| Лили. | |
|
+79Ayame_Akatsu <.LeX. > Mu6o Befana Roshko DT TripleBrutal Eve. Misery sunshine13 Fallen Angel Руто New Age Messiah Сакс StormCrow Unforgiven Пате Phantom 1912 Йен AxL Downingtn ТехФлаш dilaila1 ~different Katie_Rock "Рури" Ками Любс !? CrazY Немезида Blaze pi4estiq Thrak (s)Ain't Влади Imperial Бавен_Клошар Petar Motörhead D(emo)n_Hunter Щорко Purblindd Fofo0 motorrbreath All.Nightmare.Long Линн Доцент Бинева Ане VampireHeart Fr0st NoVa Gunslinger^^ Clown. EmmyCannibal eMm Devils.Reject luna_lovegood Johnny Alister Apple Adept Kryptonite nameless nikoletito LoaDinG 4eh1l hav0k Nienor Вилито fn.0.rd Bryan Mycaka littleMICROBE Илмари Жоро Rainoffire Clyde The Orangutan deathrose Puppet Master fonix Ади_Психаря Лили. 83 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Лили. Вто 27 Окт 2009, 18:21 | |
| Не знам какво да напиша, това си е моята тема. Познавате ме. И това е. biggrin - Spoiler:
- Spoiler:
Уф..бях забравила какво е да си правиш тема в "Идентифицирай се" и сега ми е леко странно..та, помолих Руто да изтрие старата ми тема, тъй като: - Цитат :
- в началото, едва ли не, не знаех къде се намирам, не познавах никой и самото ми представяне беше смотано..мисля, че сега, когато познавам лично голяма част от хората тук, ще ми бъде по-лесно да се представя наново и да си развия темата, както трябва :д
От това описание ще разберете малко неща за мен. По-напред в темата има "Описания" - там можете да ме видите в очите на другите.
Част от това, което съм написала за себе си (в блога).
- Цитат :
- тук се очаква да напиша нещо за мен.
не обичам да се описвам. подценявам се, надценявам се. като първото е в изобилие. а и за мен не е характерно да се откривам напълно. хората казват, че съм потайна. знам, че няма да е много успешно (но, всъщност, какво ми спира да опитам) и въпреки това, оставам частта с описването на вас. или поне на тези, които ме познават. ..или си мислят така.
Сега ще се опитам да напиша нещо по-успешно (не гарантирам, че ще се получи нещо, но..) Повечето ме знаете като Лили. Позната съм още с имената Уиуи, Лилчо, Лиле иии производните им. Аз съм едно от онези вечно усмихнати човечета. Трябва да е станало нещо мнооого сериозно, за да ме видите намръщена. Обичам маската на вечното щастие. Заради това казват, че съм някво лъчезарна...и искам, не искам - вярвам им. Обичам прекалено много неща, че да ги изброявам. Обожавам да слушам за чуждите болежки, но за сметка на това не съм почитател на споделянето. Моите проблеми са си мои проблеми. Няма да е уместно да говоря за любими групи, тъй като увлеченията ми по-различните банди са на периоди (е, разбира се, има няколко all-time фаворита).
Ей ви картинка ;D

Обичам да отговарям на въпросите вии, тъй че, ако искате да разберете нещо повече - питайте ме, опознайте ме, но всичко е на ваша отговорност.
..ваш ред е :рWell, дойде времето и аз да си променя малко описанието. Като чета какво съм писала преди това, хм..няма особено голяма разлика, като изключим частта с маски и тем подобни глупости. Та научих, че няма смисъл от тези неща. Стремя се да се показвам на хората в най-натуралната си форма. Все още не съм станала нудист, де.  Разнообразих още повече музикалния си вкус и мога да се похваля с най-яките бебчета, които открих и които ми помагат във всеки един момент - Jaya the Cat. Продължавам с манията си да помагам на хората, тъй като осъзнах, че това ме кара да се чувствам значима по някакъв начин. Продължавам да се усмихвам. Пука ми по-малко. На моменти чак се озлобявам, но това го преглъщаме в момента. Струва ми се, че повече се интересувам от чуждото мнение, но и това се опитвам да го изключа. И все пак, въпреки малките промени, си оставям Лили. (с точка)!
Последната промяна е направена от Лили. на Вто 10 Ное 2015, 10:54; мнението е било променяно общо 14 пъти | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 18:35 | |
| ^^ Наш ред да е. Привет...отново. Снимка? Обичаш ли да четеш? Какво? Ако беше песен, коя песен би била? Ако беше дъга, кои цветове би включвала?
| |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 18:54 | |
| | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 19:21 | |
| Здравей Лили с точката  Защо имаш точка след името ? Черно или бяло ? Сладолен или шоколад ? Бира или вино ? Ден или нощ ? |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 19:35 | |
| Здравей и на теб!
- Цитат :
- Защо имаш точка след името ?
Няма точно определена причина..просто искам да е различно и по някакъв начин да се откроява от останалите..да носи в себе си някаква индивидуалност, както примерно беше "scarlet_dice" - повечето ме запомниха със зарчетата :д
- Цитат :
- Черно или бяло ?
Черно..бялото е някакси скучно..
- Цитат :
- Сладолен или шоколад ?
По-възможност шоколадов сладолед :д
- Цитат :
- Бира или вино ?
Бирата е, да кажем, за всеки ден, докато виното е за по-специални случаи..
- Цитат :
- Ден или нощ ?
Без значение, важното е да ми е приятно - било то да спя, да слушам музика, да чета книги да съм с приятели или уатевър..можеш да направиш всеки един момент от денонощието специален :д | |
|
 | |
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 20:03 | |
| Здрасти Лили  Защо махна зарчетата ? Мен лично много си ме кефеха Защо смяташ, че понякога си 'скучна и досадна' ? Какво те кара да се усмихнеш ? | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 20:22 | |
| Здравей! - Цитат :
- Защо махна зарчетата ?
Промяната е хубаво нещо..колкото по-често го правим се изграждаме като личности..разбира се, това е философски погледнато..просто исках да има нещо по-различно..Скоро пак могат да се появят :р - Цитат :
- Защо смяташ, че понякога си 'скучна и досадна' ?
Амиии..защото понякога много говоря (просто ми се отваря думата)..а пък, когато млъкна, трудно проговарям :д - Цитат :
- Какво те кара да се усмихнеш ?
Почти всичко..може би това е нещото, което не си спестявам никога. | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 20:28 | |
| Лили, обичаш ли пижами? Как ти изглежда идеалната пижама? Кой е любимия ти цвят? С какво го свързваш? | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 20:36 | |
| - Цитат :
- Обичаш ли пижами?
Мдам..но предпочитам тениските :д
- Цитат :
- Как ти изглежда идеалната пижама?
А, сега, де..знам!..на крави..анимирани крави :д
- Цитат :
- Кой е любимия ти цвят?
Червено..кърваво-червено и черно..
- Цитат :
- С какво го свързваш?
Първата дума, която ми идва наум, е страст..изключително страстен цвят..един вид сборен образ на адски много силни емоции.. | |
|
 | |
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 22:10 | |
| Гъдиииииииииииии  кога ще имаме гъди дуел ?? а кога пак ще ми пощиш брадата в търсене на руси косми ?? маймунка или катеричка ?? защо ?? кога ще пием заедно бира ?? защо не си включваш фрог-а,че да мога да те тормозя постоянно ?? би ли си боядисала косата в друг цвят ?? ако да - какъв, а ако не - защоо ?? за сега това е от мен,ако се сетя други въпроси,ще те изтормозя и с тях | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 27 Окт 2009, 22:21 | |
| Гъди-гъди, Добиче -гуш-
- Цитат :
- кога ще имаме гъди дуел ??
Амии..при първия удобен момент..не се притеснявай, нали знаеш, че ще бия..мхмм, трябва и гривната да си приготвя :д
- Цитат :
- а кога пак ще ми пощиш брадата в търсене на руси косми ??
След като те победя гъди-лузър :д
- Цитат :
- маймунка или катеричка ??
Ами..маймунка..
- Цитат :
- защо ??
Защото е мека, пухкава и мога да е мачкам, докато катеричките са по-страхливи и по-малки и като ги стиснеш, може да ги убиеш :д
- Цитат :
- кога ще пием заедно бира ??
Когато кажеш..
- Цитат :
- защо не си включваш фрог-а,че да мога да те тормозя постоянно ??
Хаха, аз дори не помня къде ги забутах двете сим-карти..хах, като имаш толкова желание да ме тормозиш ползвай м-тела :д
- Цитат :
- би ли си боядисала косата в друг цвят ??
ДА!
- Цитат :
- ако да - какъв, а ако не - защоо ??
Червено или черно | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 08:31 | |
| | |
|
 | |
Clyde The Orangutan Newbie

Брой мнения : 9 Рейтинг : 0 Registration date : 31.10.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 09:03 | |
| Хало, здравейте другарке.
1. Имаш ли домашни животинки? 2. Какви? 3. Мотивът за живот или животът като мотив? 4. Последни думи преди да умреш? :Д 5. Би ли отишла в Антарктика? Защо? 6. Кой има рожден ден днеска? | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 09:15 | |
| Здравей, мило другарче! - Цитат :
- 1. Имаш ли домашни животинки?
Мдам.. - Цитат :
- 2. Какви?
Коттка и брат ;д - Цитат :
- 3. Мотивът за живот или животът като мотив?
Нито едно от двете - не трябва да имаме мотив за живот - ние просто си го живеем, както сметнем з добре; и защо трябва да се оправдаваме, един вид, че животът ни е мотив? - Цитат :
- 4. Последни думи преди да умреш? :Д
Ами ще ти кажа, преди да умра ;д - Цитат :
- 5. Би ли отишла в Антарктика? Защо?
Даам..защо не? Защото обичам приключенията :д - Цитат :
- 6. Кой има рожден ден днеска?
Аз..май ;д | |
|
 | |
Rainoffire Great

Age : 27 Брой мнения : 226 Интереси : Музика [: Рейтинг : 0 Registration date : 31.10.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 23:31 | |
| Привет Къде учиш? Опиши себе си с 3 думи. Пушеш ли?  | |
|
 | |
Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 23:39 | |
| Привеетскооо! (:
Да живееш мечтите си или да мечтаеш живота си? Кръв или Плът? Ден или Нощ? Светлина или Тъмнина? Мъж или Жена? Слънце или Луна? Най исканата мечта? Ако имаш 1 възможност да направиш нещо в този свят какво би било то? Как се чувстваш вмомента? Защо не съм те засичал на форумни? Какво обичаш най много в себе си? Какво мразиш най много в себе си? | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Пон 02 Ное 2009, 23:50 | |
| Хай, Rainoffire (:
- Цитат :
- Къде учиш?
Пловдив..Английска..
- Цитат :
- Опиши себе си с 3 думи.
Аз, аз, аз..трудно е..най-добре те описват приятелите - може би, защото виждат нещата отстрани..
- Цитат :
- Пушиш ли?
Ем..не, пробвала съм, но не радва..
Хей, Джоши (:
- Цитат :
- Да живееш мечтите си или да мечтаеш живота си?
Да живееш мечтите си.
- Цитат :
- Кръв или Плът?
Кръв.
- Цитат :
- Ден или Нощ?
Нощ.
- Цитат :
- Светлина или Тъмнина?
Тъмнина.
- Цитат :
- Мъж или Жена?
Мъж.
- Цитат :
- Слънце или Луна?
Луна.
- Цитат :
- Най-исканата мечта?
Хмм..ще я запазя за себе си :д
- Цитат :
- Ако имаш 1 възможност да направиш нещо в този свят какво би било то?
Ще направя всичко възможно да получа възможността да направя повече от едно нещо
- Цитат :
- Как се чувстваш в момента?
Ами започвам да оклюмвам на дена страна вече
- Цитат :
- Защо не съм те засичал на форумни?
Хмм..незнам - ако не се лъжа те видях в събота на форумната..иначе в последно време не идвам мн често..
- Цитат :
- Какво обичаш най много в себе си?
Определени черти от характера си..
- Цитат :
- Какво мразиш най много в себе си?
Също, както горното - определени черти от характера си
Последната промяна е направена от Лили. на Нед 06 Дек 2009, 14:37; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 13:22 | |
| Уотсън, ше има  ..как можи да пушиш бре :Д - Цитат :
- Най-исканата мечта?
Да отидеш на планина с Холмс..знам аз..  | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | |
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 17:06 | |
|
Последната промяна е направена от Лили. на Нед 06 Дек 2009, 14:38; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Mycaka Advanced

Age : 27 Брой мнения : 185 Location : Pleven Интереси : music,movies,frs,i-net Рейтинг : 0 Registration date : 18.10.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 21:56 | |
| хей тка ето няколко въпроса който сега ми щъкнаха  любима група ? любим цвят ? любима песен ? какво убичаш да правиш през свободното си време ? имаш ли лоши навици ? датс фор нау  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 22:00 | |
| какъв е сексуалният ти фетиш ^^ ? | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 22:04 | |
| Халоо, Mycaka! ;д
- Цитат :
- любима група ?
Любимаа чак..мм..нямам, но залитам повечко по Гуано Ейпс, Нирвана, Алис Ин Чейнс, Пърл Джем..
- Цитат :
- любим цвят ?
кърваво червено!
- Цитат :
- любима песен ?
Мм..нямам, да кажем, че имам песни, които ме карат да се чувствам се едно летя..те може би са ми любими 
- Цитат :
- какво убичаш да правиш през свободното си време ?
Да излизам с приятели, да чета книга, да слушам музика, да пея..всичко, за което се сетиш 
- Цитат :
- имаш ли лоши навици ?
Мдамм..
Bryan, писах ги в темата..иначе и тука ще ги копна..някои де..
- Цитат :
- Хмм..първо мъжки ръце..направо откачам като видя - е, не всички, определени типове, но едвам се сдържам понякога..biggrin
Също..ъъъмм..стегнато тяло - излъчва някфа много яка студенина.. И..има и още..ама всичко с времето си..biggrin
| |
|
 | |
Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 22:34 | |
| Уооооотсъъъъъъъъъъъъъъъъъънннн - Лилии написа:
- P.S: Тфа е извратено :biggrin:
няма нищо, то за здраве  Кааааааак беше даскалооооо?? Любим цвят на косата, за момче? Къдрав обичаш ли? а вълнист? когааааааааа, ще ми попееш? на китарката научи ли се да дрънкаш? Предпочитаем мед за мазането?  Кой е по-силен Ахил или Страхил? | |
|
 | |
fn.0.rd Banned

Age : 30 Брой мнения : 317 Location : Пловдив; Интереси : Cha0s. Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Лили. Вто 03 Ное 2009, 22:43 | |
| А краката миришат ли ти?  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Лили.  | |
| |
|
 | |
| Лили. | |
|