ако спечелиш от лотарията, какво би направила с печалбата? Кое е любимото ти място във Варна? А кое най- умразното? Айде, оставям те, че почва да ме избива на дебилщина и мога да продължа така до утре... :Д Love ya soooooooooooooo much!!!!! | |
| | | Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 11:53 | |
| Добре,че не е качила останалите снимки,че... ;д 1.Как си днес,прекрасна моя? 2.Песента,която описва настроението ти? 3.Ъм такова...мисля август пак да мина към Варна,нещо против? хД 4.Колко пъти си ходила т'ва лято на плаж? 5.Коя е страната,която искаш най-много да посетиш? 6.Идеи кога ще минаваш към Пловдив? ох..мързи ме да пиша още,така че те оставям ;д Обичам те адски много ии ми липсваш | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 12:11 | |
| - Ang3lofth3abyss написа:
- О да, снимки! Нищо, че някои от нашите са доста недвусмислени. :Д
Като видях тортата се сетих. Коя ти е найнайнайнайНАЙ- любимата торта от "Неделя" ("Гараш" не се брои :Д ) Кой ти е любимия плод? Какъв цвят е света днес? Ако можеше да избираш какъв домашен любимец би си взела? На по бира ходи ли ти се утре? А вдругиден? Колко бани направи? Изпей ми песничка, моуяяяя!!! Ходи ли ти се на Акваполис? Коя е любимата ти песен? С коя песен се събуждаш? Кое е последното най-лудо нещо, което направи? А какво лудо нещо ИСКАШ да направиш? Имаш ли някакъв лош навик, от който искаш да отвикнеш? Ако можеше за един ден да живееш живота на някой друг, кого би избрала? А ако спечелиш от лотарията, какво би направила с печалбата? Кое е любимото ти място във Варна? А кое най- умразното?
Айде, оставям те, че почва да ме избива на дебилщина и мога да продължа така до утре... :Д Love ya soooooooooooooo much!!!!! Гараш :Д Банан? Портокал. Небесно червен Гущерче <3 Ако ти черпиш...хахахахаха :Д Всеки ден! доста :Д Сега ли? Мне.. :Д Всички Pantera - I'm broken. Събудих се. Всичко ! :Д Кожички >< Джони Деп - искам да видя какво е да си секс символ :Д Банка Банка? :Д Полянка. В нас >< Love ya!!! - Цитат :
- Добре,че не е качила останалите снимки,че... ;д
1.Как си днес,прекрасна моя? 2.Песента,която описва настроението ти? 3.Ъм такова...мисля август пак да мина към Варна,нещо против? хД Ashamed 4.Колко пъти си ходила т'ва лято на плаж? 5.Коя е страната,която искаш най-много да посетиш? 6.Идеи кога ще минаваш към Пловдив? ох..мързи ме да пиша още,така че те оставям ;д Обичам те адски много ии ми липсваш Heart Hlom Доста добре бих казала. Не съм сигурна. ИДВААЙ! 5-6 мисля... Всичките :Д Август? :Д Надявам се. Не колкото аз теб | |
| | | Fofo0 Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 20:13 | |
| Аняя. ^^
Как си,сладур? Кога мислиш да ни посетиш и до Плевен? Папагали или Гълъби? Зелен лак за Нокти или оранжев? Като ти е било навик да викаш "Самолет,Самолет..",някога искало ли ти се е да караш самолет? Ако би имала възможността да скочиш със парашут от не много високо от самолет,би ли го направила?
Ами това е от мен. Чао. *хъг* ^^ | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Нед 18 Юли 2010, 22:39 | |
| Наядена. Някога? Еднорози Черен Не, но исках да разбия някой в скала. Разбира се! хъг хъг | |
| | | Unforgiven Fan
Age : 28 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 19 Юли 2010, 00:08 | |
| Хeйй 1.Можеш ли да казваш ''р'' ? : ( 2. Доктор Хаус харесва ли ти? 3. А Бясгство от затвора? 4. Да изнасилиш Джони Деп искаш ли ? 5. Изрусените момченца харесваш ли ги хД ? 6. Зодия с която си пасваш? 7. Перверзна ли си ? 8. Мопсовете харесваш ли ги? 9. Колко най-дълго си била наказана да не излизаш? 10. Разбираш ли се с родителското тяло ? | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 19 Юли 2010, 09:56 | |
| - Unforgiven написа:
- Хeйй
1.Можеш ли да казваш ''р'' ? : ( 2. Доктор Хаус харесва ли ти? 3. А Бясгство от затвора? 4. Да изнасилиш Джони Деп искаш ли ? 5. Изрусените момченца харесваш ли ги хД ? 6. Зодия с която си пасваш? 7. Перверзна ли си ? 8. Мопсовете харесваш ли ги? 9. Колко най-дълго си била наказана да не излизаш? 10. Разбираш ли се с родителското тяло ?
1. Мдаа :Д 2. Дадададададда!!!!!! 3. Не съвсем :Д 4. Дали иска...аз ще го направя някой ден! 5. Неееее!!! >< 6. Скорпион, Овен и Везни според наблюденията ми. Може би и водолей. 7. Зависи. 8. Мне :Д 9. Две седмици мисля(преди много години, когато слушах нашите), но сама съм се наказвала за около месец. 10. Може да се каже. Понякога много се караме, но то е основно, защото и двете сме супер инатливи и си държим на нашето :Д сън сън :Д | |
| | | Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 19 Юли 2010, 10:07 | |
| 1. Ще се намажеш ли с моето олио днес? 2. Почернява се от него, нали? 3. Фотоапарата ми няма батерия и няма да можеш да си правиш снимки, ОК??? 4. Колко време можеш да издържиш без кафе? 5. Кое ти е любимито?
П.П 53 минутки и ще се видиим <3 | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 19 Юли 2010, 20:38 | |
| 1. Съмняваш ли се? 2. ДААААААААААААА 3.Забелязах. 4. Няколко часа? :Д Е, веднъж изтърпях ден-два ... :Д 5. Виенско <3 | |
| | | Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 22 Юли 2010, 02:12 | |
| Аняяяя <33333333 1.Кога ще ми позволиш да те зарибя по а7х? хД 2.Коя ти е любимата група в момента? 3.'Що не слушаш вече май кем? :// 4.Мислиш ли,че съм се променила откакто се познаваме,ако да как? 5.А ти? 6.А да те оставя на мира? еми..така ще направя ;д обичам те | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 22 Юли 2010, 08:59 | |
| - Gunslinger^^ написа:
- Аняяяя <33333333
1.Кога ще ми позволиш да те зарибя по а7х? хД 2.Коя ти е любимата група в момента? 3.'Що не слушаш вече май кем? :// 4.Мислиш ли,че съм се променила откакто се познаваме,ако да как? 5.А ти? 6.А да те оставя на мира? еми..така ще направя ;д
обичам те 1. Ако ще се зарибявам, то сама. 2. Otep 3. Кой ти каза? :Д 4. Растеш. 5. Надявам се, че да. 6. Не! И аз те обичам. | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 22 Юли 2010, 20:47 | |
| Поради суеверия махам снимките...
Последната промяна е направена от Ania на Съб 24 Юли 2010, 22:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Чет 22 Юли 2010, 22:59 | |
| Да е жива и здрава и да стане умна като Аня. | |
| | | Пате Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Ania Massacre Пон 26 Юли 2010, 12:58 | |
| Обичам да те виждам щастлива.
Помниш ли, когато се видяхме за първи път?
Помниш ли оня път до обс-а, когато се опитвахме да цъкаме хек?
Беше 8-ми клас...
Бързо минава времето, а?:-)
Знаеш ли колко най-дълго сме стояли в Десина?
Защо толкова бавно пиеш виенското?
Онова ''Първият ден, когато Ани дойде вкъщи" още стои на вратата ми в стаята ми, знаеш ли? (03.04.2008 г.)
Винаги когато се събуждам го виждам.
Докато не се наложи да си сменя вратата, няма да го изчистя, знаеш ли?
Обичам те!:-)) | |
| | | Ania Moderator
| Заглавие: Re: Ania Massacre Вто 27 Юли 2010, 08:37 | |
| - Пате написа:
- Обичам да те виждам щастлива.
Помниш ли, когато се видяхме за първи път?
Помниш ли оня път до обс-а, когато се опитвахме да цъкаме хек?
Беше 8-ми клас...
Бързо минава времето, а?:-)
Знаеш ли колко най-дълго сме стояли в Десина?
Защо толкова бавно пиеш виенското?
Онова ''Първият ден, когато Ани дойде вкъщи" още стои на вратата ми в стаята ми, знаеш ли? (03.04.2008 г.)
Винаги когато се събуждам го виждам.
Докато не се наложи да си сменя вратата, няма да го изчистя, знаеш ли?
Обичам те!:-)) И аз обичам да се виждам щастлива :Д Мдаа... :Д Имах те в скайп от месеци, писахме си един път и се уговорихме да се видим. Аз ти казах да ме бъснеш с нещо, за да те видя, защото не чувам кат' съм със слушалки. FAIL! Беше супер яко. Да, и косата ми беше смешна..и бях с карираните гащи и тениската с крилца. Повече от бързо. 4-5 часа някъде. Ами..не знам. Знаеш как почвам да говоря, говоря..и не се спирам, и не ми остава време да си пия кафето. Знам! Винаги като вляза в стаята ти му се радвам. Абе, на следващата врата пак ще го напишеш ОБИЧАМ ТЕЕ!!!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ania Massacre | |
| |
| | | | Ania Massacre | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |