| Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си | |
|
+81New Age Messiah joannasmile Jmjdbdttkksss Пате Clair De Lune Mu6o Befana DALEK Yane kit-kat TripleBrutal scum Puppet Master Morigan Bastet nameless deathrose Roshko Mercedes Tomini de Olmos Apple Mpak hav0k eMm Gunslinger^^ Franz dinoesRAWRxP pi.di. RJDIO Bryan Сакс Different~girl MaDe In HeLL Larsette Unforgiven Jester nikoletito Йен Мо7о_ейнджъл very_emotional_girl Chaos! Илмари Бавен_Клошар mi7kyy Pantherra Stanislava y0ni! Ками Vampirella Agent Orange Social_Suicide thundergod Fofo0 r0sk0 All.Nightmare.Long nelcho Amrod Cuthalion VampireHeart denityyy666 Imperial BaJaNaKa "Рури" x.colourblind something_from_hell Доцент Бинева CrazY Ania Биби antani Soulhunter dragons_eat_apples!! Ане Bubble Щорко Немезида Ellie Selene krissilent55 Жоро Zombiecupcake Вилито Zero Лили. 85 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 05 Апр 2010, 17:27 | |
| Името на темата говори сама по себе си.
Какви неща сте чували за себе си? Как сте отреагирвали? | |
|
 | |
Zero Newbie

Age : 27 Брой мнения : 48 Location : Plovdiv Интереси : Музика ,Филми , Комикси LOL Рейтинг : 0 Registration date : 01.04.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 05 Апр 2010, 18:20 | |
| Че съм плюел в нас където ми падне : D. | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 05 Апр 2010, 18:37 | |
| ПОнеже зимните ми боти бяха на токчета.. била съм ходила като кобила и т.н простотии Общо взето обидни неща последно време разбрах. Реагирах доста остро като се замисля.  Започнах да крещя по единия,а другия не ми беше наблизо да го почна и него  | |
|
 | |
Zombiecupcake Fan

Age : 27 Брой мнения : 481 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 20.09.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 05 Апр 2010, 18:42 | |
| Че съм била много злобна , че съм гледала високомерно  | |
|
 | |
Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 05 Апр 2010, 19:47 | |
| Че съм гаден метъляга. Че съм бил наркоман. Че не съм обичал да пуша OOOOOO.OOOOOOOO | |
|
 | |
krissilent55 Advanced

Age : 28 Брой мнения : 142 Location : Пловдив Интереси : Youtube Рейтинг : 0 Registration date : 26.09.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Вто 06 Апр 2010, 21:16 | |
| Че съм наркоман...не...чакай...махни това. Че не мога да контролирам действията си. Че съм момиче. | |
|
 | |
Selene Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Вто 06 Апр 2010, 21:50 | |
| Като бях по-малка някои ми казваха че съм повече момче от колкото момиче (заради начина ми мислене, каквото и да значи това) Сега е просто че не съм момиче (винаги питам "А какво съм?" и най-задоволителния отговор до тук е бил "извънземно") Че съм зла, че съм зубър, че постоянно решавам задачи...
Разни такива. Всичко се посреща със смях. Особено намекванията за непринадлежност към човешката раса О.о | |
|
 | |
Ellie Fan

Брой мнения : 404 Интереси : майка ти Рейтинг : 1 Registration date : 14.08.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Вто 06 Апр 2010, 22:03 | |
| Че съм наркоманка, побойничка и имам огромно самочувствие.
На първото и последното се ядосах, а за второто избухнах в смях. ;D | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | |
 | |
Щорко Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Вто 06 Апр 2010, 23:20 | |
| | |
|
 | |
Bubble Fan

Age : 28 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Сря 07 Апр 2010, 13:26 | |
| Че съм се натискала със секи от беседка О.о(so not thrue) че съм ЕМО, че тайно слушам чалга  , че сам наркоманка, че сам забила О.о, че сам правила секс в някви храсти  (не не съм!), че ходя с педофили, че сам к*рва и т.н. ... ае майната им :Д тъпо е, че някои които са говорили тея неща аз ги уважавах малко или много... | |
|
 | |
Ане Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 460 Location : The shores of Anduin Интереси : бръм... Рейтинг : 0 Registration date : 13.05.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Сря 07 Апр 2010, 13:57 | |
| Че съм травестит и разни подобни. о.О  | |
|
 | |
dragons_eat_apples!! Unique

Age : 27 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Сря 07 Апр 2010, 14:31 | |
| Не знам откъде се сетих затова, но изречение не се започва с "че"  . та... Най-странните неща, които съм чувала за себе си са, че съм емо о.О , че съм сатанист, че имам психични отклонения (тези в 7ми клас, заради един аутсайдерски период).  . A сега, че съм поза , че съм зубар, но нарочно изкарвам лоши оценки (любимото ми xD)... и че слушам чалга  | |
|
 | |
Soulhunter Advanced

Age : 28 Брой мнения : 131 Интереси : Музика, Фотография, Рисуване, Волейбол и шлаене из града като клошар ^^^ Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
 | |
 | |
antani Unique

Age : 28 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Сря 07 Апр 2010, 22:48 | |
| Че съм бунтар и хулигат :x Че съм бил пропаднал алкохолик. И че веднъж съм бил заклал некво коте щот съм бил изнервен.
И на 3те съм си умирал от смях. | |
|
 | |
Биби Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Чет 08 Апр 2010, 01:21 | |
| Преди ми казваха, че съм мъжкарана, защото покрай батко бях почнала да се движа все в мъжка компания и бях доста лудо лапе. СЪщо така, че съм левак(защото в речника по английски lefthanded беше преведено така,бил е някой много умен (: ) Викали са ми, че съм гадна чалгарка (so NOT true), защото бях с розова блузка(дъга дъга). Казвали са ми също, че имам дебел г*з и да взема да отслабна и тн. :Р Последните 2 ги бях взела много насериозно, но сега каквото и да ми кажат не ми пука. | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Чет 08 Апр 2010, 10:05 | |
| Ъъ, че съм наркоманка (кой ли не го е чувал?) че нямам никакви приятели че съм прекалено голяма мъжкарана (а аз съм просто мъжко момиче) че съм невероятно глупава че съм едва ли не толкова грозна, че е по-добре за мен да се самоубия Доста подвиквания тип "Гадна метълка" и "Изрод" О, да... Емо!!!! Не знам защо, трета година сички ме мислят за Емо о.о | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Чет 08 Апр 2010, 10:33 | |
| | |
|
 | |
Доцент Бинева Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Чет 08 Апр 2010, 18:50 | |
| Всички някви, изроди, сектанти, прасета и изведнъж само ваньо, не знаел как да пие  Хубаво ми нзачи, че съм спала с един тъпанат Кражбата Че съм била уличница, кучка и подобие Че съм била ходила с много големи Че съм била сектантка оо тва от баба ми Че съм слушала опера, само да се направя на различна Че съм била гадна лизбиика Че съм била гаден метъл и п. | |
|
 | |
something_from_hell Newbie

Age : 27 Брой мнения : 85 Location : Плевен Интереси : мотаене из града, музика, кецове, раници :Д ^^ Рейтинг : 0 Registration date : 11.11.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 12:36 | |
| Такам мен поне още за наркоманка не са ме сметнали :Д иначе най- често чувам че съм момче (вярно в косата хд приличам ама се пак), когато ми се доспи и се наклоня на някъде хората почват да ме питат дали не съм депресирана :Д казвали са ми че не могат да си ме представят да плача (ама аз мога мога и още как :Д:Д) или да съм ядосана ии засега за тия се сещам :д | |
|
 | |
x.colourblind Newbie

Брой мнения : 6 Рейтинг : 0 Registration date : 09.04.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 12:44 | |
| Че се заяждам с продавачките в магазините (а всъщност аз така си се държа с всички) Че имам чувство за хумор (разказвам ужасни вицове ;dd) Че тичам като Чарли Чаплин (не е вярно, още по-зле съм!) Че съм прекалено сериозна (нее, попринцип почти винаги ми е много весело) Че разсъждавам много. Че излизам много (горе-долу вярно, но обикновено само се размотавам без цел или седя по пейките) Че съм прекалено депресирана (блах.) Че приличам на наркоманка (неизвестно защо) | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 12:47 | |
| Че съм емо. Че в апартамента ми няма тапети и легла. 0_o Че обичам Токио Хотел. (WTF :& 0_o)
| |
|
 | |
BaJaNaKa Advanced

Age : 29 Брой мнения : 136 Location : Varna (В някоя кръчма) Интереси : Алкохол Рейтинг : 0 Registration date : 27.02.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 13:14 | |
| Първото най-шокиращо е, че съм бил "Зубар" (  ). Второто го изцеши една съученичка която ми каза: "Ти сигурно незнаеш какво е марихуана".  Третото беше точно когато се боядисах на руси кичури и то гласеше: Точно като някое емо си. Абе толкова са абсурдни, че чак са истерично смешни. | |
|
 | |
Imperial Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 18:29 | |
| Че съм скинар. Че съм умен. Че съм МНОГО добър на китара. И др.
Последната промяна е направена от Imperial на Пет 09 Апр 2010, 21:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пет 09 Апр 2010, 20:58 | |
| О, тея горните и аз съм ги чувал  Най-уникалното е че съм искал да изнасиля някво момченце, а аз просто вървях след един приятел и му превеждах, че въпросното момченце беше от Канада  |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си  | |
| |
|
 | |
| Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си | |
|