ГИГАНТИ,ТИТАНИ,ЦАРЕ,БОГОВЕ... Каквото и да кажа ще бъде недостатъчно за тези господа ... !!!
''Единствено и достатъчно ни е да знаем че в бандата участва Петър Тагтгрен.... и можем да наречем Hypocrisy великани''
Техения лейбъл в момента е Nuclear Blast... нищо чудно нали?
Първите неща на Hypocrisy са си дет метъл... факт! След 95-та бандата минава към по-мелодичната музика (Мелодичен Дет)
Сформирани са през 1990 от Петър Тагтгрен който след престоя си в Форт Лодърдейл(Флорида,Щатите...) Се връща в родната си страна (Швеция) и сформира собствена група ><
Тематиката им в първите години засяга сатанизма...Нещо което се налага от тогавашния вокалист Масе Броберг.По-късно тематиката се променя към паранормалното и извънземните.Това кара Броберг да напусне групата.
Състав в момента:
Петър Тагтгрен-Вокал,Китара,Синтезатор.
Микаел Хедлунд-Бас
Рейдър Хоргаген-ударни.
Penetralia (1992)
Osculum Obscenum (1993) БЕЗСПОРЕН КУЛТ!Задължителен,образцов дет
The Fourth Dimension (1994)
Abducted (1996)
The Final Chapter (1997)
Hypocrisy (1999)
Into the Abyss (2000)
Catch 22 (2002)
The Arrival (2004)Великолепен,смея да кажа че ми е ... меко казано любим?
Virus (2005)Албум с който се връщат към по-ранната си тематика (доста добро попадение,лично аз бих му дал 11/10)
Catch 22 (2008)Албума е презаписан
A Taste of Extreme Divinity (2009) Доста силно албумче,приятно,мелодично... доста силно
Би се харесало на почти всеки почитател на по-тежката музика ><
Албумите които съм коментирал(не съм го направил случайно) смятам че са доста подходящи за всеки който започва да ги слуша
Hipocrisy не са група за всеки и за всяко настроение
При тях няма ''празно?'' Доста тежки са,не на всеки се харесват... не всеки би се задържал на тях...Не винаги стават за слушане... това не променя факта че са едно от водещите имена в шведската сцена.
Линкове към песни смятам че няма нужда да слагам,описанието надали някой ще го прочете... какво остава за линкчетата??
Приятно слушане