| Какво ви кара да се усмихнете? | |
|
+19JuliaVid PartyBat Ania Лили. dilaila1 CrazY Befana Пате Вилито New Age Messiah sunshine13 Мо7о_ейнджъл Bubble eMm Puppet Master Missy Йен D(emo)n_Hunter Биби 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Биби Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 23 Мар 2011, 16:54 | |
| Днес по английски ми казаха да напиша есе, в което да засегна темата за "Любовта като източник на вдъхновение или безумие". В хода на мисълта си взех, че включих и "Какво ме кара да се усмихна/ да съм щастлива/ да обичам.". Доста се позамислих(и продължавам да мисля всъщност, защото наскоро е нямало нещо конкретно, което да ме направи истински щастлива и трайно да ми залепи усмивката на устата), но в крайна сметка на първо място поставих (естествено) семейството и приятелите. Хубаво е да знаеш, че в най-тежките ти моменти има към кого да се обърнеш за подкрепа, че има кой да те успокои и да те накара отново да се усмихнеш. : )
Е, вие сте. Какво ви кара да се усмихвате и да сте истински щастливи? | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 23 Мар 2011, 17:53 | |
| Приятелите ми на първо място. Надявам се да не звучи банално, но те са хората, които винаги ще ме зарадват, ще ме накарат да се чувствам добре, които винаги ще знаят как да ме развеселят. С приятели винаги се държиш непринудено и си себе си, човекът срещу теб също и затова винаги има безкрайно много щастливи и истински моменти.
Музиката! Един прекрасен допълнителен щрих, който винаги може да вкара положителна емоция и да направи щастието ти пълно. Дори и да те накара за момент да се усмихнеш и да се почувстваш добре, то пак си е струвало.
Котката ми! Ами да, обичам си я адски много. Как да не се радвам на това малко бебче, когато сутрин идва и ме буди като си завира сладката муцунка в мен. Или пък когато се размазва от удоволствие до печката и ти почваш да си играеш с него и той да те хапе и рита с крачета. Когато ми яде от течния шоколад или вафлата ;д И да, когато го почерпя с валериан е най-грандиозно. Заки <3
Новородени малки сладки бебчета(звучи крийпи, знам) Акушерските ми занимания ме сблъскаха с това и то е НЕОПИСУЕМО ПРЕКРАСНО! Не мога да ви опиша колко миличко, колко хубаво ми става като видя да се роди бебчето и като заплаче.
| |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 23 Мар 2011, 19:39 | |
| Миииииииии... много работи! Вчера Борко ми зададе същия въпрос и му казах, че най-щастлива се чувствам когато заспивам до приятелят ми( мястото в момента е отворено ;ддд) и се събуждам до него. Най-пълноценните моменти в живота ми. | |
|
 | |
Missy Great

Age : 31 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 23 Мар 2011, 20:16 | |
| Много неща могат да ми оправят настроението... понякога дори и да видя някой приятел може да ме накара да се усмихна. Аз съм от хората, на които не им трябва много за да са щастливи хахаха | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 23 Мар 2011, 21:38 | |
| - Ang3lofth3abyss написа:
- Какво ви кара да се усмихвате и да сте истински щастливи?
Ежедневните, на пръв вид, невзрачни неща, които ми дават поле за размисъл. Малките осъзнати "истини". Усмивките на другите. Загадките в Неговите очи. Всичките необикновени лични победи срещу света. Значи с право съм щастлива и се усмихвам... щом непрестанно се развивам. | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 29 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Чет 24 Мар 2011, 23:33 | |
| - Цитат :
- Приятелите ми на първо място. Надявам се да не звучи банално, но те са хората, които винаги ще ме зарадват, ще ме накарат да се чувствам добре, които винаги ще знаят как да ме развеселят. С приятели винаги се държиш непринудено и си себе си, човекът срещу теб също и затова винаги има безкрайно много щастливи и истински моменти.
За пореден път съм съгласна с Рони. Приятелите винаги могат да ме накарат да се усмихна. Един спонтанен смс, казващ "обичам те"; едно обаждане и думите "хайде навън, че ми липсваш" ..това ми оправя целия ден.
Човекът до мен ме кара да се усмихвам непрекъснато. Любовта ме кара да се усмихвам. Слъцето ме кара да се усмихвам. Семейството ме кара да се усмихвам.
Животът е хубав! | |
|
 | |
Bubble Fan

Age : 28 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Съб 02 Апр 2011, 23:29 | |
| Да гледам някви весели скачащи и пеещи дечица по улицата. Приятелите ми. И да гледам как карам някой да страда и как му правя живота мизерен. Иии някои песни Иии постигнатите ми цели, сбъднатите мечтии да си получа исканотоо, като е супер жега а няям 1 стотинка някой да ме черпи биричкаа или пък да си изям сладолеа с кеф и цялата да се омажааа :Д:Д:Д ае мн неща... и все някви малки като изключим тея неща свързани със хорада които страдат ^^ | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 29 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Съб 09 Апр 2011, 23:15 | |
| | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Съб 09 Апр 2011, 23:28 | |
| Човека, който ми казва "малката" (предпочитам за ся да си остане анонимен ;д) , приятелите ми, кучето ми и красотата в природата. И най-малките неща могат да ме накарат да се усмихна в каквото и настроение да съм. Изгрева, залеза, морето, небето, звездите, луната... почти всичко ^^
| |
|
 | |
sunshine13 Moderator

Age : 26 Брой мнения : 324 Location : Varna Интереси : RockPlace <3 Рейтинг : 1 Registration date : 12.04.2010
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Нед 24 Апр 2011, 22:58 | |
| Усмихвам се сутрин, когато изляза на терасата и чуя песента на птичките. Всяко едно съвсем малко нещо може да ме накара да се усмихна! Семейството ми ме кара да се усмихвам, една усмивка от любимия човек ме кара да се усмихвам.. Пролетта ме кара да се усмихвам. ^___^  | |
|
 | |
eMm Administrator

| Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Пон 25 Апр 2011, 21:13 | |
| | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Вто 26 Апр 2011, 11:06 | |
| - eMm написа:
- Слънцето!
+ полянка, на която си се излегнал с приятели (: | |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | |
 | |
New Age Messiah Great

Age : 27 Брой мнения : 307 Location : Пловдив Интереси : Търсене на нещо по-голямо Рейтинг : 9 Registration date : 23.05.2010
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Вто 26 Апр 2011, 17:58 | |
| Страшно много неща ме карат да се усмихвам всяка минута от живота си, от малките и незначителни неща, до големите и значителни неща, всичко изброено по горе + още мнооого неща . | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | |
 | |
Пате Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Пон 09 Май 2011, 15:55 | |
| Всичко. Днес цял ден съм усмихната. Сутринта, на път към училище, видях едно приказно дърво с люляци (любимото ми цвете) и успях да си скъсам само едно цветенце и едно непознато момче (безумно високо, даже не си спомням как изглеждаше) ми наведе клона и ми откъсна 4 люлячета. Хип-хип УРА, толкова бях щастлива. Никога не ми се е случвало нещо подобно.. Та, това ще го помня винаги <3 Сега ми стоят на бюрото и ми цъфват всичките зъбки като ги погледна. : ) | |
|
 | |
Befana Great

Age : 28 Брой мнения : 232 Location : Over the hills and far away Интереси : -self Рейтинг : 1 Registration date : 19.06.2011
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Нед 21 Авг 2011, 19:13 | |
| | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 25 Юли 2012, 20:37 | |
| | |
|
 | |
dilaila1 Great

Age : 28 Брой мнения : 378 Location : Plovdiv Интереси : Музика, Литература Рейтинг : 7 Registration date : 04.05.2010
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 25 Юли 2012, 23:15 | |
| Днес се усмихвах много, защото бях заобиколена от красотата на българската природа  Тя винаги ме кара да се усмихвам. А и още нещо, което по-скоро ме разсмя: табела, на която пишеше "Тук е млЕкото" | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Чет 26 Юли 2012, 21:33 | |
| Ооой, как съм я пропуснала тази тема.. ;ддд
Та..само като прочетох заглавието и се замислих и супер много мисли нахлуха в главата ми. Музика, приятели, усмивки, слънце, природа..абе, каквото се сетите. Доста лесно се усмихвам ии се радвам на това. Ей така и в най-гадния ден ще се намери нещо съвсем малко, което да преобърне всичкото.
Например днес. Най-вече се усмихвах, заради музика и заради приятели, които те изненадват ей тъй. И е най-прекрасното. :prance: | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Вто 11 Дек 2012, 12:18 | |
|   Ето това малко същество. Не само се усмихвам, то сърцето ми препуска бясно щом я видя. Щастие е прекалено лека и незначителна дума в сравнение с това, което усещам, когато съм около племеничката ми <3 | |
|
 | |
PartyBat Newbie

Age : 28 Брой мнения : 35 Location : Долна Кабда Интереси : тва-онва Рейтинг : 0 Registration date : 04.01.2014
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 09 Апр 2014, 02:03 | |
| сушито, което щастливо се смила в стомаха ми <3 | |
|
 | |
Биби Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Вто 27 Окт 2015, 22:58 | |
| Да гледам как любимият ми човек хапва с удоволствие от храната, която съм му приготвила с цялата си любов и старание. <3
| |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 28 Окт 2015, 00:06 | |
| Пристрастена съм към него и си искам дозата! Да видиш любов в очите на няколко месечно бебе, да знаеш, че твоя кръв е в него и то да ти се усмихне беззъбо - ей това ме усмихва сега.  Усмивка две: Има същество, което ми прави странни пици и баници. Макар и да е на работа ми звъни всяка сутрин в пет, че да ме събуди. Обича ме и аз него си го обичам. Усмивка три: Хей, събудих се днес! Това е не повод за усмивка, а за цял банкет! | |
|
 | |
JuliaVid Newbie

Age : 28 Брой мнения : 13 Location : Виена Интереси : Театър, Философия, Психология... МакДоналдс Рейтинг : 2 Registration date : 27.10.2015
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете? Сря 28 Окт 2015, 08:50 | |
| Когато любимият съвсем деликатно пръцне, докато "спи" и се "събуди", за да се извини. Когато мама купи безброй напълно излишни неща и накрая сама се усети какви боклуци са, погледне ги с крайно отчаяние, но аз все пак ги взема  Когато дядо ми се опитва да пише в скайп и напише "аз чакам зелената точка, за да знам, че си добре, даже да не ми пишеш". Когато вземеш котенце в ръчички и то те погледне нежно секунди преди да се разбеснее и раздере. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Какво ви кара да се усмихнете?  | |
| |
|
 | |
| Какво ви кара да се усмихнете? | |
|