Автор | Съобщение |
---|
Jester Advanced

Брой мнения : 144 Рейтинг : 1 Registration date : 08.06.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Вто 08 Юни 2010, 20:06 | |
| Най-голямата простотия, която съм чувал за себе си я чувам на всеки 5-6 месеца от хора, които не познавам добре(основно). И тя включва това, как един индивид от женски пол, чието име няма да назовавам, ходи и разправя как съм правил тройка с нея и бившия ми най-добър приятел (което е повече от нелогично поради ред причини...). Много искам да знам как им идват такива неща на акъла на разни хора...
А, и сега се сещам, че по време на първата ми година в училището в което съм в момента накои вярваха, че аз съм Антихриста (а аз даже не съм атеист). Също така имаше период в живота ми в който голяма част от познатите ми вярваха, че аз съм вампир.
К'ви логични хора познавам... ^^
Последната промяна е направена от Jester на Чет 10 Юни 2010, 16:11; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Unforgiven Fan

Age : 27 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Сря 09 Юни 2010, 23:16 | |
| Хм ами : тъпа зубърка... лицемерка ( това ми го каза най-голямата лицемерка, която познавам ;д )... егоистка...необичаща да излиза...  | |
|
 | |
Larsette Newbie

Age : 27 Брой мнения : 83 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 19.06.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 19 Юни 2010, 22:46 | |
| л*йно загубено. (еее!) Също и, че наркоманите ми промиват мозъка и говоря като пропаднала. | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 379 Интереси : scubadiving,car races,muscle & hot-rod car, offroad, drift, photography Рейтинг : 14 Registration date : 22.05.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 19 Юни 2010, 23:26 | |
| че съм грозен металист от директорката на дск-то | |
|
 | |
Different~girl Great

Age : 28 Брой мнения : 252 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : -2 Registration date : 06.12.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Нед 20 Юни 2010, 11:41 | |
| Че съм изрод, че съм тъпа, че съм к*рва а да и, че съм наркоманка  | |
|
 | |
Сакс Administrator

Age : 29 Брой мнения : 669 Location : Пловдив и София; Интереси : Математика, физика, поезия, спорт; Рейтинг : 38 Registration date : 01.01.2010
 | |
 | |
Ками Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 877 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 13.12.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Нед 20 Юни 2010, 13:57 | |
| Е не е толкова абусурдно  И аз си водих нещо като дневниче с описание на всеки от класа, кое в него ми харесва и кое не. А и имаше оценка от 1 до 6.  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Нед 20 Юни 2010, 16:42 | |
| че прая много секс  | |
|
 | |
dragons_eat_apples!! Unique

Age : 27 Брой мнения : 809 Location : Плевен Интереси : RAZER <3 ( и да, това се пише с "е" ) XD Рейтинг : -2 Registration date : 17.01.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Нед 20 Юни 2010, 19:25 | |
| Последната клюка беше, че съм сатанист, защото слушам траш метъл... разбирачи ве  | |
|
 | |
RJDIO Newbie

Брой мнения : 68 Рейтинг : 0 Registration date : 19.06.2010
 | |
 | |
pi.di. Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 230 Интереси : Булшитване Рейтинг : 0 Registration date : 04.11.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 30 Авг 2010, 01:21 | |
| Че нося перука. | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 30 Авг 2010, 01:24 | |
| | |
|
 | |
dinoesRAWRxP Newbie

Age : 26 Брой мнения : 59 Location : Плевен ^^ Интереси : Оу много са =DD Рейтинг : 0 Registration date : 27.06.2010
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 11 Сеп 2010, 00:02 | |
| | |
|
 | |
Franz Advanced

Age : 32 Брой мнения : 131 Location : Bulgaria - Varna Интереси : sex drugs and rock&roll xD Рейтинг : 10 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 11 Сеп 2010, 01:25 | |
| Че съм бил умен | |
|
 | |
Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 11 Сеп 2010, 03:03 | |
| Ммм...аз съм емо хД Наркоманче съм,че дори съм на хероин...и всеки път като ме видят съм надрусана или напушена ^^ Нося тениски на групи,на които не знам и 2 песни Най-забавното,аз съм пропаднала метълка,която е винаги пияна *втф? дори не пия* Да,също така според много хора аз се режа хД Иии това,което най-много ме дразни е,че съм богаташче, което цял живот е лигавено... Още много има,но не се сещам в момента... | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 11 Сеп 2010, 03:14 | |
| - Цитат :
- Че съм супер заядлива.
Че имам голямо самочувствие. Същото.
Също, и че обичам да командвам и да давам акъл. | |
|
 | |
hav0k Advanced

Age : 36 Брой мнения : 116 Location : Пловдив/Плевен Рейтинг : 0 Registration date : 27.09.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 00:25 | |
| 1. Че съм имал вид на насилник и съмнителен тип. 2. Че съм наркоман, пропадняк и циганин (е тва последното ме утрепа). 3. Че съм хомо, защото съм купил роза на момиче и съм се разхождал с нея по улицата докато й я подаря. 4. Че съм дървар, защото съм цепел дърва с брадва за едни възрастни дядо и баба (ех ама не се доближиха да ми го кажат от по-близичко  ) | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | |
 | |
Ellie Fan

Брой мнения : 404 Интереси : майка ти Рейтинг : 1 Registration date : 14.08.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 01:12 | |
| Последните бяха, че се мисля за перфектна, че мразя всички, че въртя интриги и настройвам хората против други. | |
|
 | |
Franz Advanced

Age : 32 Брой мнения : 131 Location : Bulgaria - Varna Интереси : sex drugs and rock&roll xD Рейтинг : 10 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 01:40 | |
| Не искам да обидя никого ама имам странното чувство, че тук се излива всичко негативно което сте чули да се говори за вас независимо от това дали човекът който ви е "тропал" в момента го е правил заслужено или не ... Мен поне в повечето случаи си ме тропат оправдано и когато видя че грешката е в мен осъзнавам, че нещата които звучат толкова неприатно в моите уши хич не са глупости. Ще дам и пример със себе си: Един хубав един съученик ме изнерви до толкова че да му се развикам в час .. от тогава се говори за мен че съм избухлив. Знам че е било грешка да постъпя така, макар че не всеки ще си мълчи ако му лепнат дъвка на стола, така че да не я види и да седне върху нея. Не ми харесва, но немога и да се сърдя, всепак знам защо говорят така за мен. | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 01:44 | |
| Сега 8 клас,в ново даскало и още никoй не ме познава и се започна с клюките.Преди няколко дни ми казаха нещо странно.. Казаха ми,че съм казала на някакво момиче което дори не познавам,че се мисля за по-добра от другите художници (нали съм в Националното училище по изкуства с изобразително) и че съм се мислела за най-великата в училището и съм познавала абсолютно всички и че съм забивала момчетата от по-горните класове(които дори не познавам).. О.о
| |
|
 | |
Franz Advanced

| Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 01:54 | |
| - Fofo0 написа:
- Сега 8 клас,в ново даскало и още никoй не ме познава и се започна с клюките.Преди няколко дни ми казаха нещо странно..
Казаха ми,че съм казала на някакво момиче което дори не познавам,че се мисля за по-добра от другите художници (нали съм в Националното училище по изкуства с изобразително) и че съм се мислела за най-великата в училището и съм познавала абсолютно всички и че съм забивала момчетата от по-горните класове(които дори не познавам).. О.о
Не им обръщай внимание ... 9-ми и 10-ти клас се говореше за мен че съм смахнат само защото бях с дълга коса, но не достатачно дълга че да я връзвам и изглеждах меко казано зле ... 11-ти клас направих робот за един проект по информатика и като се разчу си промениха леко мнението за мен и съюите които ме отбягваха преди почнаха да ме заговарят по коридорите да ме питат за разни неща свързани с компютри. Пък преди месец се разхождахме с прятели и някакви лапета ми викат "ти верно ли си направи ония робот" ... спукахме се от смях :Д Та каквото исках да кажа е ... прави това което можеш най-добре и хората ще почнат да те уважават  | |
|
 | |
Mpak Newbie

Age : 35 Брой мнения : 21 Location : Варна Интереси : Разностранни.. Рейтинг : 0 Registration date : 13.06.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Пон 13 Сеп 2010, 10:14 | |
| hav0k това с розата уви и на мен се е случвало но така да се каже на next level.. Ято симпатигъзивъртични девойки и техните full brand-нати Бойфрендове ( на мама сичетата и на тати момиченцата) станаха свидетели на паметния момент в който давам цветето предназначено за приятелката ми на брат си (Не ми е истински брат но незнам как да определя най-добро приятелство над 10 години по добре..) за да мога да помогна на възрастна жена да си качи нещата в рейса.. коментарите варираха от " Колко са сладки и цветенца си разменят педалите" до " Тази бабка която се качва сигурно е в тройка с тях" .. Моя коментар по въпроса беше звучен смях и крайно немногозначителен знак липсващ в езика на жестовете и съдържащ пръста между показалеца и безименния.. We all know dat ;P А сега малко и по темата.. Че съм наркоман ( толкова предсказуемо и клиширано вече) - Колко пъти да им обяснявам че азсъм просто природно любопитен.. В други страни биха ме нарекли озеленител или гъбар но не и тук.. тук съм наркоман  Че съм нарцис - Мне теменуг съм ... Че съм so aggressive.. - Напълно погрешно мнение.. аз съм пасивен пацифист.. Со кротце,со благо,со малко кютек ! Че с Няма да кажа кого, на няма да кажа кой фест сме изнасилили щастливо женен с две деца исландски рокер.. - първо на първо беше германец .. второ на второ не беше щастлив в брака си а и децата бяха грозни.. и накрая.. Мне той избяга като разбра какво му мислим  Че съм ял скакалци.. мне чакай това е вярно.. Че си отглеждам канализационен плъх/паткан/кукурза - Те ли ще ме учат колко често да си къпя хамстера! Като малък в училище се пробваха с " чикиджия" - Деца всеки бичува едноокия делфин от време на време няма нищо срамно.. осъвършенствайте се ..преминете на жени! Анд мени мени мор подобни бисери.. слухховете около мен са като лешоядите около мърша.. колкоот по малко остава за коментиране толкова повече хора се навъждат да го обсъждат  | |
|
 | |
Apple Fan

Age : 28 Брой мнения : 476 Location : Kalofer above everything. Интереси : Уоу, френдове, Уоу, френдове, цигари, алкохол, простотия, лиготия и прочие.. Рейтинг : 3 Registration date : 09.04.2009
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Нед 19 Сеп 2010, 01:43 | |
| След проишествие с групата и ходене в детска педагогическа стая - полицая вътре мислеше, че съм Дилар... | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си Съб 09 Окт 2010, 10:56 | |
| Ъъъ, високо самочувствие? (тук се смеят само тези дет' ме познават) Коравосърдечна, безчувствена Ледена кралица, която за*бава приятелите си след известно време. Ако не знаете случайно - ВИНАГИ командвам и ако не направите това, което кажа, ще ви избода очите и ще изпия мозъка ви. О, да, и съм смешна (а не забавна) <3 | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си  | |
| |
|
 | |
| Най-абсурдните неща, които сте чували за себе си | |
|