|
|
| Скейтбординг | |
|
+47affected_smiling_face Mr.Crowley Fofo0 Imperial dragons_eat_apples!! Thor kit-kat Лили. TripleBrutal motorrbreath Annieh Erinrung !!!FurioN!!! Жоро H3r3tiC bellz Руто Железен БАМ RaZeR13 Мо7о_ейнджъл Пешо I Cum Blood ! Billy Mo. Miss Fatty Holly Barbie Bubble MaDe In HeLL Rancid amigo <.LeX. > Homer Apple scum Илмари Щорко BreaK_Stuff Bryan In_Flames91 FAIRY nameless Massacre RockPlace heart Пате Rock star 51 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Rock star Advanced
Age : 32 Брой мнения : 104 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Скейтбординг Съб 01 Ное 2008, 16:42 | |
| First topic message reminder :
Харесвате ли да карате скейт? Какви номерца умеете? Къде карате (защото във варна май нама много места)? | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Unforgiven Fan
Age : 29 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Сря 26 Май 2010, 21:27 | |
| ПФ супер яко е да гледаш някой как прави яки трикчета... <33 А пък на клипчетата в Youtube : Globe united by fate там нямам думи просто... Супер як спорт е и не е за всички...(и аз съм към тези всички, които не могат ;дд ) | |
| | | Jester Advanced
Брой мнения : 144 Рейтинг : 1 Registration date : 08.06.2010
| Заглавие: Re: Скейтбординг Сря 09 Юни 2010, 14:40 | |
| Скейтинга - моята неизживяна детска мечта... по едно време карах, ама дъската не беше моя и така и не си взех собствена, та това си остана и мечта. Родителите ми казваха, че съм прекалено голям на 15 години за да карам скейт... И не умея почти нищо. Но много харесвам скейтинга като цяло. Някой казват, че никога не е късно... към 40 година някой ден ако нямам какво да правя... ^^
Zero or Die! | |
| | | forget_to_remember Newbie
Age : 27 Брой мнения : 11 Location : Пловдив Интереси : ск8, хек, музика Рейтинг : 0 Registration date : 30.06.2010
| Заглавие: Re: Скейтбординг Вто 06 Юли 2010, 11:31 | |
| Научих се да карам преди година т.е. когато бях на 12. Но после спрях поради неизвестна и за мен причина хД ...ии преди седмица някъде си купих скейт. Научих оли-то ии горе-долу shove-it ..сега имам мерак за импосибъл нооо ми се струва прекалено трудно и няма кой да ме научи.. | |
| | | kit-kat Newbie
Age : 28 Брой мнения : 87 Интереси : фотография,music,танци ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пет 21 Яну 2011, 22:59 | |
| и аз имах ск8 даже все още го имам но ... нз просто вече не го карам | |
| | | <.LeX. > Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 259 Location : България-Варна Интереси : музика, рокплейс Рейтинг : 8 Registration date : 24.03.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Съб 22 Яну 2011, 00:44 | |
| мм карам от около 1 година.. много ме кефи.. цъкам и някви трикчета там ;д много е зарибяващо | |
| | | БАМ Advanced
Age : 32 Брой мнения : 111 Location : Смолян Интереси : Здрава музика, skate и разбира се момичета Рейтинг : 5 Registration date : 27.09.2009
| Заглавие: Re: Скейтбординг Пет 14 Дек 2012, 09:47 | |
| Аз пък си карам доста сериозно и тая гадна зима пак ще ме дърпа 3 месеца назад иначе като цяло карам от 8 години и тази година беше доста успешна за мен 2ри на републиканското което по странна причина беше в Асеновград и 3ти на финала на Ashbury. На всички които искат да се научат да карат им казвам само че без да пробват не става а и ако искаш наистина да се научиш да караш ти трябва много много практика !!! Скейтът е един забавен но също така и доста опасен спорт! Но мен си ме кефи и ще си карам докато стана дядка | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Скейтбординг | |
| |
| | | | Скейтбординг | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|