1. Как се чувстваш днес ? - ядосана
2. Вярваш ли, че съм злобен човек ? - НЕ! (може би само като гъделичкаш)
3. Как се казвам ? Цялото ми име по възможност Smile - Дидо?...
4. Обичаш ли големите скорости ? Даааааааа
5. Обичаш ли екстремните спортове ? Аха... ще умра от страх ако практикувам някой, но ще е яко
6. А правила ли си нещо екстремно ? Да - говорила съм с директорката ми... от това по-опасно няма
7. А има ли нещо, което винаги си искала да направиш, но не си ? има много неща, но имам време за тях
8. Ако беше художник как би се обрисувала в автопортрет ? без лице.. само една тъмна сяна
9. А ако беше музикант какво би казала в песен отнасяща се до теб ? Прочети малко текстове на Отеп.. те казват всичко!
10. Всъщност каква искаш да станеш като пораснеш голяма ? баралелина
11. Харесваш ли се ? не особено
12. Има ли нещо, което искаш да промениш в себе си ? Всичко по възможност
13. А нещо, което искаш да запазиш ? Джото и Вилито.. те са част от мен ^^
14. Смяташ ли, че човек помъдрява с годините ? Леко да, осн е в гените му
15. Ако можеше да избираш колко дълго да живееш колко би било това ? 14
16. Влюбвала ли си се до сега ? Един път
17. А карала ли си се с приятелка за момче ? НЕ!
18. Искало ли ти се е момчетата да се бият за теб ? Да се бият не...да има изобщо някой-да
19. Обичаш ли да купонясваш ? даа, най-вече ако има алкохол
20. Кое предпочиташ - голяма и шумна компания или тесен кръг от приятели ? тесен кръг от приятели
21. Съжаляваш ли за нещо, което си направила ? Много неща
22. А би ли искала да го промениш ? И да искам не мога
23. А смяташ ли, че ако се върнеш във времето всъщност ще постъпиш различно ? Едва ли
24. Всъщност би ли искала да пътуваш във времето ? Да, ще е яко
25. А в кое време би отишла ? Средновековието
26. Би ли променила нещо в историята ? Не, така бих променила и моя живот... но не знаем дали към добро или зло о.о
27. А би ли отишла в бъдещето ? Е .. аз ще отида
28. Каква смяташ, че ще си ако отидеш ? бавноразвиваща се
29. Какво е ежедневното ти облекло ? пижама
30. Как би отишла на абитуриентската си вечер ? с мотор ^^
31. Искала ли си съвети от приятелите си ? съвети..може би да , осн искам да ме изслушват и така си намирам сама съветите
32. А послушала ли си ги ? Доста често
33. Можеш ли да кажеш, че имаш мнение за всичко ? Не
34. А, че можеш да поддръжаш разговор за всичко ? НЕ
35. За какво обичаш да говориш ? За Отеп, Хироус, OTH , за музика и аз не знам...
36. А за какво се притесняваш да говориш ? О.о .. не се притеснявам да говоря.. може би ако сме трима човека, и втория ме излага пред третия, тогава може да се каже,че съм притеснена
37. Би ли излязла на среща с непознат ? Защо ? Да. Рискове ^^
38. Смяташ ли, че бракът е нещо задължително ? Не
39. По какъв тип момчета си падаш ? Нямам идеал, защото няма идеално момче...
40. Защо още не си ми предложила песен в темата ми ? Кой ти каза?
41. А ще ми предложиш ли ? Ти ми даде 3 ... не ми се предлага повече!
42. Обичаш ли морето ? Дааааааааааааа
43. А планината ? ДААААААААААААААА
44. Ако можеше да избираш къде да живееш къде ще е ? на място с много шоколад, цигари и едно грамаааадно легло,където е винаги топло
45. Място на което се чувстваш сигурна ? Когато някой ме гушне ^^
46. А такова, което винаги те подтиска ? Училище , пътят ми към урока (не ми навява добри спомени)
47. Притеснаваш ли се да си пред публика ?Зависи, понякога не, понякога ще припадна от страх
48. Колко въпроса смяташ, че ще ти задам ? много
49. Надяваш ли се това да е последният ? не
50. Какъв вид филми обичаш да гледаш ? Фантастики
51. А имаш ли си любим филм ? Ако да - кой е ? The Notebook, Carrie 1 and 2 ^^
52. А любим актьор ? Нямам такива екстри
53. Има ли актриса, на която би искала да приличаш ? НЕ! ..може би малко на София Буш
54. Любимото ти число е ? 3
55. Номерът ти в клас е ? 2
56. Любимият ти учебен предмет ? Литературата е яка, Физиката ме радва... не че ме бива при тях де ама
57. А най-омразният ? ХИМИЯ
58. Можеш ли да се определиш като любопитен човек ? Сестра ми от малка ми казва "Мара подробната" трябва да знам всичко от до , не зависимо закакво става въпрос. Не обичам половин информация
59. Смяташ ли, че любопитството е лошо нещо ? Да
60. Като заминаваш на пътуване за няколко дни колко багаж вземаш със себе си ? Малко
61. Ако трябва да вземеш само 3 неща, кои биха били те ? Телефон,бельо и фотоапарат
62. Намрази ли ме вече ? самоз а дето ме наричаш Антония
63. Инат ли си ? Голям
64. Кое качество трябва да притежава човек, за да стане твой приятел ? Да е искрен, забавен и т.н.
65. А кой недостатък не трябва да има ? Приемам недостатъци ама не обичам да ми се врат в живота. Ако аз те допусна тогава може!
66. Кога според теб е моментът за започване на полов живот ? Де да знам.. явно никой не ми следи мненията
67. Би ли излязла на среща с някой доста по-голям ? Зависи...но предполагам не
68. А с някой по-малък ? Зависи наколко е
ако е на три не благодаря...
69. Имаш ли принципи, на които държиш ? Ако да - какви ? Имам принципи .. и не се отклонявам от тях, а те са си моя работа
70. Би ли нарушила някой принцип ? Ако да - за какво ? Не. Принципите са за да се спазват
71. Спазваш ли правила или ги нарушаваш ? Различно винаги. Според настроенията
72. На сфетовар на какъв цвят пресичаш ? Приеми, че няма коли в кръстовището. Червен
73. Ако има нещо, което не харесваш в приятеля си би ли го променила ? Не, бих променила себе си
74. Смяташ ли, че всеки човек има положителни качества ? като махнем мен- да
75. Би ли помогнала на непознат ако можеш ? Да
76. Обичаш ли да танцуваш ? Не мога...
77. А смяташ ли, че си добра танцьорка ? И пак.. не мога да танцувам
78. Какъв вид танци би искала да пробваш ? Салсааааааааааа
79. Отворена ли си към хората ? Понякога
80. Приемат ли те лесно околните ? питай тях
81. Ако попитам приятелите ти какъв човек си какво мислиш биха ми отговорили ? Че съм ужасна, че никога не ги изслушвам и че малко повече внимание от моя страна би било добре
82. Избухваш ли за дребни неща ? Да
Което не винаги е хубаво
83. Налагаш ли мнението си над другите ? Вече не
84. Вярваш ли на интуицията си ? Да
85. А следваш ли я понякога ?Винаги
86. Страхуваш ли се от неизвестното ? Много
87. Обичаш ли изненадите ? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
88. Планираш ли действията си или решаваш на момента ? Зависи , ако имам време планирам за месеци напред, ако не .. моментни грешни решения
89. Закъсняваш ли ? Да
90. Ако приятелите ти закъсняват за среща, колко време ще ги чакаш ? Докат не дойдат.. или докат не им звънна и не ми кажат,че няма да дойдат
91. Ако имаше дядо коледа какво би му поискала за подарък ? Пистолет, за да си стрелямпо тавана
92. Можеш ли да пазиш тайна ? Да
93. Смяташ ли, че хората трябва да имат тайни един от друг ? ДА
94. Лесно ли се примиряваш с нещо ? Не, най-вече пък ако не ми харесва.. ама с времето
95. Държиш ли на своето дори когато не си сигурна, че си права ? Да.. пък и аз винаги съм права
96. Къде намери отговора на въпрос номер 3 ? Ами така те знам...
97. Кой въпрос би задала на приятелите си ? Защо Аз?
98. Кой въпрос те затрудни най-много ? никой
99. Кой въпрос ти хареса най-много ? не ми се връща обратно
100. Намрази ли ме вече ? Все още не