Scar Symmetry is a Swedish melodic death metal band from Avesta formed in April 2004.
Members:
Christian Älvestam − vocals Jonas Kjellgren − guitar Per Nilsson − guitar Kenneth Seil − bass Henrik Ohlsson − drums
Discography:
Seeds of Rebellion (demo) (2004) Symmetric in Design (2005) Pitch Black Progress (2006) Holographic Universe (2008)
Videography
"The Illusionist" (2006) https://www.youtube.com/watch?v=XX0p7Y3gND4 (линк към клипа ) "The Illusionist (second version)" (2006) "Morphogenesis" (2008) (клипа е в очакване)
Не бях ги чувал...и пуснах първото видео.Викам си в началото,бряяя ае стига бе тия пичове мая ше ме зарибят...и като почна оня ми ти гологлавия да пее с тия ми ти чисти вокали...It's a shame :cry: ...
RockPlace Administrator
Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
Не бе човече ти си свикнал всичко да ти е тежко , но той си пее изречения и без да пищи голяма работа... Супер е групата!
Adept Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Scar Symmetry (melodic death metal) Пон 15 Мар 2010, 14:06
Информацията е доста отдавна, така че ще добавя настоящата информация и подобрения по групата:
Както знаете, SCAR SYMMETRY се разделиха с фронтмена си Christian Alvestam в началото на септември. Групата признава, че пред нея е имало две възможности - да се разпадне или да изведе музиката си на ново ниво. Музикантите са избрали второто. Тъй като те винаги са използвали комбинация от ревове и чисто пеене, са решили да осъществят отколешната си идея да продължат не с един, а с двама певци. И така - това са Roberth Karlsson (екс-EDGE OF SANITY, FACEBREAKER и др.) - ревящи вокали и чисти бекингвокали и Lars Palmqvist - чисти вокали и ревящи бекингвокали. Тази стъпка ще помогне на SCAR SYMMETRY да изпълняват на живо и много от песните си, които биха били истинско предизвикателство за само един вокалист.
Това е новият албум на двамата млади вокалисти. Очаквах повече от тях, но немога да кажа, че албма е слаб!
Това е клипа от новия албум на Scar Symmetry - Dark Matter Dimensions
The Marlboro Man Great
Age : 37 Брой мнения : 272 Location : Загоре и прилежащите му хоримаци / Майнатаун Интереси : myself Рейтинг : 0 Registration date : 08.02.2010
Заглавие: Re: Scar Symmetry (melodic death metal) Вто 16 Мар 2010, 01:26
Mad_Thrasher написа:
Не бях ги чувал...и пуснах първото видео.Викам си в началото,бряяя ае стига бе тия пичове мая ше ме зарибят...и като почна оня ми ти гологлавия да пее с тия ми ти чисти вокали...It's a shame :cry: ...
Еее пич недей така бе. Вярно не са някакви мега бруталните, но поне вокалиста има хубав глас което не може да се каже за повечето дет вокалисти. Първите два албума реве повече може би те ще ти харесат. Жалко само, че се разделиха с Кристиан много ме кефи не можаха да намерят човек, който достойно да го замести и го смениха с двама певци. Нещо не мога да свикна с тях
Adept Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Scar Symmetry (melodic death metal) Вто 16 Мар 2010, 07:12
И аз така. Кристиан имаше доста плътен глас. Както взимаше високите, така и ниските "growl" звучения не му бягаха.